Lediga jobb som Hantverksyrken i Avesta

Se lediga jobb som Hantverksyrken i Avesta. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Avesta som finns hos arbetsgivaren.

Smed sökes till Södra Dalarna

Ansök    Sep 20    Submit AB    Byggnadssmed
Vi på Submit söker nu efter en smed till vår kund i Södra Dalarna. Om oss: Submit är ett bemanning och rekryteringsföretag med fokus på jobb inom flera olika branscher. Vi är baserade i Stockholm och Gävle men når även ut till andra delar av Sverige. För oss på Submit är det viktigt att alla parter vi jobbar med är nöjda. Från att vår samarbetspartner är tillfreds med vår rekrytering till att vår konsult trivs. Då tror vi alla parter utvecklas bäst. Om ... Visa mer
Vi på Submit söker nu efter en smed till vår kund i Södra Dalarna.
Om oss:

Submit är ett bemanning och rekryteringsföretag med fokus på jobb inom flera olika branscher. Vi är baserade i Stockholm och Gävle men når även ut till andra delar av Sverige.

För oss på Submit är det viktigt att alla parter vi jobbar med är nöjda. Från att vår samarbetspartner är tillfreds med vår rekrytering till att vår konsult trivs. Då tror vi alla parter utvecklas bäst.

Om kunden:

Företaget är en totalentreprenad och hjälper både privatpersoner som företag med stora och små projekt. Dom erbjuder helhetslösningar och ansvarar för hela entreprenaden från början till slut. Målsättningen är att alltid leverera högsta kvalité genomgående i projekten samt ha en nära dialog med kunderna.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att jobba i ett arbetslag med duktiga erfarna kollegor. Du ska ha en social förmåga att kunna möta kunder på bästa sätt och hjälpa dem med deras vision. Genom att ha ett kreativt tänkande kan du se helheten i det färdiga projektet, skissa upp detta och förklara den bästa lösningen för kunden. Du skapar produkten i verkstaden och när produkten är klar åker du ut till kund och monterar.

Profil:

- Social och serviceminded

- Kreativ

- Lösningsorienterad

- Självgående och ansvarstagande

Krav:

- 2 års arbetserfarenhet av liknande arbete

- Förmåga att kunna skissa och läsa ritningar

- Svetslicenser

- Heta arbeten

- B-körkort

- Svenska flytande i tal och skrift

Meriterande

- Lift-utbildning, Travers

Plats: Södra Dalarna

Start: Enligt överrenskommelse

Lön: Enligt avtal

Arbetstid: Måndag-Fredag, 06:45-16:15

Låter detta som något för dig? Ansök idag! Vid frågor om tjänsten kontakta [email protected] Visa mindre

Bilglastekniker till Carglass® Avesta

Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter? Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi en ny medarbetare till Avesta. Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbildning du behöver fö... Visa mer
Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter?
Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi en ny medarbetare till Avesta.
Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbildning du behöver för att lyckas i tjänsten.
Vilka är vi?
Carglass® historia började redan 1932 och sedan 2002 ägs Carglass® Sweden av BELRON® International och ingår därmed i världens största och ledande bilglaskoncern, med verksamhet i 40 länder och över 30 000 anställda. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm.
I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Vi vill göra skillnad för våra kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Vår verksamhet strävar efter att alltid utvecklas genom våra medarbetares och kunders bidrag.
Arbetsuppgifter
Du levererar Carglass® tjänster på ett sätt som uppfyller eller överträffar våra kunders förväntningar vad gäller bemötande, kvalitet på arbetet som utförs och information/administration i samband med vår service. Som bilglastekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att laga stenskott, byta bilrutor och ta emot kunder på verkstaden. Arbete på annan ort eller verkstad kan förekomma.
Vem är du?
Du förstår vikten av god kundservice och har erfarenhet av någon typ av arbete med direkt kundkontakt. För oss är det viktigt att du tycker om att ta hand om kunder, arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse. Vi ser det som meriterande med tidigare erfarenheter av bilglas eller försäkringsskador. För att lyckas i jobbet behöver du vara serviceinriktad, noggrann, självständig och ha grundläggande datorvana. För att trivas hos oss är du en person som värdesätter våra grundläggande värderingar; omtänksam, genuin, driven och samarbetsvillig.
Kvalifikationer:
Manuellt B-körkort
God kunskap i det svenska språket
Grundläggande datavana
Fallenhet för praktiskt och tekniskt arbete

Ett steg i rekryteringsprocessen är ett besök hos vår företagshälsovård för härdplastundersökning samt alkohol- och drogtest vilka är en förutsättning för anställning hos oss.
Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse med 6 mån provanställning.
Vi är ett företag i tillväxt och söker nu fler engagerade medarbetare som vill vara med och göra skillnad för våra kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi trygga anställningsvillkor och goda förmåner så som friskvårdsbidrag, Edenred Lunchförmån samt rabatter på flertalet företag och tjänster.
Vi ser gärna sökanden av olika åldrar, kön och etniska bakgrunder. Det är avgörande för oss är att du delar vår grundläggande värdering att alla våra kunder och medarbetare, oavsett bakgrund, ska bemötas på ett respektfullt sätt.
Kanske viktigast av allt erbjuder vi ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!

Tycker du att detta verkar intressant? Skicka in ditt personliga brev och CV via formuläret nedan.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Carglass®
Vid frågor om tjänsten kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Smed

Ansök    Apr 5    Jobway AB    Smed
Har du några års erfarenhet som smed? Vill du arbeta med olika projekt och trivs att arbeta självständigt men även i team? Värdesätter du att vara en del av ett familjärt företag? Då vill vi höra mer om dig! Som smed hos Zmide i Krylbo kommer du att arbeta med tillverkning och montage av smidesprodukter. Du kommer att arbeta både i verkstad och ute hos kunder. Projekten varierar och du kommer bland annat att tillverka samt montera rondellkonst, staket,... Visa mer
Har du några års erfarenhet som smed? Vill du arbeta med olika projekt och trivs att arbeta självständigt men även i team? Värdesätter du att vara en del av ett familjärt företag? Då vill vi höra mer om dig!Som smed hos Zmide i Krylbo kommer du att arbeta med tillverkning och montage av smidesprodukter. Du kommer att arbeta både i verkstad och ute hos kunder. Projekten varierar och du kommer bland annat att tillverka samt montera rondellkonst, staket, reparationer och balkonger.För att lyckas i rollen:

Minst 3 års erfarenhet som smed
God svets- & materialkännedom
B-körkort
Vana av ritläsning
Zmide i Krylbo erbjuder dig:

En roll i ett företag med högt i tak och familjär känsla
Goda utvecklingsmöjligheter
Projekt i varierande storlek


Låter detta som rätt möjlighet för dig? Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Zmide i Krylbo med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Emelie Danielsson, [email protected]. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Zmide i Krylbo

Företaget har uppdragsgivare som återfinns inom tillverknings- och byggnadsindustrin, men även kommunala bolag, privata fastighetsbolag och privatpersoner. Zmide AB utför även industrimontage och tekniska lösningar inom montage, service och underhåll.Vesam i Katrineholm tillsammans med Ebes Ventilations i Västerås, Elservice i Hallsberg, Eks Plåt & Vent och Zmide i Krylbo bildar tillsammans Vesamgroup. Visa mindre

Smed

Ansök    Sep 1    Jobway AB    Smed
Har du några års erfarenhet som smed? Vill du arbeta med olika projekt och trivs att arbeta självständigt men även i team? Värdesätter du att vara en del av ett familjärt företag? Då vill vi höra mer om dig!Som smed hos Zmide i Krylbo kommer du att arbeta med tillverkning och montage av smidesprodukter. Du kommer att arbeta både i verkstad och ute hos kunder. Projekten varierar och du kommer bland annat att tillverka samt montera rondellkonst, staket, repa... Visa mer
Har du några års erfarenhet som smed? Vill du arbeta med olika projekt och trivs att arbeta självständigt men även i team? Värdesätter du att vara en del av ett familjärt företag? Då vill vi höra mer om dig!Som smed hos Zmide i Krylbo kommer du att arbeta med tillverkning och montage av smidesprodukter. Du kommer att arbeta både i verkstad och ute hos kunder. Projekten varierar och du kommer bland annat att tillverka samt montera rondellkonst, staket, reparationer och balkonger.För att lyckas i rollen:

Minst 3 års erfarenhet som smed
God svets- & materialkännedom
B-körkort
Vana av ritläsning


Zmide i Krylbo erbjuder dig:

En roll i ett företag med högt i tak och familjär känsla
Goda utvecklingsmöjligheter
Projekt i varierande storlek


Låter detta som rätt möjlighet för dig? Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Zmide i Krylbo med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Lina Martinsson på mail [email protected]. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Zmide i Krylbo

Företaget har uppdragsgivare som återfinns inom tillverknings- och byggnadsindustrin, men även kommunala bolag, privata fastighetsbolag och privatpersoner. Zmide AB utför även industrimontage och tekniska lösningar inom montage, service och underhåll.Vesam i Katrineholm tillsammans med Ebes Ventilations i Västerås, Elservice i Hallsberg, Eks Plåt & Vent och Zmide i Krylbo bildar tillsammans Vesamgroup. Visa mindre

Bilglastekniker med stort eget ansvar till Carglass® Avesta

Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter? Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi en ny medarbetare till Avesta Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbildning du behöver fö... Visa mer
Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter?
Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi en ny medarbetare till Avesta
Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbildning du behöver för att lyckas i tjänsten.
Vilka är vi?
Carglass® historia började redan 1932 och sedan 2002 ägs Carglass® Sweden av BELRON® International och ingår därmed i världens största och ledande bilglaskoncern, med verksamhet i 40 länder och över 30 000 anställda. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm.
I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Vi vill göra skillnad för våra kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Vår verksamhet strävar efter att alltid utvecklas genom våra medarbetares och kunders bidrag.
Arbetsuppgifter
Du levererar Carglass® tjänster på ett sätt som uppfyller eller överträffar våra kunders förväntningar vad gäller bemötande, kvalitet på arbetet som utförs och information/administration i samband med vår service. Som bilglastekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att laga stenskott, byta bilrutor och ta emot kunder på verkstaden. Denna tjänst kommer utgå från Avesta men då vi har flera verkstäder runt om i Dalarna kan arbete på annan ort i förekomma. I denna tjänst krävs det att du har en hög ansvarskänsla och har du drivit del av verksamhet själv är detta meriterande.
Vem är du?
Du förstår vikten av god kundservice och har erfarenhet av någon typ av arbete med direkt kundkontakt. För oss är det viktigt att du tycker om att ta hand om kunder, arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse. Vi ser det som meriterande med tidigare erfarenheter av bilglas eller försäkringsskador. För att lyckas i jobbet behöver du vara serviceinriktad, noggrann, självständig och ha grundläggande datorvana. För att trivas hos oss är du en person som värdesätter våra grundläggande värderingar; omtänksam, genuin, driven och samarbetsvillig.
Kvalifikationer:
Manuellt B-körkort
God kunskap i det svenska språket
Grundläggande datavana
Fallenhet för praktiskt och tekniskt arbete
Stor ansvarskänsla

Ett steg i rekryteringsprocessen är ett besök hos vår företagshälsovård för härdplastundersökning samt alkohol- och drogtest vilka är en förutsättning för anställning hos oss.
Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse med 6 mån provanställning.
Vi är ett företag i tillväxt och söker nu fler engagerade medarbetare som vill vara med och göra skillnad för våra kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi trygga anställningsvillkor och goda förmåner så som friskvårdsbidrag, Edenred Lunchförmån samt rabatter på flertalet företag och tjänster.
Vi ser gärna sökanden av olika åldrar, kön och etniska bakgrunder. Det är avgörande för oss är att du delar vår grundläggande värdering att alla våra kunder och medarbetare, oavsett bakgrund, ska bemötas på ett respektfullt sätt.
Kanske viktigast av allt erbjuder vi ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!
Tycker du att detta verkar intressant? Skicka in ditt personliga brev och CV via formuläret nedan.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Carglass®
Vid frågor om tjänsten kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Smed

Ansök    Okt 24    Jobway AB    Smed
Har du några års erfarenhet som smed? Vill du arbeta med olika projekt och trivs att arbeta självständigt men även i team? Värdesätter du att vara en del av ett familjärt företag? Då vill vi höra mer om dig!Som smed hos Zmide i Krylbo kommer du att arbeta med tillverkning och montage av smidesprodukter. Du kommer att arbeta både i verkstad och ute hos kunder. Projekten varierar och du kommer bland annat att tillverka samt montera rondellkonst, staket, repa... Visa mer
Har du några års erfarenhet som smed? Vill du arbeta med olika projekt och trivs att arbeta självständigt men även i team? Värdesätter du att vara en del av ett familjärt företag? Då vill vi höra mer om dig!Som smed hos Zmide i Krylbo kommer du att arbeta med tillverkning och montage av smidesprodukter. Du kommer att arbeta både i verkstad och ute hos kunder. Projekten varierar och du kommer bland annat att tillverka samt montera rondellkonst, staket, reparationer och balkonger.För att lyckas i rollen:

Minst 3 års erfarenhet som smed
God svets- & materialkännedom
B-körkort
Vana av ritläsning


Zmide i Krylbo erbjuder dig:

En roll i ett företag med högt i tak och familjär känsla
Goda utvecklingsmöjligheter
Projekt i varierande storlek


Låter detta som rätt möjlighet för dig? Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Zmide i Krylbo med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Lina Martinsson på mail [email protected]. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Zmide i Krylbo

Företaget har uppdragsgivare som återfinns inom tillverknings- och byggnadsindustrin, men även kommunala bolag, privata fastighetsbolag och privatpersoner. Zmide AB utför även industrimontage och tekniska lösningar inom montage, service och underhåll.Vesam i Katrineholm tillsammans med Ebes Ventilations i Västerås, Elservice i Hallsberg, Eks Plåt & Vent och Zmide i Krylbo bildar tillsammans Vesamgroup. Visa mindre

Smed

Ansök    Jul 8    Jobway AB    Smed
Har du några års erfarenhet som smed? Vill du arbeta med olika projekt och trivs att arbeta självständigt men även i team? Värdesätter du att vara en del av ett familjärt företag? Då vill vi höra mer om dig!Som smed hos Zmide i Krylbo kommer du att arbeta med tillverkning och montage av smidesprodukter. Du kommer att arbeta både i verkstad och ute hos kunder. Projekten varierar och du kommer bland annat att tillverka samt montera rondellkonst, staket, repa... Visa mer
Har du några års erfarenhet som smed? Vill du arbeta med olika projekt och trivs att arbeta självständigt men även i team? Värdesätter du att vara en del av ett familjärt företag? Då vill vi höra mer om dig!Som smed hos Zmide i Krylbo kommer du att arbeta med tillverkning och montage av smidesprodukter. Du kommer att arbeta både i verkstad och ute hos kunder. Projekten varierar och du kommer bland annat att tillverka samt montera rondellkonst, staket, reparationer och balkonger.För att lyckas i rollen:

Minst 3 års erfarenhet som smed
God svets- & materialkännedom
B-körkort
Vana av ritläsning


Zmide i Krylbo erbjuder dig:

En roll i ett företag med högt i tak och familjär känsla
Goda utvecklingsmöjligheter
Projekt i varierande storlek


Låter detta som rätt möjlighet för dig? Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Zmide i Krylbo med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Lina Martinsson på mail [email protected]. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Zmide i Krylbo

Företaget har uppdragsgivare som återfinns inom tillverknings- och byggnadsindustrin, men även kommunala bolag, privata fastighetsbolag och privatpersoner. Zmide AB utför även industrimontage och tekniska lösningar inom montage, service och underhåll.Vesam i Katrineholm tillsammans med Ebes Ventilations i Västerås, Elservice i Hallsberg, Eks Plåt & Vent och Zmide i Krylbo bildar tillsammans Vesamgroup. Visa mindre

Customer Order Coordinator (SCM)

Vill du arbeta med hållbart rostfritt stål och utmanande projekt? Passa på att starta din karriär inom Outokumpu som Customer Order Coordinator i vår Supply Chain Management Organization. Välkommen med din ansökan! Du kommer se till att kundordrar från vårt säljteam överförs till produktionsorder samtidigt som du arbetar nära vårt interna säljteam och andra Supply Chain-team; Produktionsplanering och Logistik. Vi erbjuder dig varierade och utmanande arbets... Visa mer
Vill du arbeta med hållbart rostfritt stål och utmanande projekt? Passa på att starta din karriär inom Outokumpu som Customer Order Coordinator i vår Supply Chain Management Organization. Välkommen med din ansökan!
Du kommer se till att kundordrar från vårt säljteam överförs till produktionsorder samtidigt som du arbetar nära vårt interna säljteam och andra Supply Chain-team; Produktionsplanering och Logistik. Vi erbjuder dig varierade och utmanande arbetsuppgifter med stor möjlighet till karriärsmöjligheter och personlig utveckling.
Vi är för närvarande 6 personer på avdelningen för COM (Customer Order Management) inom SCM Avesta. Vi strävar efter att koordinera på ett optimalt sätt för att hålla kundlöften och hålla netto rörelsekapitalet inom våra uppsatta nyckeltal.
Om rollen:
Se till att kundordrar överförs till produktionsenheter
Ge statusuppdateringar och kommunicera med säljteam
Analysera servicenivån (leveransprecision) och hitta kontinuerliga förbättringsåtgärder vid behov
Samarbeta med människor på olika avdelningar, nivåer och siter
Kontinuerligt arbete med att förbättra och utveckla både verksamheten och rollenVem är du?
Magisterexamen inom relevant område (till exempel inom logistik, industriell ekonomi, informationsvetenskap, material eller metallurgi)
Några års relevant arbetslivserfarenhet är meriterande
Starkt intresse för lokala och internationella utmaningar
Höga karriärambitioner med viljan att lära och utvecklas
Intresse att arbeta inom olika områden och viljan att ta på sig nya ansvarsområden och projekt
Analytisk förmåga och kan fatta grundade beslut
Flytande engelska och svenska (i tal och skrift)


För att trivas i denna roll behöver du vara en kommunikativ och en öppensinnad lagspelare. Du har ett flexibelt arbetssätt men när uppgiften är processbunden så tar du dig an den på ett systematiskt och engagerat sätt. Du trivs med att ha flera projekt parallellt och du brinner för förbättringsarbete.

Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt och är placerad i Avesta. Om du är motiverad att lyckas och ser dig själv i denna roll, vänligen skicka in din ansökan på senast den 2022-07-31 via vår hemsida. Tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag, så ansök redan idag!


För mer information gällande tjänsten, kontakta gärna Fanny Kansiime, Head of COM Avesta på e-mail via [email protected].

För mer information gällande rekryteringsprocessen, kontakta gärna Julia Enström, HR Specialist Recruiter på e-mail via [email protected].
För frågor till Facket, kontakta gärna Patrik Sundell (Unionen) via telefon på 070-0881011, eller Gunnar Lindstrand (Sveriges Ingenjörer) via telefon på 070-0881957.
--
Outokumpu is the global leader in stainless steel. The foundation of our business is our ability to tailor stainless steel into any form and for almost any purpose. Stainless steel is sustainable, durable and designed to last forever. Our customers use it to create civilization’s basic structures and its most famous landmarks as well as products for households and various industries. Outokumpu employs some 9 500 professionals in more than 30 countries, with headquarters in Helsinki, Finland and shares listed on Nasdaq Helsinki. www.outokumpu.com Visa mindre

Smed

Ansök    Jun 29    Jobway AB    Smed
Har du några års erfarenhet som smed? Vill du arbeta med olika projekt och trivs att arbeta självständigt men även i team? Värdesätter du att vara en del av ett familjärt företag? Då vill vi höra mer om dig! Som smed hos Zmide i Krylbo kommer du att arbeta med tillverkning och montage av smidesprodukter. Du kommer att arbeta både i verkstad och ute hos kunder. Projekten varierar och du kommer bland annat att tillverka samt montera rondellkonst, staket,... Visa mer
Har du några års erfarenhet som smed? Vill du arbeta med olika projekt och trivs att arbeta självständigt men även i team? Värdesätter du att vara en del av ett familjärt företag? Då vill vi höra mer om dig!Som smed hos Zmide i Krylbo kommer du att arbeta med tillverkning och montage av smidesprodukter. Du kommer att arbeta både i verkstad och ute hos kunder. Projekten varierar och du kommer bland annat att tillverka samt montera rondellkonst, staket, reparationer och balkonger.För att lyckas i rollen:

Minst 3 års erfarenhet som smed
God svets- & materialkännedom
B-körkort
Vana av ritläsning


Zmide i Krylbo erbjuder dig:

En roll i ett företag med högt i tak och familjär känsla
Goda utvecklingsmöjligheter
Projekt i varierande storlek


Låter detta som rätt möjlighet för dig? Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Zmide i Krylbo med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Lina Martinsson på mail [email protected]. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Zmide i Krylbo

Företaget har uppdragsgivare som återfinns inom tillverknings- och byggnadsindustrin, men även kommunala bolag, privata fastighetsbolag och privatpersoner. Zmide AB utför även industrimontage och tekniska lösningar inom montage, service och underhåll.Vesam i Katrineholm tillsammans med Ebes Ventilations i Västerås, Elservice i Hallsberg, Eks Plåt & Vent och Zmide i Krylbo bildar tillsammans Vesamgroup. Visa mindre

Bagare / Konditor

Avesta Wiener-Condis är ett konditori som har funnits sedan 1957. Hösten 2020 byggde vi ut och nu behöver vi förstärka upp vår personalstyrka. Vi söker dig som är positiv och driven och som är van att jobba i ett högt tempo. Vi vill att du ska vara självgående, stresstålig men även nogrann. Utbildning inom bageri/konditori är ett krav och erfarenhet inom yrket är meriterande. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och viss helgtjänstgöring föreko... Visa mer
Avesta Wiener-Condis är ett konditori som har funnits sedan 1957. Hösten 2020 byggde vi ut och nu behöver vi förstärka upp vår personalstyrka.
Vi söker dig som är positiv och driven och som är van att jobba i ett högt tempo. Vi vill att du ska vara självgående, stresstålig men även nogrann.
Utbildning inom bageri/konditori är ett krav och erfarenhet inom yrket är meriterande.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och viss helgtjänstgöring förekommer. Provanställning tillämpas.
Tjänsten kommer att behöva tillsättas omgående så intervjuer kommer att ske löpande.
Ansökningar tas endast emot via epost och vi undanber oss rekryteringsfirmor eller andra förfrågningar via telefon. Visa mindre

Projektledare - Norex

Norex är en familjeägd koncern som med stora inköpsvolymer från stålverk med sekunda stål möjliggör en global försäljning till kunder i mer än 50 länder. Därtill utför Norex service inne på stålverk i Borlänge, Sandviken, Hofors, Smedjebacken och Oxelösund i Sverige och i Torneå och Brahestad i Finland. Norex service Sweden AB bedriver skrot och slaggrelaterade service åt stålverken inne på stålverken, med egen personal, fordon och processutrustning. Målet... Visa mer
Norex är en familjeägd koncern som med stora inköpsvolymer från stålverk med sekunda stål möjliggör en global försäljning till kunder i mer än 50 länder. Därtill utför Norex service inne på stålverk i Borlänge, Sandviken, Hofors, Smedjebacken och Oxelösund i Sverige och i Torneå och Brahestad i Finland.
Norex service Sweden AB bedriver skrot och slaggrelaterade service åt stålverken inne på stålverken, med egen personal, fordon och processutrustning. Målet är att höja värdet på materialet så att en maximal effekt och hållbar process kan nås för stålverken. Totalt är Norex koncernen 170 anställda, 140 av dessa jobbar inom Norex Service.
Som projektledare på Norex Service AB kommer du driva projekt, ett eller två parallellt, inom bland annat uppsättning av ny site vid nya uppdrag, ombyggnad av produktionslinjer, utvecklingsprojekt internt men även för kunder, delta i upphandlingsprocesser och förvärv m.m. Detta driver du självständigt eller i nära samarbete med kollegor.
Vi ser att du tidigare jobbat i projektform och gärna har erfarenhet av ex gruv- eller byggindustrin.
För att passa i rollen är du strukturerad, du tar ansvar för dina uppgifter och driver dina processer med god planering och vet hur du ska prioritera för att effektivisera.
Geografiskt bor du med fördel i Mellansverige, Gävleborg – Dalarna eller uppåt i landet, Norrbotten där det händer mycket inom stålindustrin. Du kommer själv lägga upp planering utifrån när du besöker siterna och kontorsplats finns på varje ort.
Krav: Goda IT kunskaper (Excel, Office-paketet). God systemvana. Svenska och engelska. B-körkort
Meriterande: Gärna eftergymnasial utbildning, Bas P, kunskap inom ekonomi och kalkylering. Finska, tyska.
Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av Norex service Sweden AB. Skicka din ansökan till [email protected] eller ring 0709838465 om du har några frågor.
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Bagare

Ansök    Okt 25    Aslan KTS AB    Bagare/Konditor
Bagare, konditor sökes. Erfarenhet är ett krav så du som inte har någon erfarenhet skall ej söka jobbet. Tillträde omgående Visa mer
Bagare, konditor sökes.
Erfarenhet är ett krav så du som inte har någon erfarenhet skall ej söka jobbet.
Tillträde omgående Visa mindre

Låstekniker med erfarenhet inom elinstallationer och b2b försäljning.

Ansök    Jul 14    Nordbolt AB    Låssmed/Låstekniker
Nordbolt AB är ett skruvsäljbolag som specialiseras i skruv inom låsteknik och omsätter ca. 5-10 Mkr. På senare år har utvecklingen gått snabbt och vi är nu redo att växa i takt med utvecklingen. För detta behöver vi kvalificerade medarbetare som med hjälp av deras kunskap och engagemang kan locka och ta hand om stategiska kunder. Digitala lås och låssystem är framtiden och vi är i behov av en specialist som på ett bekvämt sätt kan lösa kundens problem sa... Visa mer
Nordbolt AB är ett skruvsäljbolag som specialiseras i skruv inom låsteknik och omsätter ca. 5-10 Mkr. På senare år har utvecklingen gått snabbt och vi är nu redo att växa i takt med utvecklingen. För detta behöver vi kvalificerade medarbetare som med hjälp av deras kunskap och engagemang kan locka och ta hand om stategiska kunder.
Digitala lås och låssystem är framtiden och vi är i behov av en specialist som på ett bekvämt sätt kan lösa kundens problem samt föreslå effektiva och ekonomiskt attraktiva lösningar. I arbetet ingår allt från första projektering av fästmedel till montage.
Vi söker dig med några års erfarenhet av installation och service av lås förutom detta ser vi även att du som söker har kunskap i hantering av ritningar och är van vid att arbeta med datorer. Omfattande kunskap inom elinstallationer är ett krav, då låsystem kopplas ofta ihop med parallella system. B-körkort samt Engelska, Turkiska i tal och skrift är krav samt att du är ostraffad. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av business to business försäljning.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete. Du har en positiv attityd och har lätt att skapa goda relationer, både med kunder och kollegor.
Nordbolt AB arbetar medvetet för att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för sina medarbetare. Vi tror att man kan göra fantastiska saker tillsammans när man trivs och mår bra på sin arbetsplats. Vi erbjuder dig fördelaktiga villkor samt ett fritt och omväxlande arbete. Visa mindre

Skåpmontör ,inredningssnickare

Vi söker en person till våran tillverkning i fabriken i Avesta Arbetet omfattar skåpmontering,lådtillverkning och embalering Bomankök är en träindustri där gammal tradition möter modern teknik. Vi tillverkar köksinredningar i både standard och specialmått. Visa mer
Vi söker en person till våran tillverkning i fabriken i Avesta
Arbetet omfattar skåpmontering,lådtillverkning och embalering


Bomankök är en träindustri där gammal tradition möter modern teknik.
Vi tillverkar köksinredningar i både standard och specialmått. Visa mindre

Bagare / Konditor 100%

Avesta Wiener-Condis är ett konditori som har funnits sedan 1957. Vi bakar allt från grunden och enbart med de bästa råvarorna. Vi söker nu dig som är positiv och driven och som är van att jobba i ett högt tempo. Vi vill att du ska vara självgående, stresstålig men även nogrann. Utbildning inom bageri/konditori är ett krav och erfarenhet inom yrket är meriterande. Du bör behärska både bageri och konditori men ditt arbete kommer främst vara inom konditori. ... Visa mer
Avesta Wiener-Condis är ett konditori som har funnits sedan 1957. Vi bakar allt från grunden och enbart med de bästa råvarorna.
Vi söker nu dig som är positiv och driven och som är van att jobba i ett högt tempo. Vi vill att du ska vara självgående, stresstålig men även nogrann.
Utbildning inom bageri/konditori är ett krav och erfarenhet inom yrket är meriterande.
Du bör behärska både bageri och konditori men ditt arbete kommer främst vara inom konditori.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och viss helgtjänstgörning förekommer. Provanställning tillämpas.
Tjänsten kommer att behöva tillsättas ganska omgående så intervjuer kommer att ske löpande. Visa mindre

Smed

Ansök    Sep 25    Ikett Personalpartner AB    Byggnadssmed
Om tjänsten Vi söker just nu en byggnadssmed till en av våra kunder i Krylbo. Du kommer att arbeta som byggnadssmed där arbetsuppgifterna kommer vara reparationer och svetsning. Start: Omgående Arbetstid: Dagtid Din profil Vi söker dig som tidigare har arbetat som svetsare och kan läsa byggnadsritningar. Meriterande: Körkort B Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga efte... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker just nu en byggnadssmed till en av våra kunder i Krylbo.

Du kommer att arbeta som byggnadssmed där arbetsuppgifterna kommer vara reparationer och svetsning.

Start: Omgående
Arbetstid: Dagtid

Din profil
Vi söker dig som tidigare har arbetat som svetsare och kan läsa byggnadsritningar.

Meriterande:
Körkort B

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Konditor sökes

Ansök    Sep 11    Aslan KTS AB    Bagare/Konditor
Vi söker en konditor specialiserad på bageriprodukter från Mellanöstern förutom traditionella bakverk. Visa mer
Vi söker en konditor specialiserad på bageriprodukter från Mellanöstern förutom traditionella bakverk. Visa mindre

Smed

Ansök    Okt 28    Ikett Personalpartner AB    Smed
Om tjänsten Vi söker just nu en byggnadssmed till en av våra kunder i Krylbo. Du kommer att arbeta som byggnadssmed där arbetsuppgifterna kommer vara reparationer och svetsning. Start: Omgående Arbetstid: Dagtid Din profil Vi söker dig som tidigare har arbetat som svetsare och kan läsa byggnadsritningar. Meriterande: Körkort B Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga efte... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker just nu en byggnadssmed till en av våra kunder i Krylbo.

Du kommer att arbeta som byggnadssmed där arbetsuppgifterna kommer vara reparationer och svetsning.

Start: Omgående
Arbetstid: Dagtid

Din profil
Vi söker dig som tidigare har arbetat som svetsare och kan läsa byggnadsritningar.

Meriterande:
Körkort B

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Byggnadssmed/reparatör

Ansök    Aug 20    ZMIDE i Krylbo AB    Byggnadssmed
Zmide i Krylbo har varit verksamt sedan 1998. Har idag 9 anställda.Vi söker nu en byggnadssmed/reparatör. Kvalifikationer: Du ska kunna arbeta självständigt samt ha god samarbetsförmåga Du ska kunna se helheten till det färdiga projektet Du ska kunna läsa byggnadsritningar Ha svets- & materialkännedom B-körkort är ett krav för tjänsten Arbetslivserfarehet är meriterande Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift Social kompetens Visa mer
Zmide i Krylbo har varit verksamt sedan 1998. Har idag 9 anställda.Vi söker nu en byggnadssmed/reparatör.

Kvalifikationer:
Du ska kunna arbeta självständigt samt ha god samarbetsförmåga
Du ska kunna se helheten till det färdiga projektet
Du ska kunna läsa byggnadsritningar
Ha svets- & materialkännedom
B-körkort är ett krav för tjänsten
Arbetslivserfarehet är meriterande
Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift
Social kompetens Visa mindre

Finsnickare / Inredningssnickare

Som finsnickare hos oss kommer du tillverka kundanpassade specialinredningar så som kök, badrum, dressingroom, ytterdörrar, innerdörrar och skjutdörrar men även elementskydd, bord, trappbeklädnader, socklar, foder samt övrigt förekommande inredningar. Det förekommer även en del renovering av dörrar, möbler och inredningar. Vi arbetar med arbetsrotation på verkstaden vilket innebär att du även kommer montera, kvalitetskontrollera och packa färdigtillverka... Visa mer
Som finsnickare hos oss kommer du tillverka kundanpassade specialinredningar så som kök, badrum, dressingroom, ytterdörrar, innerdörrar och skjutdörrar men även elementskydd, bord, trappbeklädnader, socklar, foder samt övrigt förekommande inredningar. Det förekommer även en del renovering av dörrar, möbler och inredningar.


Vi arbetar med arbetsrotation på verkstaden vilket innebär att du även kommer montera, kvalitetskontrollera och packa färdigtillverkade möbler och inredningar. Eftersom vi inte är så många på snickeriet får du vara beredd att rycka in där det behövs och därför behöver du ha tidigare erfarenhet av liknande arbete.


Arbetet är förlagt i Avesta men det kan förekomma monteringsarbeten på våra byggarbetsplatser som övervägande är i Stockholmsområdet så du bör ha en viss flexibilitet. Eftersom många av våra projekt är hemma hos privatpersoner värdesätter vi hög diskretion och tystnadsplikt.


Vi söker dig som har yrkesbevis eller motsvarande erfarenhet inom snickeribranschen om minst 5 år. Har du även erfarenhet av byggbranschen och inredningsmontering ute hos kund ser vi det som en merit. Även tidigare erfarenhet av ritning och beredningsarbete är meriterande.


Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper och söker dig som är självgående men har god samarbetsförmåga, är lyhörd, engagerad, ansvarsfull och gillar högt tempo. Du är en person som ser lösningar istället för problem, känner dig trygg i sociala sammanhang och arbetar lika bra själv som i team. Du är strukturerad, kan planera dina arbeten, är noggrann och känner stor yrkesstolthet. Du trivs i en mindre organisation med korta beslutsvägar och ett öppet arbetsklimat där du får stora möjligheter att påverka.
Krav
B-körkort
Svenska flytande i tal och skrift
Engelska
Yrkesbevis eller dokumenterad erfarenhet, minst 5 år
Erfarenhet av att läsa ritningar och kapnotor
IT kunskap / Hantera mail och tidsredovisning


Meriterande
Erfarenhet av byggbranschen och inredningsmontering hos kund
Erfarenhet av ritning- och beredningsarbete
Branschspecifika kompletterande utbildningar
Tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare som inleds med provanställning
Tillträde: så snart som möjligt
Sysselsättningsgrad: 100 %, dagtid
Arbetsplats: Avesta, men arbete på annan ort kan förekomma
Villkor:
Arbetstider: Mån - Fre 06.00 – 15.00
Lön: Enligt avtal. Vi har kollektivavtal med GS Facket och hängavtal med Byggnads och Unionen.
Övrigt: Vi erbjuder våra anställda friskvårdsbidrag, företagshälsovård och uppskattade sociala aktiviteter. Visa mindre

BYGGNADSSMED/REPARATÖR

Ansök    Okt 4    ZMIDE i Krylbo AB    Byggnadssmed
Zmide i Krylbo har varit verksamt sedan 1998. Har idag 9 anställda.Vi söker nu en byggnadssmed/reparatör. Kvalifikationer: Du ska kunna arbeta självständigt samt ha god samarbetsförmåga Du ska kunna se helheten till det färdiga projektet Du ska kunna läsa byggnadsritningar Ha svets- & materialkännedom B-körkort är ett krav för tjänsten Arbetslivserfarehet är meriterande Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift Social kompetens Visa mer
Zmide i Krylbo har varit verksamt sedan 1998. Har idag 9 anställda.Vi söker nu en byggnadssmed/reparatör.

Kvalifikationer:
Du ska kunna arbeta självständigt samt ha god samarbetsförmåga
Du ska kunna se helheten till det färdiga projektet
Du ska kunna läsa byggnadsritningar
Ha svets- & materialkännedom
B-körkort är ett krav för tjänsten
Arbetslivserfarehet är meriterande
Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift
Social kompetens Visa mindre

Bagare till Krylbo

Ansök    Jul 31    Aslan Kts AB    Bagare/Konditor
Vi söker en bagare nationellt och internationellt som har arbetsvana , är punktlig och kreativ i sitt arbete. Anställningen är på heltid och tillsvidare. Lön enligt kollektivavtal. Anställningen sker omgående när parterna kommit överens Ansökningar kan göras till [email protected]älkommen med din ansökan! Visa mer
Vi söker en bagare nationellt och internationellt som har arbetsvana , är punktlig och kreativ i sitt arbete. Anställningen är på heltid och tillsvidare. Lön enligt kollektivavtal. Anställningen sker omgående när parterna kommit överens Ansökningar kan göras till [email protected]älkommen med din ansökan! Visa mindre

Låssmed / Låsmontör

Kama Säkerhetsteknik har funnits sedan 2007.Nu är vi ett komplett säkerhetsföretag i Södra Dalarna som har Dalarna och Västmanland som vårt huvudsakliga arbetsområde. Vår Säkerhetsbutik och våra kontor har vi i Avesta.Vi levererar och tillverkar låssystem, vi projekterar och installerar brand, inbrottslarm passagesystem och CCTV anläggningar. Vi ser gärna att du idag arbetar som låssmed/säkerhetstekniker.Du är van att ta eget ansvar och lösa uppgifter på e... Visa mer
Kama Säkerhetsteknik har funnits sedan 2007.Nu är vi ett komplett säkerhetsföretag i Södra Dalarna som har Dalarna och Västmanland som vårt huvudsakliga arbetsområde. Vår Säkerhetsbutik och våra kontor har vi i Avesta.Vi levererar och tillverkar låssystem, vi projekterar och installerar brand, inbrottslarm passagesystem och CCTV anläggningar. Vi ser gärna att du idag arbetar som låssmed/säkerhetstekniker.Du är van att ta eget ansvar och lösa uppgifter på egen hand, samtidigt som du fungerar bra i ett team. Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du har ett driv och engagemang att vilja lösa uppgifter och lära dig nya saker. Vill du bli en av oss?Kama Säkerhetsteknik växer och vi söker nu efter ytterligare en Låssmed/Säkerhetstekniker.Tjänsten består i huvudsak av lås-installationer, mekaniska och el-lås. Samt även av installation av säkerhetssystem så som brand och inbrottslarm.Utvärderingen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi arbetar främst i södra Dalarna, Västmanland men även längre resor förekommer. Visa mindre