Lediga jobb som Installationselektriker i Avesta

Se lediga jobb som Installationselektriker i Avesta. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Avesta som finns hos arbetsgivaren.

Elektriker till Dalarna, Närke och Värmland, Granitor Electro

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.Om Oss Vi har till vår stora glädje många kunduppdrag runt om i vår region och behöver förstärka upp med fler duktiga ... Visa mer
Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.Om Oss

Vi har till vår stora glädje många kunduppdrag runt om i vår region och behöver förstärka upp med fler duktiga och drivna medarbetare. Våra uppdrag är blandade och avdelningarna ser lite olika ut från ort till ort, vi söker  nu främst personal till våra verksamheter inom installation (entreprenad), service och industri. 

Vi arbetar med en mängd olika projekt och kunder runtom i regionen i allt från kortare serviceuppdrag till långa kundsamarbeten inom både bygg och industri.

Vi behöver bli fler som jobbar med elektrifiering och klimatsmarta lösningar. Hos oss på Granitor Electro blir du en del av ett välfungerande team med bra kollegor, stark familjekänsla och en stabil och trygg miljö att utvecklas i. Gör positiv skillnad och följ med på vår utvecklingsresa. 

Arbetsuppgifter
 
Som elektriker hos oss arbetar du med varierande arbetsuppgifter i spännande kundprojekt från start till slut. Arbetet omfattar allt ifrån servicearbeten, daglig drift inom industrin till ställverk, belysning och övriga installationer inom bygg och infrastruktur. Vi värnar om våra medarbetare och hos oss har du stora möjligheter till utveckling och ansvar.  

Erfarenhet och kompetens

Då vi ser att du gärna arbetat några år som elektriker är du självgående, har god förmåga att samarbeta med andra samt är flexibel i ditt arbete. Du tycker om att arbeta med varierande arbetsuppgifter, är lösningsorienterad och tar egna initiativ. Vi värdesätter din kommunikativa förmåga högt då du har både interna och externa kontakter samt att du har en positiv inställning till förändringar.  

Vi söker dig som har fleråriga kunskaper inom yrket är ansvarstagande, självgående, flexibel och har viljan att bidra till teamet. Eftersom arbetet medför kontakter både internt och externt krävs det att du har förmåga att samarbeta med kollegor och har bra relationer med kunder.

Vi söker dig:


• Som har el-utbildning och ECY-certifikat eller motsvarande kompetens.
• Ett par års erfarenhet som elektriker.
• B-körkort är ett krav
• Du måste kunna läsa och förstå ritningar
• Goda kunskaper i Svenska både muntligt och skriftligt.

Meriterande om du arbetat inom liknande bransch tidigare och har erfarenhet av arbetsledning som exv ledande montör, projektledare eller motsvarande.  Är du dessutom duktig med digitala verktyg är det ett plus. 

Vi erbjuder 

När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion som vi är stolta över. Förutom att du får?branschens bästa?kollegor så kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:


• Trevliga kollegor som vi arbetar professionellt och tillsammans med för att lösa våra uppdrag
• Tillgång till vår förmånsportal Benify med möjlighet till rabatter hos olika varumärken 
• Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag
• Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär
• Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom mm.
• En spännande miljö i stabilt och expansivt företag
• Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
• Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal

På Granitor sätter vi våra medarbetare i centrum! 

Vill du veta mer?
Läs mer gärna mer i våra medarbetarbetarberättelser om våra olika tjänster och hur en karriärresa hos oss kan se ut: Medarbetare på Granitor Electro - Granitor

Ansökan
Då urval sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan omgående.

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta någon av våra rekryterande chefer, beroende på vilken ort du är intresserad av:

Falun:
Johnny Martinussen
Avdelningschef
010-4707648
[email protected]

Borlänge:
Jonas Andersson
Avdelningschef
010-4707523
[email protected]


Avesta, Hedemora, Säter:
Daniel Altörn
Avdelningschef
010-4707524
[email protected]


Ludvika:
Magnus Jansson
Avdelningschef
010-4707770
[email protected]


Örebro:
Patrik Barton
Avdelningschef
010-4713339
[email protected]


Karlstad, Kristinehamn:
Christian Thorén
Avdelningschef
010-4713362
[email protected]


Sunne, Hagfors, Munkfors, Säffle:
Christer Fredriksson
Avdelningschef
010-4707191
[email protected]


Kumla:
Mikael Schöldborg
Avdelningschef
010-4713364
[email protected]


Karlskoga:
Michael Branzén
Avdelningschef
010-4707710
[email protected]

 

Välkommen med din ansökan! 


Granitor Electro är ett av Skandinaviens största elteknikföretag. Vårt fokus ligger på entreprenad- och servicetjänster inom fastighet, industri och infrastruktur. Vi är en del av Granitor-gruppen, en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och underhåll samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Granitor-gruppen har omkring 4500 anställda och omsättningen under 2022 var 9,7 miljarder kronor. Visa mindre

instalation och industritekninker

El &Entreprenadsupport; i Dalarna AB söker Installation och industritekniker till arbetsplatsen mellan Sverige. Arbetsuppgifter: Installation, reparation och ledningsunderhåll Kriterier/krav: - Tidigare erfarenhet minst två år - Utbildning minst gymnasienivå/elektrisk - Svenska eller Engelska Personen behöver klara av sitt dagliga arbete självständigt, målinriktad som ser alltid kunden i centrum. Visa mer
El &Entreprenadsupport; i Dalarna AB söker Installation och industritekniker till arbetsplatsen mellan Sverige.

Arbetsuppgifter: Installation, reparation och ledningsunderhåll

Kriterier/krav:

- Tidigare erfarenhet minst två år
- Utbildning minst gymnasienivå/elektrisk
- Svenska eller Engelska

Personen behöver klara av sitt dagliga arbete självständigt, målinriktad som ser alltid kunden i centrum. Visa mindre

Teknisk projektledare till SELEK!

Är du en driven projektledare med en passion för teknik? Hos SELEK får du möjlighet att arbeta med spännande projekt inom energi- och industrisektorn, där fokus ligger på samhällsnytta, energieffektivitet och hållbarhet. Upplev en varierad och dynamisk roll där du verkligen gör skillnad. Låter det intressant? Skicka in din ansökan idag! OM TJÄNSTEN SELEK är ett framstående elteknikföretag med huvudkontor i södra Dalarna och en filial i Stockholm. Med lå... Visa mer
Är du en driven projektledare med en passion för teknik? Hos SELEK får du möjlighet att arbeta med spännande projekt inom energi- och industrisektorn, där fokus ligger på samhällsnytta, energieffektivitet och hållbarhet. Upplev en varierad och dynamisk roll där du verkligen gör skillnad. Låter det intressant? Skicka in din ansökan idag!

OM TJÄNSTEN

SELEK är ett framstående elteknikföretag med huvudkontor i södra Dalarna och en filial i Stockholm. Med lång erfarenhet inom automation, elkraft, installation och konstruktion, levererar de tjänster som främjar samhällsnytta, energieffektivitet och hållbarhet. Deras kundbas sträcker sig över energi- och industrisektorn och i rollen erbjuds du stora möjligheter för professionella samarbeten och personlig utveckling.

Hos SELEK får du möjlighet att arbeta med spännande projekt över hela Sverige, vilket kan innebära resor och tillfälligt boende på annan ort. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar projektering, dokumentation, automation och elkonstruktion. Du kommer till ett företag som ser värdet i att ligga i framkant inom utveckling och vi ser gärna att du delar ambitionen om att bidra till en hållbar framtid genom innovativa och energieffektiva lösningar med kunden i fokus!

Du erbjuds

Du kommer att tillhöra ett familjärt företag med huvudkontor i Avesta. Vi ser gärna att du har möjlighet att ta dig till kontoret eller projekt ett par dagar i veckan men med möjlighet att jobba hemifrån.
Du kommer att komma till ett företag med korta beslutsvägar där dina åsikter och idéer tas tillvara på och där du har möjlighet att påverka!

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Fungera som den sammanhållande länken genom hela projektets livscykel
* Ansvara för ekonomisk uppföljning och projektprognoser
* Leda och driva projekten till framgångsrikt avslut


VI SÖKER DIG SOM
- Har tidigare erfarenhet som projektledare
- Har någon form av teknisk utbildning eller motsvarande praktisk erfarenhet
- Innehar B-körkort
- Behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift då detta förekommer i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du har
- Erfarenhet av elkraft
- Utbildning som elektriker, industrielektriker eller ingenjör
- Erfarenhet av AutoCAD, elkonstruktion och arbete inom industriella applikationer

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Strukturerad
- Självgående
- Resultatinriktad
- Kommunikativ

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
SELEK är en del av INSTALCO-koncernen, med över 6200 medarbetare i 135 bolag runtom i Skandinavien.

Läs mer om SELEK här! Visa mindre

Juniora tekniker – Betald utbildning och goda bonusmöjligheter!

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk. Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom elmätning och har vunnit flera stora projekt som kommer att pågå under cirka 4 år framöver. Eltel har med sin långa erfarenhet av elmätarprojekt i hela Norden utvecklat ett unikt framgångsrikt arbetssätt, uppskattat av bå... Visa mer
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom elmätning och har vunnit flera stora projekt som kommer att pågå under cirka 4 år framöver. Eltel har med sin långa erfarenhet av elmätarprojekt i hela Norden utvecklat ett unikt framgångsrikt arbetssätt, uppskattat av både medarbetare och kunder!

"Jag trivs jättebra! Utbildningen vi fick gjorde att jag kände mig med trygg i jobbet direkt. Det är också väldigt trevliga kollegor och jag gillar möjligheten att tjäna mycket pengar tack vare bonussystemet!"

/Elmätartekniker hos Eltel

Har du gått ett praktiskt gymnasieprogram eller är allmänt händig? Nu finns chansen för dig! Vi söker ett stort antal personer för ett fritt och rörligt jobb med elmätare hos Eltel!

Om tjänsten
Arbetet innebär byten av elmätare i Storstockholm och i andra orter i Mälardalen. Du arbetar till stora delar själv med arbetsbil från Eltel. Du utgår hemifrån eller från det boendet vi tillhandahåller på arbetsorten. När du jobbar på annan ort står vi för reskostnad, boende och traktamente. Du kan därmed bo varsomhelst i Sverige. Tjänsten inleds med en teoretisk och praktisk utbildning på arbetstid.

Vi erbjuder

• Möjlighet att lära dig ett nytt yrke på lång sikt i den konjunkturs- och framtidssäkra energibranschen
• Goda möjligheter att tjäna mycket pengar enligt Eltels pålitliga och generösa bonussystem!
• Arbete i en verksamhet med ett genomtänkt och framgångsrikt arbetssätt

Kvalifikationer
Vi söker dig som har verktygsvana, B-körkort och är praktiskt lagd. Utbildning eller erfarenhet inom el eller annat teknikområde är meriterande men inte ett krav. Det krävs också god fysik då arbetet är ansträngande pga praktiskt arbete i högt tempo under låna arbetsdagar och veckor.

Pga. kundkontakt och samarbete med medarbetare från andra nordiska länder kräver tjänsten god svenska och engelska.

För den här tjänsten kommer ett utdrag ur belastningsregistret att krävas innan anställning.

Ansökan
Ansök direkt då rekryteringen sker löpande. Så länge annonsen är publicerad är tjänsterna inte tillsatta. Vi vill göra det enkelt för dig som kandidat! Därför kan du söka tjänsten utan cv och bifoga det i nästa skede i rekryteringsprocessen.

Övrigt
Placering: Resjobb. Placeringen varierar projektvis. Framförallt arbetar du runt Mälardalen.
Arbetstider: Schemalagd rotation, onsdag-onsdag varannan vecka
Lön: Fast månadslön enligt kollektivavtal. Bonus tillkommer!
Start: Löpande under hösten så sök tjänsten direkt!
Omfattning: Heltid på lång sikt. Projektet pågår till 2025.

Eltel har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är Eltels önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.

Sökord: eltel smart grid, mätteknik, mättekniker, mätartekniker, elmätartekniker, elmätare, elektriker, amr, energi, energibranschen, servicetekniker, el, elutbildning, elprogrammet, , elektrikerjobb, eljobb, resjobb, resejobb, rotation, rotationsjobb, rotationsarbete, #jobbjustnu Visa mindre

Resande elektriker inom Sverige

Ansök    Aug 9    Ra Gruppen AB    Installationselektriker
Vi söker dig som vill arbeta som resande elektriker på Nationell entreprenad. Vad erbjuder vi? På RA Gruppen erbjuder vi bra och stabila anställningsvillkor, avtalsenlig lön, traktamente mm. Ett intressant och utvecklande arbete, personlig utveckling, du får se Sverige och arbetar vanligen Mån till Tor vilket innebär 3-dagars helg. Självklart finns även förmåner såsom friskvårdsersättning, arbetstidsförkortning, möjlighet till tjänstebil m.fl. För denna tj... Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta som resande elektriker på Nationell entreprenad.
Vad erbjuder vi?
På RA Gruppen erbjuder vi bra och stabila anställningsvillkor, avtalsenlig lön, traktamente mm. Ett intressant och utvecklande arbete, personlig utveckling, du får se Sverige och arbetar vanligen Mån till Tor vilket innebär 3-dagars helg. Självklart finns även förmåner såsom friskvårdsersättning, arbetstidsförkortning, möjlighet till tjänstebil m.fl.
För denna tjänst tillhör du antingen Västerås eller Ängelholms- kontoret, du kan du även vara bosatt på annan ort i Sverige och utgår då från ditt hem.
Arbetsuppgifter
För denna tjänst ingår du i vårt team för Nationell-entreprenad. Rollen innefattar främst elinstallationsarbeten och till viss del el-service, huvudsakligen inom detalj- och livsmedelshandeln. Du kommer att jobba tillsammans med kompetenta kollegor och underentreprenörer vid våra projekt runt om i Sverige, främst i södra delen men vid behov i hela landet och bor normalt borta måndag till torsdag i veckorna. Som person är det viktigt att du är initiativtagande och prestigelös. Du har en positiv inställning i stort, även om det strular. Du gillar att ta ansvar, du kan följa instruktioner och är strukturerad och följer planerat arbete. Du är utbildad elektriker med ett par års erfarenhet, körkort är ett krav och liftkort är ett önskemål.
Ansökan
Vi går igenom ansökningar löpande och tillsätter tjänsterna löpande. För mer information är du välkommen att ringa Eva Adermark HR 021-4704220. Bifoga CV med din ansökan.
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Instalation och serviceelektriker

El & Enterpenadsupport Dalarna AB söker installation och industritekniker. Arbetsplats: Mellansverige Arbetsuppgifter: installation, reparation och underhåll i befintliga ledningar. kriterier: självständigt och målriktad person som sätter kunden i centrum. Tidigare erfarenhet är ett krav och minst gymnasienivå/elektrisk/som krav på utbildningen. Engelska är meriterande Visa mer
El & Enterpenadsupport Dalarna AB söker installation och industritekniker.
Arbetsplats: Mellansverige

Arbetsuppgifter: installation, reparation och underhåll i befintliga ledningar.

kriterier: självständigt och målriktad person som sätter kunden i centrum.
Tidigare erfarenhet är ett krav och minst gymnasienivå/elektrisk/som krav på utbildningen.
Engelska är meriterande Visa mindre

Teknisk Kundsupport till Östberg

Östberg levererar energieffektiva och högpresterande ventilationsprodukter för ett friskt och hälsosamt inomhusklimat, överallt där människor vistas. Östberg fläktproduktion startade 1981 och på mindre än femton år utvecklades verksamheten från en liten verkstad till ett mångmiljonföretag. På Östberg arbetar vi med att kontinuerligt vidareutveckla produkterna. Vår innovationskraft är drivet i företaget och vi arbetar för att hela tiden leverera allra högst... Visa mer
Östberg levererar energieffektiva och högpresterande ventilationsprodukter för ett friskt och hälsosamt inomhusklimat, överallt där människor vistas. Östberg fläktproduktion startade 1981 och på mindre än femton år utvecklades verksamheten från en liten verkstad till ett mångmiljonföretag. På Östberg arbetar vi med att kontinuerligt vidareutveckla produkterna. Vår innovationskraft är drivet i företaget och vi arbetar för att hela tiden leverera allra högsta kvalitet på marknaden.

Östberg ingår i Östberg Group med kontor i Sverige, Norge, Finland, Kina och Indien. Vi är idag 350 anställda i koncernen varav 200 finns i Avesta. Vi omsätter ca 500 miljoner per år.

Östberg växer stadigt och satsar vidare i Avesta, för att kunna ge våra kunder den bästa servicen söker vi nu en till medarbetare till vårat team Teknisk Kundsupport.

På Teknisk Support arbetar vi med bolagets eftermarknad som är en betydande del av hur Östberg uppfattas av våra kunder och användare. Vi arbetar med att ge stöd och problemlösning vid bland annat installation, felsökning samt allmän service och reklamationer. För att stärka kundrelationerna och vårda vårat fina varumärke arbetar vi hela tiden kundfokuserat, främst via telefon. Kvalitet är vår ledstjärna och vi arbetar hela tiden med vår process för att vidareutveckla arbetssätt, metoder och kundrelationer.

Är du en person som ser en positiv utmaning att ge bästa möjliga service och samtidigt har en teknisk förståelse så kan du vara den vi söker.

Vi tror att du som söker har en god teknisk förståelse inom el &/eller styr®ler; som du fått genom utbildning eller via ditt arbete. Som person är du serviceinriktad och kundorienterad. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Låter detta intressant för dig?

Då kan vi erbjuda dig ett intressant arbete där du får vara med att påverka och utveckla ett Östberg med stora möjligheter i framtiden.

I den här rekryteringen samarbetar Östberg med Lundin & Boström. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Peter Boström, tel 0243 – 22 66 51. Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida lundinbostrom.se Sista ansökningsdag är 2020-04-06, Intervjuer kommer ske löpande.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Teknisk Kundsupport till Östberg

Östberg levererar energieffektiva och högpresterande ventilationsprodukter för ett friskt och hälsosamt inomhusklimat, överallt där människor vistas. Östberg fläktproduktion startade 1981 och på mindre än femton år utvecklades verksamheten från en liten verkstad till ett mångmiljonföretag. På Östberg arbetar vi med att kontinuerligt vidareutveckla produkterna. Vår innovationskraft är drivet i företaget och vi arbetar för att hela tiden leverera allra högst... Visa mer
Östberg levererar energieffektiva och högpresterande ventilationsprodukter för ett friskt och hälsosamt inomhusklimat, överallt där människor vistas. Östberg fläktproduktion startade 1981 och på mindre än femton år utvecklades verksamheten från en liten verkstad till ett mångmiljonföretag. På Östberg arbetar vi med att kontinuerligt vidareutveckla produkterna. Vår innovationskraft är drivet i företaget och vi arbetar för att hela tiden leverera allra högsta kvalitet på marknaden.

Östberg ingår i Östberg Group med kontor i Sverige, Norge, Finland, Kina och Indien. Vi är idag 350 anställda i koncernen varav 200 finns i Avesta. Vi omsätter ca 500 miljoner per år.

Östberg växer stadigt och satsar vidare i Avesta, för att kunna ge våra kunder den bästa servicen söker vi nu en till medarbetare till vårat team Teknisk Kundsupport.

På Teknisk Support arbetar vi med bolagets eftermarknad som är en betydande del av hur Östberg uppfattas av våra kunder och användare. Vi arbetar med att ge stöd och problemlösning vid bland annat installation, felsökning samt allmän service och reklamationer. För att stärka kundrelationerna och vårda vårat fina varumärke arbetar vi hela tiden kundfokuserat, främst via telefon. Kvalitet är vår ledstjärna och vi arbetar hela tiden med vår process för att vidareutveckla arbetssätt, metoder och kundrelationer.

Är du en person som ser en positiv utmaning att ge bästa möjliga service och samtidigt har en teknisk förståelse så kan du vara den vi söker.

Vi tror att du som söker har en god teknisk förståelse inom el &/eller styr®ler; som du fått genom utbildning eller via ditt arbete. Som person är du serviceinriktad och kundorienterad. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Låter detta intressant för dig?

Då kan vi erbjuda dig ett intressant arbete där du får vara med att påverka och utveckla ett Östberg med stora möjligheter i framtiden.

I den här rekryteringen samarbetar Östberg med Lundin & Boström. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Peter Boström, tel 0243 – 22 66 51. Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida lundinbostrom.se Sista ansökningsdag är 2020-04-11, Intervjuer kommer ske löpande.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre