Lediga jobb som Maskinoperatör, mekanisk verkstad i Avesta

Se lediga jobb som Maskinoperatör, mekanisk verkstad i Avesta. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Avesta som finns hos arbetsgivaren.

Operatörer till Outokumpu Press Plate AB i Avesta

Vill du bli en del av ett världsledande stålföretag? Vi på Outokumpu Press Plate AB i Avesta söker nu driftiga Operatörer till produktion. Välkommen med din ansökan! Outokumpu Press Plate AB är ett av två dotterbolag inom Outokumpu Avesta. Press Plate tillverkar bland annat pressplåtar för laminatindustrin och hårdvalsade band. Vi är ett litet företag med 25 anställda. All tillverkning görs mot kundorder och det ställer stora krav på kvalitet samt säkerhet... Visa mer
Vill du bli en del av ett världsledande stålföretag? Vi på Outokumpu Press Plate AB i Avesta söker nu driftiga Operatörer till produktion. Välkommen med din ansökan!
Outokumpu Press Plate AB är ett av två dotterbolag inom Outokumpu Avesta. Press Plate tillverkar bland annat pressplåtar för laminatindustrin och hårdvalsade band. Vi är ett litet företag med 25 anställda. All tillverkning görs mot kundorder och det ställer stora krav på kvalitet samt säkerhetstänk. Vi arbetar tätt ihop genom tillverkningsprocessens olika steg, vilket skapar en familjär känsla i företaget.

Om rollen
Hos Outokumpu Press Plate AB deltar du aktivt i vårt förbättringsarbete samt bidrar till att avdelningens gemensamma mål uppnås. Tjänsten innefattar ett vikariat med start så snart som möjligt och sträcker sig till 2023-05-27. Det kan finnas möjlighet till förlängning. Tjänsten är heltid och arbetstiden är förlagd till antingen 2-skift eller 3-skift med nattarbete.
Din roll som operatör är flexibel, men innefattar bland annat;
Du arbetar i någon av processerna där du antingen utför härdpressning, blästring, sträckning, plasmaskärning, delning av band, klippning, eller packning av plåt.
Manuellt arbete där tillverkningen kan behöva skräddarsys
Övervakning av utrustning i produktionslinjen
Hålla maskiner och annan utrustning i gott skick
Möjlighet att bredda kompetenser och lära sig hela produktionsledet


Om dig
Som operatör hos oss arbetar du både självständigt och i nära samarbete med dina kollegor. Denna roll är väldigt flexibel med flera olika arbetsområden där du i de flesta moment arbetar fysiskt. Det är viktigt att du är noggrann och har ett högt säkerhetstänk. Du kan ta egna initiativ inom givna ramar och du är engagerad i ditt arbete. Du är lättlärd och drivs av att lära dig nya saker.
Godkänd gymnasieutbildning
Meriterande är om du har arbetserfarenhet inom industri och har både truck och traverskort.
Du har B-körkort
Du har god samarbetsförmåga och vilja att utvecklas
Flytande svenska i tal och skrift är ett kravFrågor & ansökan
Om denna tjänst har väckt ditt intresse, vänligen skicka in din ansökan och CV via vår hemsida senast 31 maj 2022. Tillträde är snarast, så skicka in din ansökan redan idag!
För frågor gällande tjänsten, vänd dig till Niklas Nilsson, VD Press Plate på tel. 0226-81753.
För frågor gällande din ansökan, vänd dig till Julia Enström, HR-specialist, på [email protected]

Facklig kontaktperson: Fredrik Enoksson (IF Metall Press Plate) på tel: 073-648 45 55.
---
Outokumpu is the global leader in stainless steel. We aim to be the best value creator in stainless steel through customer orientation and efficiency. The foundation of our business is our ability to tailor stainless steel into any form and for almost any purpose. Stainless steel is sustainable, durable, and designed to last forever. Our customers use it to create civilization’s basic structures and its most famous landmarks as well as products for households and various industries. Outokumpu employs 10,000 professionals in more than 30 countries, with headquarters in Helsinki, Finland, and shares listed in Nasdaq Helsinki. www.outokumpu.com Visa mindre

Maskinoperatör till Jernbro i Avesta

Jernbro-koncernen är Sveriges ledande aktör inom industriellt underhåll och projekt. Varje dag, året om, hjälper vi svensk industri och ägare av samhällsinfrastruktur att producera säkrare, effektivare och mer hållbart. Med djup kompetens bidrar vi till utveckling och effektivisering av kundernas verksamhet och konkurrenskraft. Vi finns lokalt och nära våra kunder på ett 30-tal platser. Har du ett stort intresse för mekanik och teknik? Är du driven, ansvar... Visa mer
Jernbro-koncernen är Sveriges ledande aktör inom industriellt underhåll och projekt. Varje dag, året om, hjälper vi svensk industri och ägare av samhällsinfrastruktur att producera säkrare, effektivare och mer hållbart. Med djup kompetens bidrar vi till utveckling och effektivisering av kundernas verksamhet och konkurrenskraft. Vi finns lokalt och nära våra kunder på ett 30-tal platser. Har du ett stort intresse för mekanik och teknik? Är du driven, ansvarstagande och positiv person? Då är Jernbro platsen för dig!
 
Dina arbetsuppgifter
 
Vi söker en noggrann och ansvarfull maskinoperatör till vårt team i Avesta.  Som maskinoperatör hos oss på Jernbro kommer du att arbeta med både fräs – och svarvmaskiner för tillverkning av rör. Du kommer att operera och övervaka fräs/svarvmaskinerna samt utföra kvalitetskontroller på tillverkade produkter. Arbetet innebär repetitiva moment då vi jobbar med serietillverkning. Du kommer att arbeta tillsammans med andra maskinoperatörer samt övriga kollegor i vår verkstad. 
 
Arbetet är förlagt till 2-skift. 
V.1 * Mån- Fre 07.00-14:00
V.2 * Mån-Ons 14:00-00:00
        Tors. 14:00-22:00 
         Fre: Ledig. 
 
Din profil
 
För att lyckas i rollen som maskinoperatör ser vi att du som söker är mekaniskt intresserad samt har tidigare erfarenhet av industriellt arbete
Vi söker dig som är självgående och har förmågan att ta egna initiativ. Som person trivs du med att arbeta både självständigt och i team och har en stark problemlösningsförmåga. Vidare ser vi att du är ansvarsfull, noggrann och kan hantera flera uppgifter samtidigt utan att kompromissa med kvaliteten då arbetet kräver en hög grad av precision och noggrannhet. Det är viktigt att du trivs med monotona och repetitiva arbetsuppgifter då det är en stor del av arbetet. 
Har du truckkort och traverskort ser vi det som meriterande.
 
Vad erbjuder vi
 
Vi ger dig en unik möjlighet att bidra till Jernbros utvecklingsresa. Du kommer att arbeta i en utvecklande miljö, med en öppen och transparent atmosfär. Vårt arbete är krävande och har frihet. Frihet, att genom ansvar, utvecklas och kombinera yrkes- och privatliv till en bra match. Du blir en del av ett framtidsdrivet företag med fokus på underhåll och projekt för att skapa hållbara lösningar för industrin och samhället. Vi tror på att ha roligt och att lyckas tillsammans med kunder, partners och kollegor. Du kommer att ingå i ett inkluderande, jämställt och mångsidigt företag, som har stort engagemang och en hänsyn till varandra, där olikheter är styrkor. Vi tror på att tillsammans blir vi bättre med styrkan från mångfald, jämställdhet och inkluderande team.
 
Låter detta som ett jobb för dig? Sök tjänsten som maskinoperatör redan idag!
 
Kontakt och ansökan
Urvalet sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, skicka därför gärna in din ansökan redan idag. Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta rekryterande chef Andreas Löfgren, tfn 010 483 02 82.
Under semesterperioden kan det ta längre tid att få återkoppling. Vi uppskattar din förståelse och tålamod. Tack! 
 
Vi ser fram emot att höra från dig och välkomnar dig till vårt team!
 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Maskinoperatörer sökes till vår produktionsanläggning i Avesta

Som Maskinoperatör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter maskinell plåtbearbetning i kantpress, kantvik, rörmaskin och excenterpress. Andra arbetsuppgifter förekommer då vi roterar mellan arbetsstationer. Arbetet bedrivs för tillfället i treskift. För att trivas på Östberg behöver du ett engagemang och gilla att arbeta i team. Din positiva inställning är viktig, du är inte rädd för att be om hjälp och hjälpa till om det behövs. K... Visa mer
Som Maskinoperatör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter maskinell plåtbearbetning i kantpress, kantvik, rörmaskin och excenterpress. Andra arbetsuppgifter förekommer då vi roterar mellan arbetsstationer.
Arbetet bedrivs för tillfället i treskift.
För att trivas på Östberg behöver du ett engagemang och gilla att arbeta i team. Din positiva inställning är viktig, du är inte rädd för att be om hjälp och hjälpa till om det behövs.

Kompetensprofil:
· Teknisk och/eller industriell utbildning på gymnasienivå eller likvärdiga kunskaper.
· God samarbetsförmåga, ansvarstagande, flexibilitet och noggrannhet.
· Du har ett intresse för teknik och värdesätter kvalitet.
· Goda kunskaper i svenska är ett krav.

Meriterande kompetens:
· Erfarenhet av programmering och ställ av kantpressar, kantviksmaskin samt Hydraul/Excenterpress.
· Goda kunskap inom ritningsläsning och mätteknik.
· Truckkort A2 / B1-B3.
· Erfarenhet av M3. Visa mindre

Operatör (Vikariat) till Outokumpu Prefab AB i Avesta

Söker du chansen att utveckla dig inom ett världsledande stålföretag? Vi på Outokumpu Prefab AB i Avesta söker nu en driftig operatör. Välkommen med din ansökan! Outokumpu Prefab AB är ett av två dotterbolag inom Outokumpu Avesta som arbetar med Specialtillverkning av; enkelt förklarat ”stora rör” till framförallt pappersindustrin. Vi är ett litet företag med omkring 30 anställda. All tillverkning görs mot order, vilket ställer stora krav på kvalitet samt ... Visa mer
Söker du chansen att utveckla dig inom ett världsledande stålföretag? Vi på Outokumpu Prefab AB i Avesta söker nu en driftig operatör. Välkommen med din ansökan!
Outokumpu Prefab AB är ett av två dotterbolag inom Outokumpu Avesta som arbetar med Specialtillverkning av; enkelt förklarat ”stora rör” till framförallt pappersindustrin. Vi är ett litet företag med omkring 30 anställda. All tillverkning görs mot order, vilket ställer stora krav på kvalitet samt säkerhetstänk. Vi arbetar tätt ihop genom tillverkningsprocessens olika steg, vilket skapar en familjär känsla i företaget.

Om rollen
Hos Outokumpu Prefab deltar du aktivt i vårt förbättringsarbete samt bidrar till att avdelningens gemensamma mål uppnås. Tjänsten innefattar ett vikariat med start så snart som möjligt och sträcker sig till 2022-12-31. Det kan finnas möjligheter till förlängning. Tjänsten är heltid och arbetstiden är förlagd till 2-skift. Andra skiftformer kan förekomma.
Din roll som operatör är flexibel, men det innefattar bland annat;
Du arbetar vid våra ugnar/pressar, vilket innefattar värmning, samt bockning i våra olika maskiner
Du framför dagligen både truck och travers
Manuellt arbete där tillverkningen kan behöva skräddarsys
Övervakning av utrustning på produktionslinjen
Hålla maskiner och annan utrustning i gott skick
Möjlighet att bredda kompetenser och lära sig hela produktionsledet


Om dig
Som operatör hos oss arbetar du både självständigt och i nära samarbete med dina kollegor. Denna roll är väldigt flexibel med flera olika arbetsområden där du i de flesta moment arbetar fysiskt. Det är viktigt att du är noggrann och har ett högt säkerhetstänk. Du kan ta egna initiativ inom givna ramar och du är engagerad i ditt arbete. Du är lättlärd och drivs av att lära dig nya saker.
Godkänd 3 årig gymnasial utbildning med teknisk/industri/fordons inriktning eller liknande arbetserfarenhet
Meriterande är om du har arbetserfarenhet inom industri
Du har B-körkort
Truck- & traverskort är meriterande, traversvana är meriterande
Du har god samarbetsförmåga och vilja att utvecklas
Flytande svenska i tal och skrift är ett krav


Vi erbjuder dig
Möjlighet att utvecklas och bredda din industrierfarenhet inom ett världsledande företag
Varierande arbetsuppgifter inom produktion
Att skapa framtiden, här och nu, som en del av ett globalt team av motiverade och respektfulla individer som är stolta över det viktiga arbetet vi utför
Ett företag som har förtroende i din kapacitet att ta ansvar, vara proaktiv och självständig


Frågor & ansökan
Om denna tjänst har väckt ditt intresse, vänligen skicka in din ansökan och CV via vår hemsida senast 27 februari 2022. Tillträde är snarast, så skicka in din ansökan redan idag!
Du kommer att arbeta på Outokumpu Prefab AB i Avesta och rapportera till Urban Birath, Produktionschef. För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Urban per telefon på +46 226 81245.
För frågor gällande din ansökan, vänd dig till Julia Enström, HR-specialist, på [email protected]

Facklig kontaktperson: Karl-Erik Sahlin (IF Metall) +46 (0) 226 81004 eller David Eriksson (IF metall Prefab) 070 7802032. Visa mindre

Sommarjobbare i Avesta

Är du intresserad av stålproduktion och hållbar utveckling? Arbeta på Outokumpu i Avesta i sommar och hjälp oss att skapa en värld som varar för evigt. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en tillverkande industri i världsklass som sätter säkerhet och arbetsmiljö högst på agendan. Vi arbetar med ständiga förbättringar och drivs av starka värderingar, Outokumpus Ways of Working: Vi arbetar säkert Vi nyttjar kraften i ett Outokumpu Vi levererar Vi utvecklar... Visa mer
Är du intresserad av stålproduktion och hållbar utveckling?
Arbeta på Outokumpu i Avesta i sommar och hjälp oss att skapa en värld som varar för evigt. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en tillverkande industri i världsklass som sätter säkerhet och arbetsmiljö högst på agendan. Vi arbetar med ständiga förbättringar och drivs av starka värderingar, Outokumpus Ways of Working:
Vi arbetar säkert
Vi nyttjar kraften i ett Outokumpu
Vi levererar
Vi utvecklar medarbetare och värdesätter mångfald
Vi agerar hållbart
Vi är en pålitlig partner


Vad innebär ett sommarjobb hos oss?
En sommar på Outokumpu kan vara ett första steg in i en mycket lärorik och spännande framtid. Hos oss arbetar du på en av följande avdelningar:

Operatör – Som operatör kommer du ha en direkt roll i produktionen av vårt rostfria stål.
Underhåll - Inom vår underhållsavdelning arbetar du med underhåll av vår produktionsutrustning.
Lagerpersonal – På lagret ansvarar du bland annat för godsmottagning, utlastning och interna transporter.
Kontor - vi också behöver tjänsteman till olika avdelningar.Arbetstiden varierar beroende på vilken avdelning du kommer jobba på. Våra anställda arbetar dagtid eller skift. Skiftformen varierar mellan olika arbetsplatser. Anställningen är en visstidsanställning med timlön. Vid nyrekrytering tillämpar vi hälsoundersökning och drogtest.
Start av sommarjobb och upplärning beräknas börja under april / maj. Sommarjobbet pågår till mitten av augusti.

Vem är du?
Som person är du engagerad i ditt arbete, nyfiken, intresserad av teknik och vill se resultat av det du gör. Du sätter säkerheten först, tar ansvar och är företagsam. Du tycker om att arbeta självständigt såväl som i grupper.
Din utbildning behöver inte vara slutförd, men det är meriterande om den är inriktad på ett relevant område som t.ex. elektriker / mekaniker / industri / teknik / vetenskap.
Det är meriterande att ha erfarenhet från liknande arbete.
B-körkort är ett krav.
Truck- och traverskort är meriterande.
Goda kunskaper i svenska är ett krav. Kunskaper i engelska är en fördel.
Det är ett krav att ha fyllt 18 år för att arbeta hos oss.


Frågor om din ansökan och rekryteringsprocessen besvaras av HR Services Sweden som du kan kontakta via e-post: [email protected]
Välkommen med din ansökan senast den 15 mars 2022 på vår hemsida. Vi anställer löpande och därför kan alla tjänster tillsättas innan dess – Så tveka inte att skicka in din ansökan idag! Visa mindre

Industriarbetare

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Dina arbetsuppgifter
Inför sommaren söker vi dig som vill jobba inom industrin i Fagersta med omnejd. Vanligt förekommande uppdrag hos våra kunder är främst som mekaniker, montör, CNC-operatör, svetsare och truckförare/lagerarbetare. Längden på uppdragen, förkunskaper samt arbetstider kan variera beroende på kund.


Din profil
Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet inom industrin eller jobbat i en annan bransch och vill prova något nytt. Har du tidigare jobbat inom industrin alternativt har någon form av industriutbildning ange det i din ansökan, även om du innehar truckkort, travers eller liknande.

Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och är nyfiken och engagerad i ditt arbete. För att passa in hos oss och hos våra kunder ser vi att du är flexibel och anpassningsbar, samt har lätt för att ta egna initiativ samtidigt som du är en lagspelare.

Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.
Ansökan
Urval pågår löpande, så sök redan idag!

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Julia Lindström [email protected] eller Hanna Granström [email protected] Visa mindre

Unimet AB söker prep-medarbetare

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
Med vår unika kompetens och höga kvalitet är Unimet det självklara valet när våra kunder behöver hjälp med problemlösning och småskalig produktion.
Vi på Unimet hjälper våra kunder att bli ännu starkare, och för att vi ska kunna göra det behöver vi stärka upp med en prep-medarbetare

Unimet etablerades i Avesta 1968, och har sedan dess tillverkat diverse olika produkter för en bred kundbas. I dagsläget är vi ca 30 anställda, och planerar att
växa till det dubbla inom ett par år. Vår kompetens är laser, metallbearbetning, svetsning och pulverlackering. Vi är stolta över våra kompetenta och erfarna
medarbetare som bidrar till att vi är det företag vi är och att vi kan leverera den kvalitet vi gör.

Dina arbetsuppgifter
Unimet är i en expansiv fas och söker nu en prep-medarbetare.

Det dagliga arbetet i prep-gruppen består av att förbereda material för montering och svets. Du kommer bland annat jobba med att kapa material, borra, gänga, gradning och maskinbearbetning i t.ex. laser och bockmaskin.

Din profil
Till tjänsten som prep-medarbetar söker vi dig som har några års arbetslivserfarenhet av maskinbearbetning och god materialkännedom. Du har även viss svetsvana.
Som person ser vi gärna att du är driven, social och har lätt för att samarbeta i grupp men även självständigt.

Har du datavana och erfarenhet av affärssystem ser vi det som meriterande.

I tjänsten krävs det att du talar och skriver svenska obehindrat. Har du truckkort eller andra behörigheter ser vi även det som meriterande.
B-körkort är ett krav

Ansökan
Tjänsten som prep-medarbetare är ett konsultuppdrag på 6 månader. För rätt person övergår anställningen till vår kund efter den perioden. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.


Vi arbetar löpande med intervjuer och tillsättning, ansök därför redan idag dock senast den 20 december via www.clockworkpersonal.se. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Jimmy Lindberg, [email protected] Visa mindre

Vi söker en operatör till Kohlswa kedjan i Fagersta

Om oss Kohlswa kedjan startades 1930 och sedan dess har kedjan försett maskiner i Norden inom skogsbruk, transport, vattenkraft sopsortering och jordbruk. Företaget är privatägt och högt fokus ligger på kundfokus och kvalitet. Verksamheten producerar en kedjeprodukt av högsta kvalitet, med noggrant kontrollerade egenskaper. Allt ingående råmaterial är kontrollerat med stor noggrannhet och fortlöpande kontroller görs under hela tillverkningsprocessen. Pro... Visa mer
Om oss
Kohlswa kedjan startades 1930 och sedan dess har kedjan försett maskiner i Norden inom skogsbruk, transport, vattenkraft sopsortering och jordbruk. Företaget är privatägt och högt fokus ligger på kundfokus och kvalitet.
Verksamheten producerar en kedjeprodukt av högsta kvalitet, med noggrant kontrollerade egenskaper. Allt ingående råmaterial är kontrollerat med stor noggrannhet och fortlöpande kontroller görs under hela tillverkningsprocessen.

Produktionen av Kohlswa-produkterna ligger tillsammans med Fårbo Mekaniskas verksamhet i Fagersta och är ca 40 anställda.Dina arbetsuppgifter
Vi söker en mekanisk kunnig och driven operatör som ska arbeta med drift, underhåll och utveckling av vår produktion av Kohlswakedjor.
I arbetet ansvarar du för att produktionen av våra Kohlswa-produkter alltid produceras och styr i enlighet med planerade produktionsplaner. Du ansvarar även för att ta hand om inkommande leveranser av material samt att strukturera vårt lager av både material och färdiga produkter.
Monteringen av färdiga länkar sker lokalt tillsammans med stansningen, detta för att möjliggöra parallellt arbete. Detta arbete utförs både enskilt men även samarbete med kollegor förekommer.
Stansen och övriga verktyg behöver sedvanligt underhåll och god planering för att minimera oförutsedda, oönskade avbrott i produktionen därav ställs det höga krav på mekaniska kunskaper och förmåga att ligga steget före.

Placeringsort för tjänsten är Fagersta.


Din profil
För att lyckas i tjänsten krävs det att du är självständig, driven och har lång erfarenhet att arbeta med mekanisk utrustning. Teamet som finns runtomkring dig på arbetsplatsen uppskattar en pålitlig, punktlig och strukturerad kollega som trivs med ett flexibelt arbetssätt och gillar att ligga steget före genom att vara förutseende och planera sitt eget arbete.
För att kunna utföra arbetsuppgifterna krävs truck- och traverskort.

Vi arbetar med Monitor G5 som affärssystem och nav i vår verksamhet, därav ser vi att kunskap inom detta är meriterande.


Ansökan
Kohlswa kedjan samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Eriksson Viberg via mail: [email protected] eller tfn: 0733-51 27 65. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför via www.clockworkpersonal.se snarast möjligt, dock senast den 4 juli 2021. Visa mindre

Industriarbetare

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Dina arbetsuppgifter
Inför sommaren söker vi dig som vill jobba inom industrin i Fagersta med omnejd. Vanligt förekommande uppdrag hos våra kunder är främst som mekaniker, montör, CNC-operatör, svetsare och truckförare/lagerarbetare. Längden på uppdragen, förkunskaper samt arbetstider kan variera beroende på kund.


Din profil
Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet inom industrin eller jobbat i en annan bransch och vill prova något nytt. Har du tidigare jobbat inom industrin alternativt har någon form av industriutbildning ange det i din ansökan, även om du innehar truckkort, travers eller liknande.

Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och är nyfiken och engagerad i ditt arbete. För att passa in hos oss och hos våra kunder ser vi att du är flexibel och anpassningsbar, samt har lätt för att ta egna initiativ samtidigt som du är en lagspelare.

Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.
Ansökan
Urval pågår löpande, så sök redan idag!

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Julia Lindström [email protected] eller Hanna Granström [email protected] Visa mindre

Maskinoperatör sökes till FeAl AB i Horndal

Om oss FEAL AB grundades 1991 i Horndal, i hjärtat av Bergslagen med dess traditionsrika historia av metall- och verkstadsföretag. Feal har utvecklats från att producera för den nordiska marknaden till att nu sälja över hela världen. Med en ständig produktutveckling och förfining av befintliga produkter så har Feal en ledande ställning som producent av ramper för personer med funktionsnedsättning och uppkörningsramper av aluminium för transportindustrin, ... Visa mer
Om oss
FEAL AB grundades 1991 i Horndal, i hjärtat av Bergslagen med dess traditionsrika historia av metall- och verkstadsföretag. Feal har utvecklats från att producera för den nordiska marknaden till att nu sälja över hela världen.

Med en ständig produktutveckling och förfining av befintliga produkter så har Feal en ledande ställning som producent av ramper för personer med funktionsnedsättning och uppkörningsramper av aluminium för transportindustrin, såväl portabla ramper som fasta moduluppbyggda ramper. Ett annat betydande produktområde är produkter för bostadsanpassning för funktionshindrade. Här kan vi erbjuda tröskelramper, täckplåtar och armstöd som kompletterar våra olika sorter av ramper.


Dina arbetsuppgifter
Feal AB söker en maskinoperatör till sin verksamhet i Horndal. Du kommer arbeta i en fleroperationsfräs där bearbetningsmaterialet är aluminium. Som maskinoperatör arbetar du med att övervaka maskinerna samt kontrollera och mäta de framställda produkterna. Vissa arbetsmoment kräver även att du kan göra mindre justeringar i programvaran samt byta och mäta in verktyg.

Din profil
Vi söker dig som har teknisk eller industriell utbildning på gymnasienivå. Du är praktiskt lagd med industribakgrund och har en grundförståelse för skärande bearbetning.
Som person är du ansvarstagande, flexibel, noggrann och engagerad. Du har lätt för att samarbeta men fungerar lika bra med att jobba självständigt och ta egna initiativ.
Truckkort och maskinoperatörsbakgrund är meriterande.

Anställningsform: Visstidsanställning
Omfattning: Heltid
Skiftform: Kontinuerligt 2-skift


Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jimmy Lindberg, tel 0733-512 774.

Välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se senast den 5 oktober. För ytterligare information om Feal AB, besök gärna www.feal.se. Visa mindre

Maskinoperatör sökes till FeAl AB i Horndal

Om oss FEAL AB grundades 1991 i Horndal, i hjärtat av Bergslagen med dess traditionsrika historia av metall- och verkstadsföretag. Feal har utvecklats från att producera för den nordiska marknaden till att nu sälja över hela världen. Med en ständig produktutveckling och förfining av befintliga produkter så har Feal en ledande ställning som producent av ramper för personer med funktionsnedsättning och uppkörningsramper av aluminium för transportindustrin, ... Visa mer
Om oss
FEAL AB grundades 1991 i Horndal, i hjärtat av Bergslagen med dess traditionsrika historia av metall- och verkstadsföretag. Feal har utvecklats från att producera för den nordiska marknaden till att nu sälja över hela världen.

Med en ständig produktutveckling och förfining av befintliga produkter så har Feal en ledande ställning som producent av ramper för personer med funktionsnedsättning och uppkörningsramper av aluminium för transportindustrin, såväl portabla ramper som fasta moduluppbyggda ramper. Ett annat betydande produktområde är produkter för bostadsanpassning för funktionshindrade. Här kan vi erbjuda tröskelramper, täckplåtar och armstöd som kompletterar våra olika sorter av ramper.


Dina arbetsuppgifter
Feal AB söker en maskinoperatör till sin verksamhet i Horndal. Du kommer arbeta i en fleroperationsfräs där bearbetningsmaterialet är aluminium. Som maskinoperatör arbetar du med att övervaka maskinerna samt kontrollera och mäta de framställda produkterna. Vissa arbetsmoment kräver även att du kan göra mindre justeringar i programvaran samt byta och mäta in verktyg.

Din profil
Vi söker dig som har teknisk eller industriell utbildning på gymnasienivå. Du är praktiskt lagd med industribakgrund och har en grundförståelse för skärande bearbetning.
Som person är du ansvarstagande, flexibel, noggrann och engagerad. Du har lätt för att samarbeta men fungerar lika bra med att jobba självständigt och ta egna initiativ.
Truckkort och maskinoperatörsbakgrund är meriterande.

Anställningsform: Visstidsanställning
Omfattning: Heltid
Skiftform: Kontinuerligt 2-skift


Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jimmy Lindberg, tel 0733-512 774.

Välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se senast den 20 oktober. För ytterligare information om Feal AB, besök gärna www.feal.se. Visa mindre