Lediga jobb som Avdelningschef, landsting i Avesta

Se lediga jobb som Avdelningschef, landsting i Avesta. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Avesta som finns hos arbetsgivaren.

1:a linjens chef till Paramedicinsk avdelning, Avesta

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Som avdelningschef är Du direkt underställd verksamhetschef. Arbetet som avdelningschef är en kontinuerlig samverkan i ledningsgrupp med verksamhetschef och övriga avdelningschefer. Du ansvarar bland annat för arbetsmiljö, patientsäkerhet och verksamhetsutveckling inom enheten för paramedicin och inom ... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Som avdelningschef är Du direkt underställd verksamhetschef. Arbetet som avdelningschef är en kontinuerlig samverkan i ledningsgrupp med verksamhetschef och övriga avdelningschefer. Du ansvarar bland annat för arbetsmiljö, patientsäkerhet och verksamhetsutveckling inom enheten för paramedicin och inom geriatrisk öppenvård. Tjänsten som avdelningschef på 100 %, är ett tidsbegränsat förordnande, under tre år med möjlighet till förlängning, med tillsvidareanställning i din grundprofession. Tjänsten kan till viss del, om så överenskommes, innefatta klinisk tjänstgöring.KVALIFIKATIONER

Vi söker Dig som har lämplig legitimerad vårdutbildning, som till exempel fysioterapeut, arbetsterapeut eller sjuksköterska med ledaregenskaper och intresse för att leda medarbetare och utveckla vår verksamhet. Meriterande är kompetens att utöva ett professionellt ledarskap samt tidigare erfarenhet av ledarskap. Som person är Du drivande, lösningsfokuserad och motiverad att arbeta mot uppsatta mål och att visa resultat. Du har lätt att kommunicera och fatta beslut. Du har viljan att utveckla arbetsuppgifterna inom samtliga områden inom uppdraget. Du har god samarbetsförmåga och kan skapa goda relationer. Vi lägger stor vikt vid Din personliga lämplighet.

B- körkort erfordras.

Region Dalarnas chef- och ledarskapsutbildning erbjuds och planeras tillsammans med verksamhetschef. Varmt välkommen till ett av Sveriges minsta och trevligaste sjukhus.

Fackliga kontakter:
Vårdförbundet, [email protected]
Kommunal, [email protected]
Ledarna, [email protected]
SACO, [email protected]
Vision, [email protected]Region Dalarna värnar om en hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare samt säkra och trygga möten med medborgare, patienter, kunder och samarbetspartners. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi därför drogtest innan erbjudande om anställning, samt kontrollerar ditt vaccinationsbevis då Region Dalarna har som krav att våra medarbetare ska vara vaccinerade mot covid-19.

Alla anställda inom Region Dalarna som arbetar i en verksamhet där direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar förekommer ska uppvisa godtagbart utdrag ur Polisens belastningsregister. Före erbjudande av anställning ska ett giltigt utdrag uppvisas i osprättat kuvert.

Region Dalarna tillämpar krigsplacering i samband med nyanställning. Detta innebär att du som arbetstagare har ett lagkrav att ta dig till ordinarie arbetsplats i händelse av högsta beredskap.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.

Vår värdegrund Öppenhet, Respekt och Ansvar ska genomsyra hela vår organisation. Det ledarskap Region Dalarna strävar mot beskrivs utifrån orden: tydlighet, mod och tillit.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Visa mindre

1:a linjens chef Vårdcentral Avesta

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar. Vårdcentral Avesta har ca 65 medarbetare i olika yrkeskategorier vilket ger möjlighet till utveckling tillsammans med medarbetare, avdelningschefer och verksamhetschef. Detta mångfasetterade uppdrag ger behov av strukturerad inskolning, vilket är planerat och kan variera beroende på din... Visa mer
Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Vårdcentral Avesta har ca 65 medarbetare i olika yrkeskategorier vilket ger möjlighet till utveckling tillsammans med medarbetare, avdelningschefer och verksamhetschef.
Detta mångfasetterade uppdrag ger behov av strukturerad inskolning, vilket är planerat och kan variera beroende på din bakgrund.
Som avdelningschef är du direkt underställd verksamhetschefen och ingår i vårdcentralens ledningsgrupp tillsammans med andra avdelningschefer.
Tjänsten innebär ett tidsbegränsat chefsförordnande med tillsvidareanställning i grundprofessionen.


1:a linjens chef Vårdcentral Avesta

Arbetsuppgifter

En viktig del i avdelningschefens uppdrag är att skapa delaktighet och entusiasm i sitt sätt att leda och utveckla medarbetare och den medicinska verksamheten.
Som avdelningschef är de huvudsakliga ansvarsområdena:
Personalansvar
Verksamhetsutveckling
Bemanningsansvar
Patientsäkerhetsarbete

Målbilden är att tillsammans med goda medarbetare fortsätta bygga organisation och verksamhet som följer hälsovalsuppdraget och speglar befolkningens behov.
Övrig information

Kvalifikationer

Vi söker en modig, engagerad och positiv ledare vars arbetssätt präglas av tydlighet, engagemang och främjande av god arbetsmiljö.
Du ska ha adekvat utbildning inom hälso- och sjukvård samt erfarenhet av chef- och ledarskap. Utbildning inom chefs- och ledarskap samt erfarenhet och kompetens inom primärvård är meriterande.
Du ska besitta god kommunikativ förmåga, verka för helheten och tänka långsiktigt och lösningsfokuserat.
Du uppskattar varierande arbetsuppgifter och har förmågan att prioritera och organisera ditt arbete.
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift är ett krav.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Intervjuer sker fortlöpande under annonsering.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.
Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Fackliga kontaktuppgifter vid chefsrekrytering
Vision [email protected]
SACO [email protected]
Kommunal [email protected]
Vårdförbundet [email protected]
Ledarna [email protected] Visa mindre

Bitr 1:a linjens chef/Koordinator till BUP, Avesta

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar. BUP är en verksamhet som är i fokus i samhället idag med en ökande ohälsa bland barn och unga. Samtidigt sker en massiv utveckling i forskning kring diagnostik och behandlingsmetoder. BUP tar emot barn och ungdomar med allvarlig barnpsykiatrisk problematik i behov av specialiserade insa... Visa mer
Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

BUP är en verksamhet som är i fokus i samhället idag med en ökande ohälsa bland barn och unga. Samtidigt sker en massiv utveckling i forskning kring diagnostik och behandlingsmetoder. BUP tar emot barn och ungdomar med allvarlig barnpsykiatrisk problematik i behov av specialiserade insatser. Vi använder evidensbaserade behandlingsmetoder med olika inriktningar. All behandling sker i nära samverkan med familj, övrigt nätverk och andra vårdgivare såsom skola och socialtjänst. Vi möter barn och ungdomar i vårt arbete dagligen och har ett meningsfullt och utvecklande arbete-varje dag!
På BUP arbetar kuratorer, psykologer, sjuksköterskor, läkare, arbetsterapeut, undersköterska, medicinska sekreterare och chef. BUP Dalarna består av 5 öppenvårdsmottagningar samt länsresurs med heldygnsvård, akutteam, familjeenhet och ätstörningsenhet, som samtliga är underställda en gemensam verksamhetschef. Enheten bedriver diagnostik och behandling på specialistnivå och utmärker sig av god behandlarkompetens, professionell miljö i samverkan med vårdgrannar och samarbetspartners inom landsting och kommuner.
Vill du vara med att leda och utveckla barn och ungdomspsykiatrin, BUP, Dalarnas län? Då kan vi erbjuda dig ett varierande och utvecklande arbete som biträdande avdelningschef till BUP:s öppenvårdsteam i Avesta.


Bitr 1:a linjens chef/Koordinator till BUP, Avesta

Arbetsuppgifter

Som biträdande avdelningschef/Koordinator i Avesta kommer du ha ett nära samarbete med avdelningschefen samt även dina chefskollegor i länet. Du kommer delta i utvecklingsarbete för mottagningarna och ha din placering i Avesta. Du kommer att ansvara för verksamhet och personal t ex genom att
leda och fördela det dagliga arbetet
medverka i planeringsarbetet för mottagningen i frågor som rör patientsäkerhet, effektivisera vårdprocesser, bidra till utveckling av nya arbetssätt
medverka i det övergripande planeringsarbetet för mottagningarna tillsammans med avd. chef och medarbetare
följa rutin väntelistor för likarartad hantering över länet, hantering av väntelistor och köhantering
nybesök och behandling start för att minska väntetider. Ärenden ska prioriteras och hanteras lika inom hela BUP och målet är att alla patienter ska få insatser inom vårdgarantin

Du är även drivande i utvecklingen av lokal samverkan med vårdgrannar och samarbetspartners samt samarbetar med fackliga organisationer. Du deltar tillsammans med övriga avdelningscheferna i det länsövergripande förändringsarbetet. En viktig uppgift är även att tillsammans med avdelningschef säkerställa implementering av BUP Dalarnas egna rutiner/riktlinjer och vårdprogram i verksamheten samt även nationella riktlinjer/rutiner. Tjänsten innebär ett tidsbegränsat chefsförordnande med tillsvidareanställning i grundprofessionen.

Övrig information

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom något yrke som finns representerat inom BUP. Meriterande är det om du har vidareutbildning och erfarenhet inom professionen liksom erfarenhet av arbete som chef/ledare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av barnpsykiatriskt arbete samt ett stort intresse för att utveckla ditt ledarskap.
Du är en ansvarstagande person med stort intresse för att se dina medarbetare växa och utvecklas. Ditt engagemang och din inställning bidrar till ett bra arbetsklimat och hög delaktighet där alla samarbetar för bästa behandlingskvalitet. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Du behöver vara empatisk, engagerad, lyhörd, vara beslutsam och ha förmåga till problemlösning, att strukturera, planera och prioritera. Vi ser ett stort värde i att du har intresse och engagemang för BUP som verksamhet.
Du får olika former av stöd i din roll i form av mentor av en BUP-kollega och har på sikt även möjlighet att gå Region Dalarnas utvecklingsprogram för chefer.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.
Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Fackliga kontaktuppgifter
Här hittar du kontaktuppgifter till våra fackliga organisationer. Visa mindre

1:a linjens chef till Paramedicinsk avdelning, Avesta

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Som avdelningschef är Du direkt underställd verksamhetschef. Arbetet som avdelningschef är en kontinuerlig samverkan i ledningsgrupp med verksamhetschef och övriga avdelningschefer. Du ansvarar bland annat för arbetsmiljö, patientsäkerhet och verksamhetsutveckling inom enheten för paramedicin och inom ... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Som avdelningschef är Du direkt underställd verksamhetschef. Arbetet som avdelningschef är en kontinuerlig samverkan i ledningsgrupp med verksamhetschef och övriga avdelningschefer. Du ansvarar bland annat för arbetsmiljö, patientsäkerhet och verksamhetsutveckling inom enheten för paramedicin och inom geriatrisk öppenvård. Tjänsten som avdelningschef på 100 %, är ett tidsbegränsat förordnande, under tre år med möjlighet till förlängning, med tillsvidareanställning i din grundprofession. Tjänsten kan till viss del, om så överenskommes, innefatta klinisk tjänstgöring.KVALIFIKATIONER

Vi söker Dig som har lämplig legitimerad vårdutbildning, som till exempel fysioterapeut, arbetsterapeut eller sjuksköterska med ledaregenskaper och intresse för att leda medarbetare och utveckla vår verksamhet. Meriterande är kompetens att utöva ett professionellt ledarskap samt tidigare erfarenhet av ledarskap. Som person är Du drivande, lösningsfokuserad och motiverad att arbeta mot uppsatta mål och att visa resultat. Du har lätt att kommunicera och fatta beslut. Du har viljan att utveckla arbetsuppgifterna inom samtliga områden inom uppdraget. Du har god samarbetsförmåga och kan skapa goda relationer. Vi lägger stor vikt vid Din personliga lämplighet.

B- körkort erfordras.

Region Dalarnas chef- och ledarskapsutbildning erbjuds och planeras tillsammans med verksamhetschef. Varmt välkommen till ett av Sveriges minsta och trevligaste sjukhus.

Fackliga kontakter:
Vårdförbundet, [email protected]
Kommunal, [email protected]
Ledarna, [email protected]
SACO, [email protected]
Vision, [email protected]Region Dalarna värnar om en hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare samt säkra och trygga möten med medborgare, patienter, kunder och samarbetspartners. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi därför drogtest innan erbjudande om anställning, samt kontrollerar ditt vaccinationsbevis då Region Dalarna har som krav att våra medarbetare ska vara vaccinerade mot covid-19.

Alla anställda inom Region Dalarna som arbetar i en verksamhet där direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar förekommer ska uppvisa godtagbart utdrag ur Polisens belastningsregister. Före erbjudande av anställning ska ett giltigt utdrag uppvisas i osprättat kuvert.

Region Dalarna tillämpar krigsplacering i samband med nyanställning. Detta innebär att du som arbetstagare har ett lagkrav att ta dig till ordinarie arbetsplats i händelse av högsta beredskap.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.

Vår värdegrund Öppenhet, Respekt och Ansvar ska genomsyra hela vår organisation. Det ledarskap Region Dalarna strävar mot beskrivs utifrån orden: tydlighet, mod och tillit.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Visa mindre

Biträdande enhetschef vuxen öppenvårdspsykiatri Avesta

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Vuxenpsykiatrin i Södra Dalarna söker enhetschef till Psykiatriska mottagningen i Avesta. Nu söker vi dig som vill leda och utveckla vuxenpsykiatrin i Södra Dalarna och skapa en modern psykiatri vid psykiatriska mottagningen i Avesta. Basenheten för vuxenpsykiatrisk öppenvård Falun - Södra Dalarna är ... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Vuxenpsykiatrin i Södra Dalarna söker enhetschef till Psykiatriska mottagningen i Avesta.
Nu söker vi dig som vill leda och utveckla vuxenpsykiatrin i Södra Dalarna och skapa en modern psykiatri vid psykiatriska mottagningen i Avesta.

Basenheten för vuxenpsykiatrisk öppenvård Falun - Södra Dalarna är en verksamhet som har uppdrag att erbjuda psykiatrisk öppenvård på specialistnivå till befolkningen i Falun, Avesta och Hedemora. Vuxenpsykiatrins uppdrag är att diagnostisera, behandla och rehabilitera patienter med svårare psykiatriska tillstånd såsom psykoser, bipolär sjukdom, neuropsykiatriska funktionshinder, komplicerad PTSD och allvarligare ångest- och depressionstillstånd. Verksamheten består av två mottagningar en i Avesta och en i Falun.
På mottagningen i Avesta arbetar en chef samt en biträdande enhetschef. Övrig personal är psykiatriker, psykologer, sjuksköterskor, skötare, kuratorer, arbetsterapeut, lokalvårdare och medicinska sekreterare.
Verksamheten jobbar målmedvetet för ett gott samarbete med vårdgrannarna, framför allt primärvården, den psykiatriska slutenvården och kommunernas olika verksamheter.

I din roll som biträdande enhetschef ska du tillsammans med enhetschefen leda, samordna, följa upp och utveckla verksamheten. Du är direkt underställd enhetschefen.

I tjänsten ingår kliniskt arbete på mottagningen. Du kommer bl a att tillsammans med enhetschefen:
* Utveckla och säkerställa god vård och patientsäkerhet
* Leda, fördela och planera mottagningen efter fastställda rutiner och vårdprogram
* Bidra till utveckling av verksamheten enligt fastställda mål i verksamhetsplanen och andra styrande dokument.
* Upprätta lokala instruktioner och rutiner
* Hantera avvikelser och incidenter
* Delta i det systematiska arbetsmiljöarbetet

Tjänsten innebär ett tidsbegränsat chefsförordnande med tillsvidareanställning i grundprofessionen.
Vi arbetar aktivt med friskvårdsarbete inom basenheten.

Välkommen med din ansökan!


KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har ett intresse och gärna tidigare erfarenhet av psykiatri. Funktionen kräver stor flexibilitet och god förmåga att kunna planera, strukturera och hitta bra lösningar. Det är också viktigt att kunna göra självständiga bedömningar av aktuella vårdbehov och att vara både lyhörd och tydlig.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning i psykiatri.
Körkort är ett krav.

Vuxenpsykiatrin i Dalarna är en samlad specialistverksamhet och tillhör division psykiatri inom Hälso- och sjukvården. Den psykiatriska öppenvården är indelad i tre geografiska basenheter och med slutenvårdskliniker i Säter och Falun.


Fackliga kontaktpersoner:
Ledarna, [email protected]
Vårdförbundet, [email protected]
Vision, [email protected]
Kommunal, [email protected]
SACO, [email protected]


Region Dalarna värnar om en hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare samt säkra och trygga möten med medborgare, patienter, kunder och samarbetspartners. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi därför drogtest innan erbjudande om anställning, samt kontrollerar ditt vaccinationsbevis då Region Dalarna har som krav att våra medarbetare ska vara vaccinerade mot covid-19.

Alla anställda inom Region Dalarna som arbetar i en verksamhet där direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar förekommer ska uppvisa godtagbart utdrag ur Polisens belastningsregister. Före erbjudande av anställning ska ett giltigt utdrag uppvisas i osprättat kuvert.

Region Dalarna tillämpar krigsplacering i samband med nyanställning. Detta innebär att du som arbetstagare har ett lagkrav att ta dig till ordinarie arbetsplats i händelse av högsta beredskap.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.

Vår värdegrund Öppenhet, Respekt och Ansvar ska genomsyra hela vår organisation. Det ledarskap Region Dalarna strävar mot beskrivs utifrån orden: tydlighet, mod och tillit.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Visa mindre

1:a linjens Chef, Palliativa teamet Avesta/Hedemora

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Den specialiserade palliativa vården i Dalarna är en länsgemensam klinik sedan 2012. Kliniken har sju team som täcker hela Dalarna från Idre i norr till Avesta i Söder. Kliniken har även en palliativ vårdavdelning i Falun där vi bedriver specialiserad palliativ sluten vård med 8 vårdplatser. Avdelnin... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Den specialiserade palliativa vården i Dalarna är en länsgemensam klinik sedan 2012.

Kliniken har sju team som täcker hela Dalarna från Idre i norr till Avesta i Söder.

Kliniken har även en palliativ vårdavdelning i Falun där vi bedriver specialiserad palliativ sluten vård med 8 vårdplatser. Avdelningen tar emot patienter från hela Dalarna.

Avesta teamet är ett väletablerat och välfungerande multiprofessionellt team, där läkare, sjuksköterskor, sjukgymnast , arbetsterapeut samt kurator ingår och utgör alla viktiga delar av vården av patient och närstående.

Teamarbete är centralt och alla yrkesgrupper bidrar till god vård. Hos oss är det viktigt att ta hand om patienter, närstående och varandra med professionalism, omtanke och respekt.
Teamet utgår från lokaler placerade på Avesta Lasarett.

I rollen som 1:a linjens chef ställs höga krav på din förmåga att engagera, stimulera och leda arbetet för dina medarbetare.
Du ska arbeta med engagemang, tydlighet samt utveckla och driva den specialiserade palliativa vården framåt i ett nära samarbete med dina medarbetare som känner delaktighet. Tjänsten som 1:a linjens chef är ett förordnande med en tillsvidareanställning i din grundprofession. Initialt är förordnandet tidsbegränsat till tre år med möjlighet till förlängning.

Som 1:a linjens chef har du personalansvaret med allt vad det innebär, samt att du har ansvar för budget och schemaläggning. Du är delaktig i verksamhetens ledningsgrupp. Som 1:a linjens chef är du direkt underställd verksamhetschefen.


KVALIFIKATIONER

Du är utbildad sjuksköterska med erfarenhet i yrket och har genomgått regionens Chefs och ledarskapsprogram, om inte förväntas du gå denna utbildning.

Meriterande är tidigare erfarenhet av palliativ vård.

Vi sätter stor vikt till din personliga lämplighet, din samarbetsförmåga och din flexibilitet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter som chef/ledare. Som person är du prestigelös, tillgänglig och lyhörd samtidigt som du arbetar emot och motiveras av uppsatta mål och att visa resultat.

Körkort erfordras

Fackliga kontakter:
SACO, [email protected]
Vision, [email protected]
Vårdförbundet, [email protected]
Ledarna, [email protected]
Kommunal, [email protected]


Region Dalarna värnar om en hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare samt säkra och trygga möten med medborgare, patienter, kunder och samarbetspartners. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi därför drogtest innan erbjudande om anställning, samt kontrollerar ditt vaccinationsbevis då Region Dalarna har som krav att våra medarbetare ska vara vaccinerade mot covid-19.

Alla anställda inom Region Dalarna som arbetar i en verksamhet där direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar förekommer ska uppvisa godtagbart utdrag ur Polisens belastningsregister. Före erbjudande av anställning ska ett giltigt utdrag uppvisas i osprättat kuvert.

Region Dalarna tillämpar krigsplacering i samband med nyanställning. Detta innebär att du som arbetstagare har ett lagkrav att ta dig till ordinarie arbetsplats i händelse av högsta beredskap.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.

Vår värdegrund Öppenhet, Respekt och Ansvar ska genomsyra hela vår organisation. Det ledarskap Region Dalarna strävar mot beskrivs utifrån orden: tydlighet, mod och tillit.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Visa mindre

1:a linjens chef, Vårdcentral Avesta

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING En viktig del i avdelningschefens uppdrag är att skapa delaktighet och entusiasm i sitt sätt att leda och utveckla medarbetare och den medicinska verksamheten. Som avdelningschef är de huvudsakliga ansvarsområdena: - Personalansvar - Verksamhetsutveckling - Bemanningsansvar - Patientsäkerhetsarbete M... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

En viktig del i avdelningschefens uppdrag är att skapa delaktighet och entusiasm i sitt sätt att leda och utveckla medarbetare och den medicinska verksamheten.
Som avdelningschef är de huvudsakliga ansvarsområdena:
- Personalansvar
- Verksamhetsutveckling
- Bemanningsansvar
- Patientsäkerhetsarbete

Målbilden är att tillsammans med goda medarbetare fortsätta bygga organisation och verksamhet som följer hälsovalsuppdraget och speglar befolkningens behov.

Vårdcentral Avesta har ca 77 medarbetare i olika yrkeskategorier vilket ger möjlighet till utveckling tillsammans med medarbetare, avdelningschefer och verksamhetschef.
Detta mångfasetterade uppdrag ger behov av strukturerad inskolning, vilket är planerat och kan variera beroende på din bakgrund.

Som avdelningschef är du direkt underställd verksamhetschefen och ingår i vårdcentralens ledningsgrupp tillsammans med andra avdelningschefer.

Tjänsten innebär ett tidsbegränsat chefsförordnande med tillsvidareanställning i grundprofessionen.


KVALIFIKATIONER

Vi söker en modig, engagerad och positiv ledare vars arbetssätt präglas av tydlighet, engagemang och främjande av god arbetsmiljö.
Du ska ha adekvat utbildning inom hälso- och sjukvård samt erfarenhet av chef- och ledarskap. Utbildning inom chefs- och ledarskap samt erfarenhet och kompetens inom primärvård är meriterande.
Du ska besitta god kommunikativ förmåga, verka för helheten och tänka långsiktigt och lösningsfokuserat.
Du uppskattar varierande arbetsuppgifter och har förmågan att prioritera och organisera ditt arbete.
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift är ett krav.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Intervjuer sker fortlöpande under annonsering.

Fackliga kontakter:
SACO, [email protected]
Kommunal, [email protected]
Ledarna, [email protected]
Vårdförbundet, [email protected]
Vision, [email protected]


Region Dalarna värnar om en hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare samt säkra och trygga möten med medborgare, patienter, kunder och samarbetspartners. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi därför drogtest innan erbjudande om anställning, samt kontrollerar ditt vaccinationsbevis då Region Dalarna har som krav att våra medarbetare ska vara vaccinerade mot covid-19.
Alla anställda inom Region Dalarna som arbetar i en verksamhet där direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar förekommer ska uppvisa godtagbart utdrag ur Polisens belastningsregister. Före erbjudande av anställning ska ett giltigt utdrag uppvisas i osprättat kuvert.
Region Dalarna tillämpar krigsplacering i samband med nyanställning. Detta innebär att du som arbetstagare har ett lagkrav att ta dig till ordinarie arbetsplats i händelse av högsta beredskap.
Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Vår värdegrund Öppenhet, Respekt och Ansvar ska genomsyra hela vår organisation. Det ledarskap Region Dalarna strävar mot beskrivs utifrån orden: tydlighet, mod och tillit.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Visa mindre

1:a linjens chef, Vårdcentral Avesta

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING En viktig del i avdelningschefens uppdrag är att skapa delaktighet och entusiasm i sitt sätt att leda och utveckla medarbetare och den medicinska verksamheten. Som avdelningschef är de huvudsakliga ansvarsområdena: - Personalansvar - Verksamhetsutveckling - Bemanningsansvar - Patientsäkerhetsarbete Må... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

En viktig del i avdelningschefens uppdrag är att skapa delaktighet och entusiasm i sitt sätt att leda och utveckla medarbetare och den medicinska verksamheten.
Som avdelningschef är de huvudsakliga ansvarsområdena:
- Personalansvar
- Verksamhetsutveckling
- Bemanningsansvar
- Patientsäkerhetsarbete
Målbilden är att tillsammans med goda medarbetare fortsätta bygga organisation och verksamhet som följer hälsovalsuppdraget och speglar befolkningens behov.
Vårdcentral Avesta har ca 77 medarbetare i olika yrkeskategorier vilket ger möjlighet till utveckling tillsammans med medarbetare, avdelningschefer och verksamhetschef.
Detta mångfasetterade uppdrag ger behov av strukturerad inskolning, vilket är planerat och kan variera beroende på din bakgrund.
Som avdelningschef är du direkt underställd verksamhetschefen och ingår i vårdcentralens ledningsgrupp tillsammans med andra avdelningschefer.

Tjänsten innefattar verksamhetsutvecklingsarbete och representera vårdcentral Avesta som verksamhetsutvecklare i olika forum.

Tjänsten innebär ett tidsbegränsat chefsförordnande med tillsvidareanställning i grundprofessionen.KVALIFIKATIONER

Vi söker en modig, engagerad och positiv ledare vars arbetssätt präglas av tydlighet, engagemang och främjande av god arbetsmiljö.
Du ska ha adekvat utbildning inom hälso- och sjukvård samt erfarenhet av chef- och ledarskap. Utbildning inom chefs- och ledarskap samt erfarenhet och kompetens inom primärvård är meriterande.
Du ska besitta god kommunikativ förmåga, verka för helheten och tänka långsiktigt och lösningsfokuserat.
Du uppskattar varierande arbetsuppgifter och har förmågan att prioritera och organisera ditt arbete.
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift är ett krav.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Intervjuer sker fortlöpande under annonsering.


Fackliga kontakter:
SACO, [email protected]
Kommunal, [email protected]
Ledarna, [email protected]
Vårdförbundet, [email protected]
Vision, [email protected]


Region Dalarna värnar om en hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare samt säkra och trygga möten med medborgare, patienter, kunder och samarbetspartners. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi därför drogtest innan erbjudande om anställning, samt kontrollerar ditt vaccinationsbevis då Region Dalarna har som krav att våra medarbetare ska vara vaccinerade mot covid-19.
Alla anställda inom Region Dalarna som arbetar i en verksamhet där direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar förekommer ska uppvisa godtagbart utdrag ur Polisens belastningsregister. Före erbjudande av anställning ska ett giltigt utdrag uppvisas i osprättat kuvert.
Region Dalarna tillämpar krigsplacering i samband med nyanställning. Detta innebär att du som arbetstagare har ett lagkrav att ta dig till ordinarie arbetsplats i händelse av högsta beredskap.
Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Vår värdegrund Öppenhet, Respekt och Ansvar ska genomsyra hela vår organisation. Det ledarskap Region Dalarna strävar mot beskrivs utifrån orden: tydlighet, mod och tillit.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Visa mindre

1:a linjens chef, Vårdcentral Avesta

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING En viktig del i avdelningschefens uppdrag är att skapa delaktighet och entusiasm i sitt sätt att leda och utveckla medarbetare och den medicinska verksamheten. Som avdelningschef är de huvudsakliga ansvarsområdena: - Personalansvar - Verksamhetsutveckling - Bemanningsansvar - Patientsäkerhetsarbete Må... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

En viktig del i avdelningschefens uppdrag är att skapa delaktighet och entusiasm i sitt sätt att leda och utveckla medarbetare och den medicinska verksamheten.
Som avdelningschef är de huvudsakliga ansvarsområdena:
- Personalansvar
- Verksamhetsutveckling
- Bemanningsansvar
- Patientsäkerhetsarbete
Målbilden är att tillsammans med goda medarbetare fortsätta bygga organisation och verksamhet som följer hälsovalsuppdraget och speglar befolkningens behov.
Vårdcentral Avesta har ca 77 medarbetare i olika yrkeskategorier vilket ger möjlighet till utveckling tillsammans med medarbetare, avdelningschefer och verksamhetschef.
Detta mångfasetterade uppdrag ger behov av strukturerad inskolning, vilket är planerat och kan variera beroende på din bakgrund.
Som avdelningschef är du direkt underställd verksamhetschefen och ingår i vårdcentralens ledningsgrupp tillsammans med andra avdelningschefer.

Tjänsten innefattar verksamhetsutvecklingsarbete och representera vårdcentral Avesta som verksamhetsutvecklare i olika forum.

Tjänsten innebär ett tidsbegränsat chefsförordnande med tillsvidareanställning i grundprofessionen.KVALIFIKATIONER

Vi söker en modig, engagerad och positiv ledare vars arbetssätt präglas av tydlighet, engagemang och främjande av god arbetsmiljö.
Du ska ha adekvat utbildning inom hälso- och sjukvård samt erfarenhet av chef- och ledarskap. Utbildning inom chefs- och ledarskap samt erfarenhet och kompetens inom primärvård är meriterande.
Du ska besitta god kommunikativ förmåga, verka för helheten och tänka långsiktigt och lösningsfokuserat.
Du uppskattar varierande arbetsuppgifter och har förmågan att prioritera och organisera ditt arbete.
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift är ett krav.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Intervjuer sker fortlöpande under annonsering.


Fackliga kontakter:
SACO, [email protected]
Kommunal, [email protected]
Ledarna, [email protected]
Vårdförbundet, [email protected]
Vision, [email protected]


Region Dalarna värnar om en hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare samt säkra och trygga möten med medborgare, patienter, kunder och samarbetspartners. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi därför drogtest innan erbjudande om anställning, samt kontrollerar ditt vaccinationsbevis då Region Dalarna har som krav att våra medarbetare ska vara vaccinerade mot covid-19.
Alla anställda inom Region Dalarna som arbetar i en verksamhet där direkt eller regelbunden kontakt med barn och ungdomar förekommer ska uppvisa godtagbart utdrag ur Polisens belastningsregister. Före erbjudande av anställning ska ett giltigt utdrag uppvisas i osprättat kuvert.
Region Dalarna tillämpar krigsplacering i samband med nyanställning. Detta innebär att du som arbetstagare har ett lagkrav att ta dig till ordinarie arbetsplats i händelse av högsta beredskap.
Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Vår värdegrund Öppenhet, Respekt och Ansvar ska genomsyra hela vår organisation. Det ledarskap Region Dalarna strävar mot beskrivs utifrån orden: tydlighet, mod och tillit.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Visa mindre

1:a linjens Chef, Palliativa teamet Avesta Hedemora

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Den specialiserade palliativa vården i Dalarna är en länsgemensam klinik sedan 2012. Kliniken har sju team som täcker hela Dalarna från Idre i norr till Avesta i Söder. Kliniken har även en palliativ vårdavdelning där vi bedriver specialiserad palliativ sluten vård med 8 vårdplatser. Avdelningen tar ... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Den specialiserade palliativa vården i Dalarna är en länsgemensam klinik sedan 2012.
Kliniken har sju team som täcker hela Dalarna från Idre i norr till Avesta i Söder.
Kliniken har även en palliativ vårdavdelning där vi bedriver specialiserad palliativ sluten vård med 8 vårdplatser. Avdelningen tar emot patienter från hela Dalarna.

Avesta teamet är ett väletablerat och välfungerande multiprofessionellt team, där läkare, sjuksköterskor, sjukgymnast , arbetsterapeut samt kurator ingår och utgör alla viktiga delar av vården av patient och närstående.

Teamarbete är centralt och alla yrkesgrupper bidrar till god vård. Hos oss är det viktigt att ta hand om patienter, närstående och varandra med professionalism, omtanke och respekt.
Teamet utgår från lokaler placerade på Avesta Lasarett.

I rollen som 1:a linjens chef ställs höga krav på din förmåga att engagera, stimulera och leda arbetet för dina medarbetare.
Du ska arbeta med engagemang, tydlighet samt utveckla och driva den specialiserade palliativa vården framåt i ett nära samarbete med dina medarbetare som känner delaktighet.

Tjänsten som 1:a linjens chef är ett förordnande med en tillsvidareanställning i din grundprofession. Initialt är förordnandet tidsbegränsat till tre år med möjlighet till förlängning.

Som 1:a linjens chef har du personalansvaret med allt vad det innebär, samt att du har ansvar för budget och schemaläggning. Du är delaktig i verksamhetens ledningsgrupp. Som 1:a linjens chef är du direkt underställd verksamhetschefen.

KVALIFIKATIONER

Du är utbildad sjuksköterska med erfarenhet i yrket och har genomgått regionens Chefs och ledarskapsprogram, om inte förväntas du gå denna utbildning.

Meriterande är tidigare erfarenhet av palliativ vård.

Vi sätter stor vikt till din personliga lämplighet, din samarbetsförmåga och din flexibilitet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter som chef/ledare. Som person är du prestigelös, tillgänglig och lyhörd samtidigt som du arbetar emot och motiveras av uppsatta mål och att visa resultat.

Körkort erfordras.

Fackliga kontakter:
Vårdförbundet, [email protected]
Ledarna, [email protected]
SACO, [email protected]
Vision, [email protected]
Kommunal, [email protected]
Region Dalarna värnar om en hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare samt säkra och trygga möten med medborgare, patienter, kunder och samarbetspartners. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi därför drogtest innan erbjudande om anställning, samt kontrollerar ditt vaccinationsbevis då Region Dalarna har som krav att våra medarbetare ska vara vaccinerade mot covid-19.
Alla anställda inom Region Dalarna som arbetar i en verksamhet där direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar förekommer ska uppvisa godtagbart utdrag ur Polisens belastningsregister. Före erbjudande av anställning ska ett giltigt utdrag uppvisas i osprättat kuvert.
Region Dalarna tillämpar krigsplacering i samband med nyanställning. Detta innebär att du som arbetstagare har ett lagkrav att ta dig till ordinarie arbetsplats i händelse av högsta beredskap.
Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Vår värdegrund Öppenhet, Respekt och Ansvar ska genomsyra hela vår organisation. Det ledarskap Region Dalarna strävar mot beskrivs utifrån orden: tydlighet, mod och tillit.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Visa mindre

1:a linjens chef, Vårdcentral Avesta/ Familjecentralen

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING En viktig del i avdelningschefens uppdrag är att skapa delaktighet och entusiasm i sitt sätt att leda och utveckla medarbetare och den medicinska verksamheten. Som avdelningschef är de huvudsakliga ansvarsområdena: - Personalansvar - Verksamhetsutveckling - Bemanningsansvar - Patientsäkerhetsarbete Må... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

En viktig del i avdelningschefens uppdrag är att skapa delaktighet och entusiasm i sitt sätt att leda och utveckla medarbetare och den medicinska verksamheten.
Som avdelningschef är de huvudsakliga ansvarsområdena:
- Personalansvar
- Verksamhetsutveckling
- Bemanningsansvar
- Patientsäkerhetsarbete
Målbilden är att tillsammans med goda medarbetare fortsätta bygga organisation och verksamhet som följer hälsovalsuppdraget och speglar befolkningens behov.

Vårdcentral Avesta har ca 77 medarbetare i olika yrkeskategorier vilket ger möjlighet till utveckling tillsammans med medarbetare, avdelningschefer och verksamhetschef.
Detta mångfasetterade uppdrag ger behov av strukturerad inskolning, vilket är planerat och kan variera beroende på din bakgrund.

Som avdelningschef är du direkt underställd verksamhetschefen och ingår i vårdcentralens ledningsgrupp tillsammans med andra avdelningschefer.

Tjänsten innefattar bland annat ansvar för familjecentral, ungdomsmottagning samt samtalsmottagning barn och unga.
Tjänsten innebär ett tidsbegränsat chefsförordnande med tillsvidareanställning i grundprofessionen.


KVALIFIKATIONER

Vi söker en modig, engagerad och positiv ledare vars arbetssätt präglas av tydlighet, engagemang och främjande av god arbetsmiljö.
Du ska ha adekvat utbildning inom hälso- och sjukvård samt erfarenhet av chef- och ledarskap. Utbildning inom chefs- och ledarskap samt erfarenhet och kompetens inom primärvård är meriterande.
Du ska besitta god kommunikativ förmåga, verka för helheten och tänka långsiktigt och lösningsfokuserat.
Du uppskattar varierande arbetsuppgifter och har förmågan att prioritera och organisera ditt arbete.
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift är ett krav.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Intervjuer sker fortlöpande under annonsering.


Fackliga kontakter:
SACO, [email protected]
Kommunal, [email protected]
Ledarna, [email protected]
Vårdförbundet, [email protected]
Vision, [email protected]


Region Dalarna värnar om en hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare samt säkra och trygga möten med medborgare, patienter, kunder och samarbetspartners. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi därför drogtest innan erbjudande om anställning, samt kontrollerar ditt vaccinationsbevis då Region Dalarna har som krav att våra medarbetare ska vara vaccinerade mot covid-19.
Alla anställda inom Region Dalarna som arbetar i en verksamhet där direkt eller regelbunden kontakt med barn och ungdomar förekommer ska uppvisa godtagbart utdrag ur Polisens belastningsregister. Före erbjudande av anställning ska ett giltigt utdrag uppvisas i osprättat kuvert.
Region Dalarna tillämpar krigsplacering i samband med nyanställning. Detta innebär att du som arbetstagare har ett lagkrav att ta dig till ordinarie arbetsplats i händelse av högsta beredskap.
Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Vår värdegrund Öppenhet, Respekt och Ansvar ska genomsyra hela vår organisation. Det ledarskap Region Dalarna strävar mot beskrivs utifrån orden: tydlighet, mod och tillit.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Visa mindre

1:a linjens chef, Vårdcentral Avesta

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING En viktig del i avdelningschefens uppdrag är att skapa delaktighet och entusiasm i sitt sätt att leda och utveckla medarbetare och den medicinska verksamheten. Som avdelningschef är de huvudsakliga ansvarsområdena: - Personalansvar - Verksamhetsutveckling - Bemanningsansvar - Patientsäkerhetsarbete M... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

En viktig del i avdelningschefens uppdrag är att skapa delaktighet och entusiasm i sitt sätt att leda och utveckla medarbetare och den medicinska verksamheten.
Som avdelningschef är de huvudsakliga ansvarsområdena:
- Personalansvar
- Verksamhetsutveckling
- Bemanningsansvar
- Patientsäkerhetsarbete

Målbilden är att tillsammans med goda medarbetare fortsätta bygga organisation och verksamhet som följer hälsovalsuppdraget och speglar befolkningens behov.

Vårdcentral Avesta har ca 77 medarbetare i olika yrkeskategorier vilket ger möjlighet till utveckling tillsammans med medarbetare, avdelningschefer och verksamhetschef.
Detta mångfasetterade uppdrag ger behov av strukturerad inskolning, vilket är planerat och kan variera beroende på din bakgrund.

Som avdelningschef är du direkt underställd verksamhetschefen och ingår i vårdcentralens ledningsgrupp tillsammans med andra avdelningschefer.

Tjänsten innebär ett tidsbegränsat chefsförordnande med tillsvidareanställning i grundprofessionen.


KVALIFIKATIONER

Vi söker en modig, engagerad och positiv ledare vars arbetssätt präglas av tydlighet, engagemang och främjande av god arbetsmiljö.
Du ska ha adekvat utbildning inom hälso- och sjukvård samt erfarenhet av chef- och ledarskap. Utbildning inom chefs- och ledarskap samt erfarenhet och kompetens inom primärvård är meriterande.
Du ska besitta god kommunikativ förmåga, verka för helheten och tänka långsiktigt och lösningsfokuserat.
Du uppskattar varierande arbetsuppgifter och har förmågan att prioritera och organisera ditt arbete.
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift är ett krav.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Intervjuer sker fortlöpande under annonsering.

Fackliga kontakter:
SACO, [email protected]
Kommunal, [email protected]
Ledarna, [email protected]
Vårdförbundet, [email protected]
Vision, [email protected]


Region Dalarna värnar om en hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare samt säkra och trygga möten med medborgare, patienter, kunder och samarbetspartners. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi därför drogtest innan erbjudande om anställning, samt kontrollerar ditt vaccinationsbevis då Region Dalarna har som krav att våra medarbetare ska vara vaccinerade mot covid-19.
Alla anställda inom Region Dalarna som arbetar i en verksamhet där direkt eller regelbunden kontakt med barn och ungdomar förekommer ska uppvisa godtagbart utdrag ur Polisens belastningsregister. Före erbjudande av anställning ska ett giltigt utdrag uppvisas i osprättat kuvert.
Region Dalarna tillämpar krigsplacering i samband med nyanställning. Detta innebär att du som arbetstagare har ett lagkrav att ta dig till ordinarie arbetsplats i händelse av högsta beredskap.
Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Vår värdegrund Öppenhet, Respekt och Ansvar ska genomsyra hela vår organisation. Det ledarskap Region Dalarna strävar mot beskrivs utifrån orden: tydlighet, mod och tillit.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Visa mindre

Biträdande avdelningschef till avd 10 Avesta

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Avdelning 10 på Avesta Lasarett är en medicinsk geriatrisk avdelning med inriktning av stroke och ortopedisk rehabilitering. Våra ledord och vår värdegrund är att alltid ha patienten i centrum, arbeta med hög kvalitet och patientsäkerhet, samt vara en attraktiv arbetsplats. I arbetet som biträdande ch... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Avdelning 10 på Avesta Lasarett är en medicinsk geriatrisk avdelning med inriktning av stroke och ortopedisk rehabilitering. Våra ledord och vår värdegrund är att alltid ha patienten i centrum, arbeta med hög kvalitet och patientsäkerhet, samt vara en attraktiv arbetsplats.

I arbetet som biträdande chef ingår att bistå avdelningschefen i dennes uppdrag och arbetsuppgifter. Tyngdpunkten ligger på personalärenden, schemaplanering i Heroma, fakturahantering, studentplanering, introduktion av nya arbetare, rekrytering, avdelningsrutiner och arbete med patientsäkerhet tillsammans med patientsäkerhetsombud och avdelningschef. Ska även kunna täcka upp för avdelningschefens frånvaro.
Arbete som sjuksköterska på avdelningen ingår också beroende på behov som kan variera.

Tjänsten innebär ett tidsbegränsat chefsförordnande på deltid med tillsvidareanställning som sjuksköterska i grundprofessionen.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Tidigare erfarenhet som chef/ledare är meriterande och med en god förmåga att leda och utveckla vår avdelning. Som person är du drivande, lösningsfokuserad och motiveras av att arbeta mot uppsatta mål och nå resultat.

Region Dalarnas chefsutbildning erbjuds och planeras med chef.

Vi sätter stor vikt till din personliga lämplighet.

Fackliga kontakter:
Ledarna, [email protected]
Vårdförbundet, [email protected]
Kommunal, [email protected]
Vision, [email protected]
SACO, [email protected]

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Avdelningschef, Vårdcentral Avesta

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Primärvården är basen i hälso- och sjukvården. Vi som arbetar på vårdcentral Avesta erbjuder våra ca. 12 000 listade patienter ett stort utbud av medicinsk service. På vårdcentralen arbetar distriktsläkare i samverkan med sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, medicinska sekreterare, arbetst... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Primärvården är basen i hälso- och sjukvården. Vi som arbetar på vårdcentral Avesta erbjuder våra ca. 12 000 listade patienter ett stort utbud av medicinsk service. På vårdcentralen arbetar distriktsläkare i samverkan med sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, medicinska sekreterare, arbetsterapeuter och samtalsterapeuter.

Vi anser att en god arbetsmiljö och en välfungerande verksamhet utgår från medarbetarnas engagemang och delaktighet. Arbetsmiljöarbetet står högst upp på vår agenda och det genomsyrar vår långsiktiga plan för verksamheten. Vi är en vårdcentral som försöker ha en god lärandemiljö och jobbar aktivt med utvecklingsfrågor.

Du som avdelningschef har ansvar för verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö. Du har en viktig roll i att stimulera ett kontinuerligt förbättrings- och utvecklingsarbete på vårdcentralen samt att skapa förutsättningar för en attraktiv arbetsplats med god bemanning. Du kommer att ingå i vårdcentralens ledningsgrupp och ha gott stöd av avdelningscheferna för Primärvårdsrehab samt Familjecentralen.

Tjänsten är tillsvidareanställning i grundprofessionen med chefsförordnande 3 år.

KVALIFIKATIONER

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna distriktssjuksköterska, och du behöver ha tidigare chefserfarenheter inom hälso- och sjukvården.

Vi söker dig som är en modig och engagerad och positiv ledare vars arbetssätt präglas av tydlighet,
engagemang och främjar god arbetsmiljö. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, god samarbetsförmåga, lyhördhet och förmåga till reflektion. Du ska ha en god kommunikativ förmåga, ett brett perspektiv, tänka långsiktigt och
lösningsfokuserat.

Vi arbetar för en drogfri och hälsosam arbetsmiljö. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi drogtest vid alla nyanställningar. Fr o m 1 januari har vi även krav på att du är fullt vaccinerad mot covid-19 och kommer att kontrollera ditt vaccinationsbevis innan anställning.

Välkommen med din ansökan!

Fackliga kontaktpersoner:
Vårdförbundet, [email protected]
Kommunal, [email protected]
Ledarna, [email protected]
SACO, [email protected]
Vision, [email protected]

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Biträdande Avdelningschef (vik) till Akutmottagningen Avesta

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Arbetet som biträdande avdelningschef är en kontinuerlig samverkan med avdelningschefen i dennes uppdrag och arbetsuppgifter. Tyngdpunkt ligger på personalärenden- och schemaplanering i administrativa systemet Heroma, fakturahantering, studentplanering, introduktion av nya medarbetare, rekrytering, avd... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Arbetet som biträdande avdelningschef är en kontinuerlig samverkan med avdelningschefen i dennes uppdrag och arbetsuppgifter. Tyngdpunkt ligger på personalärenden- och schemaplanering i administrativa systemet Heroma, fakturahantering, studentplanering, introduktion av nya medarbetare, rekrytering, avdelningsrutiner och arbete med patientsäkerhet tillsammans med patientsäkerhetsombud och avdelningschef samt att täcka vid avdelningschefens frånvaro. Arbete i grundprofessionen på akutmottagningen ingår med 50% eller enligt överenskommelse. Tjänsten som bitr avdelningschef är ett vikariat på 50%. Vikariatet är 1 år. Som bitr avdelningschef är du direkt underställd avdelningschefen/verksamhetschefen.

Avesta Lasarett har en liten dygnet-runt-öppen akutmottagning med uppdrag att akut omhänderta patienter av framförallt internmedicinsk och allmänmedicinsk karaktär men att även kunna bedöma och hantera alla typer av patienter genom ett tätt samarbete med Falu Lasarett. Under kvällar och helger har akutmottagningen också ett uppdrag som jourmottagning som tar hand om primärvårdens patienter. Upptagningsområde för akutmottagningen och jourmottagningen är Avesta och Hedemora samt de närliggande kommunerna i Västmanland. I anslutning till akutmottagningen har vi även AVA, vår Akutvårdsavdelning med vårdplatser som bemannas roterande av akutmottagningens medarbetare.

På vår Akutmottagning prioriteras/sorteras patienterna med Triage enligt RETTS, ett kvalitetssäkrat verktyg som används på de allra flesta akutmottagningar i Sverige. Vi erbjuder ett stimulerande sjuksköterskearbete med omväxlande arbetsuppgifter som att akut omhänderta svårt sjuka patienter och ta hand om människor i kris likväl som att ta EKG, provtagning osv. Kort sagt ingen dag är den andra lik på Avesta Akutmottagning.
Vi har individuellt verksamhetsanpassat schema.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är intresserad och har ledarskaps egenskaper och intresse för att leda medarbetare och utveckla vår verksamhet. Tidigare erfarenhet som ledare är meriterande samt kompetens att utöva ett professionellt ledarskap.
Du har lämplig vårdutbildning, undersköterska, sjuksköterska.

Som person är du drivande, lösningsfokuserad och motiveras av att arbeta mot uppsatta mål och att visa resultat. Du skall ha lätt att kommunicera och kan ta beslut. Du har viljan att arbeta i och utveckla arbetsuppgifterna inom samtliga områden inom uppdraget. Har god samarbetsförmåga och kan skapa goda relationer.
Region Dalarnas chef- och ledarskapsutbildning erbjuds och planeras tillsammans med din chef. Vi sätter stor vikt till din personliga lämplighet.

Du kommer som sjuksköterska hos oss att arbeta i ett flödesinriktat team som arbetar tvärprofessionellt kring patienten med patientsäkerhet i fokus.

Tack vare ett välutvecklat lagarbete på vår Akutmottagning har vi bland de allra kortaste vänte- och vistelsetiderna av alla akutmottagningar i Sverige. Våra framgångsfaktorer till detta kan beskrivas med följande ord:
- Professionalism/bred kompetens. - Engagemang. - Lösningsfokuserade. - Teamkänsla. - Patienten i fokus
- Korta beslutsvägar

Varmt välkommen till en av Sveriges minsta och trevligaste akutmottagningar!

Fackliga kontakter:
Vårdförbundet, hanna[email protected], [email protected]
Kommunal, k[email protected], [email protected]
Vision, [email protected]
SACO, [email protected]
Ledarna, [email protected]

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Biträdande Avdelningschef till Akutmottagningen Avesta

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Arbetet som biträdande avdelningschef är en kontinuerlig samverkan med avdelningschefen i dennes uppdrag och arbetsuppgifter. Tyngdpunkt ligger på personalärenden- och schemaplanering i administrativa systemet Heroma, fakturahantering, studentplanering, introduktion av nya medarbetare, rekrytering, avd... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Arbetet som biträdande avdelningschef är en kontinuerlig samverkan med avdelningschefen i dennes uppdrag och arbetsuppgifter. Tyngdpunkt ligger på personalärenden- och schemaplanering i administrativa systemet Heroma, fakturahantering, studentplanering, introduktion av nya medarbetare, rekrytering, avdelningsrutiner och arbete med patientsäkerhet tillsammans med patientsäkerhetsombud och avdelningschef samt att täcka vid avdelningschefens frånvaro. Arbete i grundprofessionen på akutmottagningen ingår med 50% eller enligt överenskommelse. Tjänsten som bitr avdelningschef är ett förordnande på 50% med en tillsvidareanställning i din grundprofession. Förordnandet är tidsbegränsat med möjlighet till förlängning. Som bitr avdelningschef är du direkt underställd avdelningschefen/verksamhetschefen.

Avesta Lasarett har en liten dygnet-runt-öppen akutmottagning med uppdrag att akut omhänderta patienter av framförallt internmedicinsk och allmänmedicinsk karaktär men att även kunna bedöma och hantera alla typer av patienter genom ett tätt samarbete med Falu Lasarett. Under kvällar och helger har akutmottagningen också ett uppdrag som jourmottagning som tar hand om primärvårdens patienter. Upptagningsområde för akutmottagningen och jourmottagningen är Avesta och Hedemora samt de närliggande kommunerna i Västmanland. I anslutning till akutmottagningen har vi även AVA, vår Akutvårdsavdelning med vårdplatser som bemannas roterande av akutmottagningens medarbetare.

På vår Akutmottagning prioriteras/sorteras patienterna med Triage enligt RETTS, ett kvalitetssäkrat verktyg som används på de allra flesta akutmottagningar i Sverige. Vi erbjuder ett stimulerande sjuksköterskearbete med omväxlande arbetsuppgifter som att akut omhänderta svårt sjuka patienter och ta hand om människor i kris likväl som att ta EKG, provtagning osv. Kort sagt ingen dag är den andra lik på Avesta Akutmottagning.
Vi har individuellt verksamhetsanpassat schema.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är intresserad och har ledarskaps egenskaper och intresse för att leda medarbetare och utveckla vår verksamhet. Tidigare erfarenhet som ledare är meriterande samt kompetens att utöva ett professionellt ledarskap.
Du har lämplig vårdutbildning, undersköterska, sjuksköterska.

Som person är du drivande, lösningsfokuserad och motiveras av att arbeta mot uppsatta mål och att visa resultat. Du skall ha lätt att kommunicera och kan ta beslut. Du har viljan att arbeta i och utveckla arbetsuppgifterna inom samtliga områden inom uppdraget. Har god samarbetsförmåga och kan skapa goda relationer.
Region Dalarnas chef- och ledarskapsutbildning erbjuds och planeras tillsammans med din chef. Vi sätter stor vikt till din personliga lämplighet.

Du kommer som sjuksköterska hos oss att arbeta i ett flödesinriktat team som arbetar tvärprofessionellt kring patienten med patientsäkerhet i fokus.

Tack vare ett välutvecklat lagarbete på vår Akutmottagning har vi bland de allra kortaste vänte- och vistelsetiderna av alla akutmottagningar i Sverige. Våra framgångsfaktorer till detta kan beskrivas med följande ord:
- Professionalism/bred kompetens. - Engagemang. - Lösningsfokuserade. - Teamkänsla. - Patienten i fokus
- Korta beslutsvägar

Varmt välkommen till en av Sveriges minsta och trevligaste akutmottagningar!

Fackliga kontakter:
Vårdförbundet, hanna[email protected], [email protected]
Kommunal, k[email protected], [email protected]
Vision, [email protected]
SACO, [email protected]
Ledarna, [email protected]

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

1:a linjens Chef, Palliativa teamet Avesta Hedemora

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Den specialiserade palliativa vården i Dalarna är en länsgemensam klinik sedan 2012. Kliniken har sju team som täcker hela Dalarna från Idre i norr till Avesta i Söder. Kliniken har även en palliativ vårdavdelning där vi bedriver specialiserad palliativ sluten vård med 8 vårdplatser. Avdelningen tar... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Den specialiserade palliativa vården i Dalarna är en länsgemensam klinik sedan 2012.
Kliniken har sju team som täcker hela Dalarna från Idre i norr till Avesta i Söder.

Kliniken har även en palliativ vårdavdelning där vi bedriver specialiserad palliativ sluten vård med 8 vårdplatser. Avdelningen tar emot patienter från hela Dalarna.

Avesta teamet är ett väletablerat och välfungerande multiprofessionellt team, där läkare, sjuksköterskor, sjukgymnast , arbetsterapeut samt kurator ingår och utgör alla viktiga delar av vården av patient och närstående.

Teamarbete är centralt och alla yrkesgrupper bidrar till god vård. Hos oss är det viktigt att ta hand om patienter, närstående och varandra med professionalism, omtanke och respekt.
Teamet utgår från lokaler placerade på Avesta Lasarett.
I rollen som 1:a linjens chef ställs höga krav på din förmåga att engagera, stimulera och leda arbetet för dina medarbetare.
Du ska arbeta med engagemang, tydlighet samt utveckla och driva den specialiserade palliativa vården framåt i ett nära samarbete med dina medarbetare som känner delaktighet. Tjänsten som 1:a linjens chef är ett förordnande med en tillsvidareanställning i din grundprofession. Initialt är förordnandet tidsbegränsat till tre år med möjlighet till förlängning.


Som 1:a linjens chef har du personalansvaret med allt vad det innebär, samt att du har ansvar för budget och schemaläggning. Du är delaktig i verksamhetens ledningsgrupp. Som 1:a linjens chef är du direkt underställd verksamhetschefen.

KVALIFIKATIONER

Du är en utbildad sjuksköterska med erfarenhet i yrket och har genomgått regionens Chefs och ledarskapsprogram, om inte förväntas du att gå denna utbildning.

Meriterande är tidigare erfarenhet av palliativ vård.

Vi sätter stor vikt till din personliga lämplighet, din samarbetsförmåga och din flexibilitet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter som chef/ledare. Som person är du prestigelös, tillgänglig och lyhörd samtidigt som du arbetar emot och motiveras av uppsatta mål och att visa resultat.

Körkort erfordras.

Fackliga kontakter:
Ledarna. [email protected]
Vårdförbundet, [email protected]
Saco, [email protected]
Vision, [email protected]
Kommunal, [email protected]

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

1:a linjens Chef, Palliativa teamet Avesta Hedemora

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Den specialiserade palliativa vården i Dalarna är en länsgemensam klinik sedan 2012. Kliniken har sju team som täcker hela Dalarna från Idre i norr till Avesta i Söder. Kliniken har även en palliativ vårdavdelning där vi bedriver specialiserad palliativ sluten vård med 8 vårdplatser. Avdelningen tar... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Den specialiserade palliativa vården i Dalarna är en länsgemensam klinik sedan 2012.
Kliniken har sju team som täcker hela Dalarna från Idre i norr till Avesta i Söder.

Kliniken har även en palliativ vårdavdelning där vi bedriver specialiserad palliativ sluten vård med 8 vårdplatser. Avdelningen tar emot patienter från hela Dalarna.

Avesta teamet är ett väletablerat och välfungerande multiprofessionellt team, där läkare, sjuksköterskor, sjukgymnast , arbetsterapeut samt kurator ingår och utgör alla viktiga delar av vården av patient och närstående.

Teamarbete är centralt och alla yrkesgrupper bidrar till god vård. Hos oss är det viktigt att ta hand om patienter, närstående och varandra med professionalism, omtanke och respekt.
Teamet utgår från lokaler placerade på Avesta Lasarett.
I rollen som 1:a linjens chef ställs höga krav på din förmåga att engagera, stimulera och leda arbetet för dina medarbetare.
Du ska arbeta med engagemang, tydlighet samt utveckla och driva den specialiserade palliativa vården framåt i ett nära samarbete med dina medarbetare som känner delaktighet. Tjänsten som 1:a linjens chef är ett förordnande med en tillsvidareanställning i din grundprofession. Initialt är förordnandet tidsbegränsat till tre år med möjlighet till förlängning.


Som 1:a linjens chef har du personalansvaret med allt vad det innebär, samt att du har ansvar för budget och schemaläggning. Du är delaktig i verksamhetens ledningsgrupp. Som 1:a linjens chef är du direkt underställd verksamhetschefen.

KVALIFIKATIONER

Det är en fördel om du har en högskoleutbildning inom vården, men vi är även öppen för andra förslag. Vi ser gärna att du har en utbildning inom ledarskap om inte så förväntas du att gå denna utbildning.

Meriterande är tidigare erfarenhet av palliativ vård och tidigare chefsuppdrag.

Vi sätter stor vikt till din personliga lämplighet, din samarbetsförmåga och din flexibilitet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter som chef/ledare. Som person är du prestigelös, tillgänglig och lyhörd samtidigt som du arbetar emot och motiveras av uppsatta mål och att visa resultat.

Körkort erfordras.

Fackliga kontakter:
Ledarna. [email protected]
Vårdförbundet, [email protected]
Saco, [email protected]
Vision, [email protected]
Kommunal, [email protected]


Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Avdelningschef Vårdcentral Avesta

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Primärvården är basen i hälso- och sjukvården. Vi som arbetar på vårdcentral Avesta erbjuder våra ca. 12 000 listade patienter ett stort utbud av medicinsk service. På vårdcentralen arbetar distriktsläkare i samverkan med sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, medicinska sekreterare, arbet... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Primärvården är basen i hälso- och sjukvården. Vi som arbetar på vårdcentral Avesta erbjuder våra ca. 12 000 listade patienter ett stort utbud av medicinsk service.

På vårdcentralen arbetar distriktsläkare i samverkan med sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, medicinska sekreterare, arbetsterapeuter och samtalsterapeuter.

Vi anser att en god arbetsmiljö och en välfungerande verksamhet utgår från medarbetarnas engagemang och delaktighet. Arbetsmiljöarbetet står högst upp på vår agenda och det genomsyrar vår långsiktiga plan för verksamheten. Vi är en vårdcentral som försöker ha en god lärandemiljö och jobbar aktivt med utvecklingsfrågor.


Du som avdelningschef har ansvar för verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö. Du har en viktig roll i att stimulera ett kontinuerligt förbättrings- och utvecklingsarbete på vårdcentralen samt att skapa förutsättningar för en attraktiv arbetsplats med god bemanning. Du kommer att ingå i vårdcentralens ledningsgrupp och ha gott stöd av avdelningscheferna för Primärvårdsrehab samt Familjecentralen.

Tjänsten är tillsvidareanställning i grundprofessionen med chefsförordnande 3 år.

KVALIFIKATIONER

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna distriktssjuksköterska, och du behöver ha tidigare chefserfarenheter inom hälso- och sjukvården.

Vi söker dig som är en modig och engagerad och positiv ledare vars arbetssätt präglas av tydlighet,
engagemang och främjar god arbetsmiljö. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, god samarbetsförmåga, lyhördhet och förmåga till reflektion. Du ska ha en god kommunikativ förmåga, ett brett perspektiv, tänka långsiktigt och
lösningsfokuserat.

Välkommen med din ansökan!

Fackliga kontaktpersoner:
Vårdförbundet, [email protected]
Kommunal, [email protected]
Ledarna, [email protected]
SACO, [email protected]
Vision, [email protected]

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Biträdande Avdelningschef Avdelning 3 Avesta

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Avdelning 3 är en akut internmedicinsk vårdavdelning där vi behandlar patienter med många olika typer av sjukdomstillstånd som t.ex. hjärtinfarkt, hjärtsvikt, KOL, diabetes och olika slags infektioner. Vi har 18 vårdplatser med möjlighet till telemetriövervakning. Som sjuksköterska hos oss kommer du at... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Avdelning 3 är en akut internmedicinsk vårdavdelning där vi behandlar patienter med många olika typer av sjukdomstillstånd som t.ex. hjärtinfarkt, hjärtsvikt, KOL, diabetes och olika slags infektioner. Vi har 18 vårdplatser med möjlighet till telemetriövervakning. Som sjuksköterska hos oss kommer du att erbjudas nya utmaningar, få en bred kunskap och möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Vi arbetar tillsammans, vilket innebär att vi lär av varandra, vilket gynnar ett gott arbetsklimat och samarbete mellan kollegor, där patientens bästa är vårt gemensamma mål.
Vi är övertygade att du som medarbetare är vår största tillgång, för oss är det viktigt att du känner gemenskap och stöd.

I arbetet som biträdande avdelningschef ingår att bistå avdelningschefen i dennes uppdrag och arbetsuppgifter. Tyngdpunkt ligger på personalärenden- och schemaplanering i Heroma, fakturahantering, studentplanering, introduktion av nya medarbetare, rekrytering, avdelningsrutiner och arbete med patientsäkerhet tillsammans med patientsäkerhetsombud och avdelningschef samt att täcka vid avdelningschefens frånvaro.
Arbete på vårdavdelningen som sjuksköterska ingår.

Tjänsten som biträdande avdelningschef är ett förordnande med en tillsvidareanställning i din grundprofession. Förordnandet är tidsbegränsat med möjlighet till förlängning. Som biträdande avdelningschef är du direkt underställd avdelningschefen.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med examen från sjuksköterskeprogrammet. Tidigare erfarenhet som chef/ledare är meriterande samt kompetens att utöva ett professionellt ledarskap.

Som person är du drivande, lösningsfokuserad och motiveras av att arbeta mot uppsatta mål och att visa resultat. Du skall ha lätt att kommunicera och kan ta beslut. Du har viljan att arbeta i och utveckla arbetsuppgifterna inom samtliga områden inom uppdraget. Har god samarbetsförmåga och kan skapa goda relationer.
Region Dalarnas chef- och ledarskapsutbildning erbjuds och planeras tillsammans med din chef.

Vi sätter stor vikt till din personliga lämplighet.

Fackliga kontakter
Vårdförbundet, [email protected]
Kommunal, [email protected]
Vision. [email protected]
Ledarna, [email protected]
Saco, [email protected]

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Biträdande enhetschef vuxen öppenvårdspsykiatri Avesta

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Vuxenpsykiatrin i Södra Dalarna söker biträdande enhetschef till Psykiatriska mottagningen i Avesta. Nu söker vi dig som vill leda och utveckla vuxenpsykiatrin i Södra Dalarna och skapa en modern psykiatri vid psykiatriska mottagningen i Avesta. Basenheten för vuxenpsykiatrisk öppenvård Falun - Södra ... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Vuxenpsykiatrin i Södra Dalarna söker biträdande enhetschef till Psykiatriska mottagningen i Avesta. Nu söker vi dig som vill leda och utveckla vuxenpsykiatrin i Södra Dalarna och skapa en modern psykiatri vid psykiatriska mottagningen i Avesta.

Basenheten för vuxenpsykiatrisk öppenvård Falun - Södra Dalarna är en verksamhet som har uppdrag att erbjuda psykiatrisk öppenvård på specialistnivå till befolkningen i Falun, Avesta och Hedemora. Vuxenpsykiatrins uppdrag är att diagnostisera, behandla och rehabilitera patienter med svårare psykiatriska tillstånd såsom psykoser, bipolär sjukdom, neuropsykiatriska funktionshinder, komplicerad PTSD och allvarligare ångest- och depressionstillstånd. Verksamheten består av två mottagningar en i Avesta och en i Falun.
På mottagningen i Avesta arbetar en chef samt en biträdande enhetschef. Övrig personal är psykiatriker, psykologer, sjuksköterskor, skötare, kuratorer, arbetsterapeut, lokalvårdare och medicinska sekreterare.
Verksamheten jobbar målmedvetet för ett gott samarbete med vårdgrannarna, framför allt primärvården, den psykiatriska slutenvården och kommunernas olika verksamheter.

I din roll som biträdande enhetschef ska du tillsammans med enhetschefen leda, samordna, följa upp och utveckla verksamheten. Du är direkt underställd enhetschefen.

I tjänsten ingår kliniskt arbete på mottagningen. Du kommer bl a att tillsammans med enhetschefen:
- Utveckla och säkerställa god vård och patientsäkerhet
- Leda, fördela och planera mottagningen efter fastställda rutiner och vårdprogram
- Bidra till utveckling av verksamheten enligt fastställda mål i verksamhetsplanen och andra styrande dokument
- Upprätta lokala instruktioner och rutiner
- Hantera avvikelser och incidenter
- Delta i det systematiska arbetsmiljöarbetet

Tjänsten innebär ett tidsbegränsat chefsförordnande med tillsvidareanställning i grundprofessionen.
Vi arbetar aktivt med friskvårdsarbete inom basenheten.

Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har ett intresse och gärna tidigare erfarenhet av psykiatri. Funktionen kräver stor flexibilitet och god förmåga att kunna planera, strukturera och hitta bra lösningar. Det är också viktigt att kunna göra självständiga bedömningar av aktuella vårdbehov och att vara både lyhörd och tydlig.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning i psykiatri.
Körkort är ett krav.

Vuxenpsykiatrin i Dalarna är en samlad specialistverksamhet och tillhör division psykiatri inom Hälso- och sjukvården. Den psykiatriska öppenvården är indelad i tre geografiska basenheter och med slutenvårdskliniker i Säter och Falun.

Fackliga kontakter:
Ledarna, [email protected]
Vårdförbundet, [email protected]
Vision, [email protected]
Kommunal, [email protected]
SACO, [email protected]

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Avd chef BUP Avesta

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING BUP tar emot barn och ungdomar med allvarlig barnpsykiatrisk problematik i behov av specialiserade insatser. Vi använder evidensbaserade behandlingsmetoder med olika inriktningar. All behandling sker i nära samverkan med familj, övrigt nätverk och andra vårdgivare såsom skola och socialtjänst. På BUP... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

BUP tar emot barn och ungdomar med allvarlig barnpsykiatrisk problematik i behov av specialiserade insatser. Vi använder evidensbaserade behandlingsmetoder med olika inriktningar. All behandling sker i nära samverkan med familj, övrigt nätverk och andra vårdgivare såsom skola och socialtjänst.

På BUP arbetar kuratorer, psykologer, sjuksköterskor, läkare, arbetsterapeut, specialpedagog, skötare, medicinska sekreterare och chef.

BUP Dalarna består av 5 öppenvårdsmottagningar samt länsresurs med heldygnsvård, akutteam, familjeenhet och ätstörningsenhet samt kunskapscentrum, som samtliga är underställda en gemensam verksamhetschef.

Enheten bedriver diagnostik och behandling på specialistnivån och utmärker sig av god behandlarkompetens, professionell miljö i samverkan med vårdgrannar och samarbetspartners inom landsting och kommuner.

Som avdelningschef i Avesta kommer du ha ett nära samarbete med dina chefskollegor i länet. Du kommer delta i utvecklingsarbete för mottagningarna och ha din placering i Avesta.

Som avdelningschef har du administrativa och kliniska ledningsuppgifter på uppdrag av BUP Dalarnas gemensamma verksamhetschef. Du har ansvar för enhetens, ekonomi, personal och arbetsmiljö. Biträdande avdelningschef ansvar för patientsäkerhet och vård. Du leder teamets utvecklingsarbete tillsammans med teamet och är drivande i utvecklingen av lokal samverkan med vårdgrannar och samarbetspartners samt samarbetar med fackliga organisationer. Avdelningscheferna deltar aktivt i det länsövergripande förändringsarbetet. En viktig uppgift är även att säkerställa implementering av BUP Dalarnas egna rutiner/riktlinjer och vårdprogram i verksamheten samt även nationella riktlinjer/rutiner.

Du får olika former av stöd i din roll i form av mentor av en BUP-kollega och har på sikt även möjlighet att gå Region Dalarnas utvecklingsprogram för chefer.

Tjänsten innebär ett tidsbegränsat chefsförordnande med tillsvidareanställning i grundprofessionen.

KVALIFIKATIONER

Du har din högskoleutbildning inom något yrke som finns representerat inom BUP. Vidareutbildning och erfarenhet inom professionen liksom erfarenhet av arbete som chef/ledare ser vi som en merit. Vi ser gärna att du har erfarenhet av barnpsykiatriskt arbete samt ett stort intresse för att utveckla ditt ledarskap. Du är en ansvarstagande person med stort intresse för att se dina medarbetare växa och utvecklas. Ditt engagemang och din inställning bidrar till ett bra arbetsklimat och hög delaktighet där alla samarbetar för bästa behandlingskvalitet.

Du behöver ha erfarenhet av personalansvar och att hantera arbetsmiljöfrågor samt ha vana att ha ekonomiskt ansvar.

Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Du behöver vara empatisk, engagerad, lyhörd, vara beslutsam och ha förmåga till problemlösning, att strukturera, planera och prioritera. Vi ser ett stort värde i att du har intresse och engagemang för BUP som verksamhet.

Vi möter barn och ungdomar i vårt arbete dagligen och har ett meningsfullt och utvecklande arbete-varje dag! Vi ser framemot din ansökan!

Region Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Avdelningschef, Laboratoriemedicin Avesta

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Laboratoriemedicin i Dalarna består av klinisk kemi, klinisk mikrobiologi och transfusionsmedicin där vi arbetar gränsöverskridande mellan avdelningarna. Verksamheten är länsövergripande med laboratorier i Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika och Mora. Vi söker nu avdelningschef till laboratoriet i Falun.... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Laboratoriemedicin i Dalarna består av klinisk kemi, klinisk mikrobiologi och transfusionsmedicin där vi arbetar gränsöverskridande mellan avdelningarna. Verksamheten är länsövergripande med laboratorier i Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika och Mora.
Vi söker nu avdelningschef till laboratoriet i Falun. Inom Laboratoriemedicin Dalarna arbetar 155 medarbetare varav 10 medarbetare i Avesta. I Avesta finns klinisk kemi och transfusionsmedicin.

I rollen som avdelningschef (1:a linjens chef) ställs höga krav på din förmåga att engagera, stimulera och leda dina medarbetare. Vi värdesätter din förmåga att se de stora sammanhangen och att omsätta visioner och mål till praktiska samt konkreta handlingsplaner. Du kan argumentera för din sak, men är samtidigt lyhörd och prestigelös. En viktig del av arbetet som avdelningschef är att skapa delaktighet och på bästa sätt tillvarata och utveckla den kompetens och kraft som finns i medarbetargruppen. Du strävar efter att vara en tillgänglig chef och bidrar aktivt med engagemang, humor och kunskap till att skapa ett gott arbetsklimat.

Avdelningschefen har en central roll i arbetet med att skapa förutsättningar för arbetet på avdelningen. Du ska leda och utveckla verksamheten utifrån föreskrifter, organisatoriska och ekonomiska ramar samt efter regionens policydokument. I uppdraget ingår personal-,kvalité- utvecklings- och arbetsmiljöansvar. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med Laboratoriemedicins avdelningschefsgrupp. Du kommer att ingå i Laboratoriemedicins ledningsgrupp.

Tjänsten innebär ett tidsbegränsat chefsförordnande med tillsvidareanställning i grundprofessionen.

KVALIFIKATIONER

Vi ser att du har helst har en yrkesbakgrund inom Hälso- och sjukvård, chefserfarenhet är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Som chef i Region Dalarna drivs du av att motivera och leda dina medarbetare genom tydlig kommunikation och ett starkt ledarskap. Du bygger tillit och förtroende genom att skapa goda relationer i hela organisationen. Du utmanar och ifrågasätter och skapar ett öppet arbetsklimat som främjar ständiga förbättringar. Att inspirera, klargöra riktning och vara mottaglig för nya möjligheter och lösningar är en förutsättning för att lyckas.

Fackliga kontakter:
Ledarna, [email protected]
Vårdförbundet, [email protected]
Naturvetarna, catarina.cekal@regiondalarna eller [email protected]
Kommunal, [email protected]
SACO, [email protected]
Vision, [email protected]


Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Avdelningschef Familjecentral/Vårdcentral Avesta

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Vårdcentral Avesta erbjuder våra ca 12 400 listade patienter ett stort utbud av medicinsk service. På vår Familjecentral arbetar BVC-sköterskor, barnmorskor, undersköterska, samtalsterapeut och psykolog. Familjecentralen bygger på samverkan mellan kvinnohälsovården, barnhälsovården, socialtjänsten och... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Vårdcentral Avesta erbjuder våra ca 12 400 listade patienter ett stort utbud av medicinsk service.
På vår Familjecentral arbetar BVC-sköterskor, barnmorskor, undersköterska, samtalsterapeut och psykolog. Familjecentralen bygger på samverkan mellan kvinnohälsovården, barnhälsovården, socialtjänsten och den öppna förskolan, alla med sina olika yrkesprofessioner. Familjecentralens idé och struktur ligger att den ska vara en flexibel verksamhet som utformas i nära samarbete mellan de olika yrkesprofessionerna och familjernas delaktighet. Vidare tillhör Ungdomsmottagningen och Samtalsmottagningen för barn och unga detta uppdrag.

Som avdelningschef är du direkt underställd verksamhetschef, och ingår som en del i vårdcentralens ledningsgrupp. Ledningsgruppen består av verksamhetschef, avdelningscheferna för vårdcentralen och primärvårdsrehab, sektionsledare, klinikassistent, medicinskt ansvarige läkare och verksamhetsutvecklare.

Du som avdelningschef har tillsammans med verksamhetschef ansvar för personal, arbetsmiljö, ekonomi, patientsäkerhet och verksamhetsutveckling.
I rollen som avdelningschef ingår att leda, samordna och utveckla vår verksamhet, och vi
söker en engagerad, positiv ledare vars arbetssätt präglas av tydlighet, engagemang och delaktighet.

En viktig del som avdelningschef är att skapa delaktighet, entusiasm och få medarbetarna att växa. Vi lägger stor vikt vid att du har en god samarbetsförmåga, är empatisk och kommunikativ, verkar för helheten, och arbetar lösningsfokuserat.

Region Dalarna har ett fint ledarskapsprogram för chefer där du tillsammans med närmaste chef planerar för din framtida kompetensutveckling.

Tjänsten innebär att du även kommer arbeta i din grundprofession, tjänstgöringsgrad och fördelning kan diskuteras.

KVALIFIKATIONER

Du har legitimation inom hälso-och sjukvårdsyrke som är relevant för tjänsten, och erfarenhet från BVC- och MVH-verksamhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom ledarskap, och erfarenhet av samverkan.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning i grundprofessionen med chefsförordnande på 3 år.

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Fackliga kontaktpersoner:

Vårdförbundet 0771-420420 [email protected]

Vision- Vision 023-490850 [email protected]

Kommunal - [email protected]

Ledarna - [email protected]

SACO - [email protected]

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Avdelningschef , avdelning 10 Ger rehab Avesta

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Är du den vi söker? Vi söker en ny chef till vår fantastiska vårdavdelning 10 i Avesta. Avdelningen har inriktning geriatrik, ortopedi och medicinska äldrevårds-patienter. ARBETSBESKRIVNING Är du den vi söker? Vi söker en ny chef till vår fantastiska vårdavdelning 10 i Avesta. Avdelningen har inriktning geriatrik, o... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Är du den vi söker?
Vi söker en ny chef till vår fantastiska vårdavdelning 10 i Avesta. Avdelningen har inriktning geriatrik, ortopedi och medicinska äldrevårds-patienter.

ARBETSBESKRIVNING

Är du den vi söker?
Vi söker en ny chef till vår fantastiska vårdavdelning 10 i Avesta. Avdelningen har inriktning geriatrik, ortopedi och medicinska äldrevårds-patienter.

Avdelning 10 är en Geriatrisk Rehabiliteringsavdelning med 24 vårdplatser. Avdelningen är uppdelad på två sidor med 12 platser vardera. Ena sidan utgörs av klinikens strokeenhet med såväl akut omhändertagande som rehabilitering av strokedrabbade patienter. Den andra sidan är en enhet för mobilisering/rehabilitering av patienter med frakturer, protesopererade eller andra ortopediska skador. Uppdraget innefattar även medicinska äldrevårds-patienter, dvs äldre patienter med akuta och ofta komplexa medicinska och omvårdnadsmässiga behov.

Målet är att bedriva en närsjukvård på topp. Du blir delaktig i klinikens ledning och är en viktig del av vår verksamhet. Avdelningschefen ingår i klinikens ledningsgrupp.

Tjänsten som avdelningschef är ett förordnande med en tillsvidareanställning i din grundprofession. Initialt är förordnandet tidsbegränsat till tre år med möjlighet till förlängning.
Du har som uppgift att leda och utveckla verksamheten utifrån organisatoriska och ekonomiska ramar samt efter landstingets policydokument. I uppdraget ingår ekonomi-, personal-, utvecklings- och arbetsmiljöansvar.
Som person är Du drivande och motiveras av att arbeta mot uppsatta mål och att visa resultat.
Du skall ha lätt att kommunicera och kan ta beslut, kunna arbeta i team samtidigt som Du skall kunna utveckla teamet framåt. Regionens chefsutbildning är obligatorisk och planeras tillsammans med din chef.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer!

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har:
- Erfarenhet från hälso- och sjukvårdsjukvård och relevant högskoleexamen.
- Kompetens att utöva ett professionellt ledarskap. - Viljan att arbeta i och utveckla arbetsuppgifterna inom samtliga områden inom uppdraget.
- Har god samarbetsförmåga och kan skapa goda relationer inom och utom organisationen.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Tidigare erfarenhet som chef/ledare är meriterande.

För att trivas hos oss är du självständig och trygg och har förmågan att se behov av förändringar och förbättringar på arbetsplatsen och på vår klinik. Vi söker dig som vill engagera och inspirera i arbetsgrupper. Du är en naturlig och enkel ledare som med tydlighet och ödmjukhet tar dig an ledarskapet. Som person är du strukturerad och noggrann. Du har en bra samarbetsförmåga, är dessutom kommunikativ vilket betyder att du ar en bra förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Inför din nya utmaning planerar vi tillsammans ett bra stöd till dig och en väl upplagd introduktion till ditt nya arbete. Vi tycker att introduktion och gemenskap med kollegor är en viktig del i din nya arbetsroll. Som stöd till ditt arbete finns även en bemannings-assistent, verksamhetsutvecklare och yrkessamordnare. Självklart också bra och nära arbete med din verksamhetschef och biträdande verksamhetschef.

Fackliga kontakter:
Ledarna, Liza Andersson, [email protected]

Vårdförbundet Nellie Hedberg
e-post: [email protected]

SACO Annelie Sundstedt, [email protected]
Kerstin Dahlström
e-post kerstin.d.dahlströ[email protected]

Vision Margaretha Nordman [email protected]
Ann-Christine Åhlberg
e-post: [email protected]

Kommunal Eva Sens, [email protected]
Amanda Lindberg [email protected]

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Avdelningschef , avdelning 10 Ger rehab Avesta

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Är du den vi söker? Vi söker en ny chef till vår fantastiska vårdavdelning 10 i Avesta. Avdelningen har inriktning geriatrik, ortopedi och medicinska äldrevårds-patienter. ARBETSBESKRIVNING Är du den vi söker? Vi söker en ny chef till vår fantastiska vårdavdelning 10 i Avesta. Avdelningen har inriktning geriatrik, o... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Är du den vi söker?
Vi söker en ny chef till vår fantastiska vårdavdelning 10 i Avesta. Avdelningen har inriktning geriatrik, ortopedi och medicinska äldrevårds-patienter.

ARBETSBESKRIVNING

Är du den vi söker?
Vi söker en ny chef till vår fantastiska vårdavdelning 10 i Avesta. Avdelningen har inriktning geriatrik, ortopedi och medicinska äldrevårds-patienter.

Avdelning 10 är en Geriatrisk Rehabiliteringsavdelning med 24 vårdplatser. Avdelningen är uppdelad på två sidor med 12 platser vardera. Ena sidan utgörs av klinikens strokeenhet med såväl akut omhändertagande som rehabilitering av strokedrabbade patienter. Den andra sidan är en enhet för mobilisering/rehabilitering av patienter med frakturer, protesopererade eller andra ortopediska skador. Uppdraget innefattar även medicinska äldrevårds-patienter, dvs äldre patienter med akuta och ofta komplexa medicinska och omvårdnadsmässiga behov.

Målet är att bedriva en närsjukvård på topp. Du blir delaktig i klinikens ledning och är en viktig del av vår verksamhet. Avdelningschefen ingår i klinikens ledningsgrupp.

Tjänsten som avdelningschef är ett förordnande med en tillsvidareanställning i din grundprofession. Initialt är förordnandet tidsbegränsat till tre år med möjlighet till förlängning.
Du har som uppgift att leda och utveckla verksamheten utifrån organisatoriska och ekonomiska ramar samt efter landstingets policydokument. I uppdraget ingår ekonomi-, personal-, utvecklings- och arbetsmiljöansvar.
Som person är Du drivande och motiveras av att arbeta mot uppsatta mål och att visa resultat.
Du skall ha lätt att kommunicera och kan ta beslut, kunna arbeta i team samtidigt som Du skall kunna utveckla teamet framåt. Regionens chefsutbildning är obligatorisk och planeras tillsammans med din chef.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer!

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har:
- Erfarenhet från hälso- och sjukvårdsjukvård och relevant högskoleexamen.
- Kompetens att utöva ett professionellt ledarskap. - Viljan att arbeta i och utveckla arbetsuppgifterna inom samtliga områden inom uppdraget.
- Har god samarbetsförmåga och kan skapa goda relationer inom och utom organisationen.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Tidigare erfarenhet som chef/ledare är meriterande.

För att trivas hos oss är du självständig och trygg och har förmågan att se behov av förändringar och förbättringar på arbetsplatsen och på vår klinik. Vi söker dig som vill engagera och inspirera i arbetsgrupper. Du är en naturlig och enkel ledare som med tydlighet och ödmjukhet tar dig an ledarskapet. Som person är du strukturerad och noggrann. Du har en bra samarbetsförmåga, är dessutom kommunikativ vilket betyder att du ar en bra förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Inför din nya utmaning planerar vi tillsammans ett bra stöd till dig och en väl upplagd introduktion till ditt nya arbete. Vi tycker att introduktion och gemenskap med kollegor är en viktig del i din nya arbetsroll. Som stöd till ditt arbete finns även en bemannings-assistent, verksamhetsutvecklare och yrkessamordnare. Självklart också bra och nära arbete med din verksamhetschef och biträdande verksamhetschef.

Fackliga kontakter:
Ledarna, Liza Andersson, [email protected]

Vårdförbundet Nellie Hedberg
e-post: [email protected]

SACO Annelie Sundstedt, [email protected]
Kerstin Dahlström
e-post kerstin.d.dahlströ[email protected]

Vision Margaretha Nordman [email protected]
Ann-Christine Åhlberg
e-post: [email protected]

Kommunal Eva Sens, [email protected]
Amanda Lindberg [email protected]

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Avdelningschef , avdelning 10 Ger rehab Avesta

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Är du den vi söker? Vi söker en ny chef till vår fantastiska vårdavdelning 10 i Avesta. Avdelningen har inriktning geriatrik, ortopedi och medicinska äldrevårds-patienter. ARBETSBESKRIVNING Är du den vi söker? Vi söker en ny chef till vår fantastiska vårdavdelning 10 i Avesta. Avdelningen har inriktning geriatrik, o... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Är du den vi söker?
Vi söker en ny chef till vår fantastiska vårdavdelning 10 i Avesta. Avdelningen har inriktning geriatrik, ortopedi och medicinska äldrevårds-patienter.

ARBETSBESKRIVNING

Är du den vi söker?
Vi söker en ny chef till vår fantastiska vårdavdelning 10 i Avesta. Avdelningen har inriktning geriatrik, ortopedi och medicinska äldrevårds-patienter.

Avdelning 10 är en Geriatrisk Rehabiliteringsavdelning med 24 vårdplatser. Avdelningen är uppdelad på två sidor med 12 platser vardera. Ena sidan utgörs av klinikens strokeenhet med såväl akut omhändertagande som rehabilitering av strokedrabbade patienter. Den andra sidan är en enhet för mobilisering/rehabilitering av patienter med frakturer, protesopererade eller andra ortopediska skador. Uppdraget innefattar även medicinska äldrevårds-patienter, dvs äldre patienter med akuta och ofta komplexa medicinska och omvårdnadsmässiga behov.

Målet är att bedriva en närsjukvård på topp. Du blir delaktig i klinikens ledning och är en viktig del av vår verksamhet. Avdelningschefen ingår i klinikens ledningsgrupp.

Tjänsten som avdelningschef är ett förordnande med en tillsvidareanställning i din grundprofession. Initialt är förordnandet tidsbegränsat till tre år med möjlighet till förlängning.
Du har som uppgift att leda och utveckla verksamheten utifrån organisatoriska och ekonomiska ramar samt efter landstingets policydokument. I uppdraget ingår ekonomi-, personal-, utvecklings- och arbetsmiljöansvar.
Som person är Du drivande och motiveras av att arbeta mot uppsatta mål och att visa resultat.
Du skall ha lätt att kommunicera och kan ta beslut, kunna arbeta i team samtidigt som Du skall kunna utveckla teamet framåt. Regionens chefsutbildning är obligatorisk och planeras tillsammans med din chef.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer!

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har:
- Erfarenhet från hälso- och sjukvårdsjukvård och relevant högskoleexamen.
- Kompetens att utöva ett professionellt ledarskap. - Viljan att arbeta i och utveckla arbetsuppgifterna inom samtliga områden inom uppdraget.
- Har god samarbetsförmåga och kan skapa goda relationer inom och utom organisationen.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Tidigare erfarenhet som chef/ledare är meriterande.

För att trivas hos oss är du självständig och trygg och har förmågan att se behov av förändringar och förbättringar på arbetsplatsen och på vår klinik. Vi söker dig som vill engagera och inspirera i arbetsgrupper. Du är en naturlig och enkel ledare som med tydlighet och ödmjukhet tar dig an ledarskapet. Som person är du strukturerad och noggrann. Du har en bra samarbetsförmåga, är dessutom kommunikativ vilket betyder att du ar en bra förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Inför din nya utmaning planerar vi tillsammans ett bra stöd till dig och en väl upplagd introduktion till ditt nya arbete. Vi tycker att introduktion och gemenskap med kollegor är en viktig del i din nya arbetsroll. Som stöd till ditt arbete finns även en bemannings-assistent, verksamhetsutvecklare och yrkessamordnare. Självklart också bra och nära arbete med din verksamhetschef och biträdande verksamhetschef.

Fackliga kontakter:
Ledarna, Liza Andersson, [email protected]

Vårdförbundet Nellie Hedberg
e-post: [email protected]

SACO Annelie Sundstedt, [email protected]
Kerstin Dahlström
e-post kerstin.d.dahlströ[email protected]

Vision Margaretha Nordman [email protected]
Ann-Christine Åhlberg
e-post: [email protected]

Kommunal Eva Sens, [email protected]
Amanda Lindberg [email protected]

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

1:a linjens chef till akutmottagningen Avesta lasarett

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Avesta Lasarett har en liten dygnet-runt-öppen akutmottagning, där vårt uppdrag är att akut omhänderta patienter med symtom av framförallt internmedicinsk och allmänmedicinsk karaktär. Under kvällar och helger finns på akutmottagningen också en jourmottagning som tar hand om patienter av akut primärvår... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Avesta Lasarett har en liten dygnet-runt-öppen akutmottagning, där vårt uppdrag är att akut omhänderta patienter med symtom av framförallt internmedicinsk och allmänmedicinsk karaktär. Under kvällar och helger finns på akutmottagningen också en jourmottagning som tar hand om patienter av akut primärvårdsmässig karaktär.

Upptagningsområde för akutmottagningen och jourmottagningen är Avesta och Hedemora samt de närliggande kommunerna i Västmanland. Fem akutvårdsplatser finns i anslutning till akutmottagningen och bemannas av akutmottagningens medarbetare.

På vår Akutmottagning prioriteras/sorteras patienterna med Triage enligt RETTS, ett kvalitetssäkrat verktyg som används på de allra flesta akutmottagningar i Sverige.

Tjänsten som avdelningschef är på heltid. Tillsvidareanställning i grundprofessionen med ett chefsförordnande på 3 år.

Du har som uppgift att leda och utveckla verksamheten utifrån organisatoriska och ekonomiska ramar samt efter landstingets policydokument.
I uppdraget ingår ekonomi-, personal-, utvecklings- och arbetsmiljöansvar. Som person är Du drivande och motiveras av att arbeta mot uppsatta mål och att visa resultat. Du skall ha lätt att kommunicera och kan ta beslut, kunna arbeta i team samtidigt som Du skall kunna utveckla teamet framåt.
Du är en del av klinikens ledningsgrupp.KVALIFIKATIONER

Vi söker dig med vårderfarenhet gärna från akutsjukvård och relevant vårdutbildning. Meriterande är också erfarenhet från ledningsarbete.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Kompetens att utöva ett professionellt ledarskap.
Viljan att arbeta i och utveckla arbetsuppgifterna inom samtliga områden inom uppdraget.
Ha god samarbetsförmåga och kan skapa goda relationer inom och utom organisationen.

För att trivas hos oss är du självständig och trygg i dig själv. Du tycker om att driva förändringsprocesser och har förmåga att ständigt nå förbättringar. Du fångar enkelt upp en helhet och konkretiserar den samt har samtidigt förmågan att avgränsa arbetet. Du inspirerar och engagerar och trivs med att leda arbetsgrupper.
Som person är du strukturerad och noggrann. Du har en bra samarbetsförmåga, är dessutom kommunikativ vilket betyder att du ar en bra förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
Du är trygg och stabil, ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella. Du tar initiativ och ser till att du når målet och har under vägen dit lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, tar själv ansvar för ditt arbete och driver det vidare. Du tänker strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor.

Fackliga kontakter:
Ledarna [email protected]
Vision vision. [email protected]
Vårdförbundet [email protected]
SACO [email protected]
Kommunal [email protected]


Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre