Lediga jobb som Idrottsplatsvaktmästare/Idrottsplatsarbetare i Avesta

Se lediga jobb som Idrottsplatsvaktmästare/Idrottsplatsarbetare i Avesta. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Avesta som finns hos arbetsgivaren.

Idrottsplatsvaktmästare med föreningsansvar

Det är något speciellt med Avesta! Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också vilja och mod, handlingskraft och framtidstro. Det är kraften från människorna som gör Avesta unikt. Tillsammans bygger vi Avestas framtid vill du vara med? ARBETSUPPGIFTER Som medarbetare på Fritid Avesta arbetar du med många varierande arbetsuppgifter som innefattar skötsel av kommunens idrottsanläggningar. Du och dina kollegor ser till att våra l... Visa mer
Det är något speciellt med Avesta!
Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också vilja och mod, handlingskraft och framtidstro. Det är kraften från människorna som gör Avesta unikt. Tillsammans bygger vi Avestas framtid vill du vara med?ARBETSUPPGIFTER
Som medarbetare på Fritid Avesta arbetar du med många varierande arbetsuppgifter som innefattar skötsel av kommunens idrottsanläggningar. Du och dina kollegor ser till att våra lokaler samt grön- och aktivitetsytor är i fint skick för att Avestabor och föreningsaktiva ska ha goda förutsättningar att bedriva sin verksamhet. Arbetet är omväxlande och du förväntas kunna arbeta såväl självständigt som i grupp. Periodvis kan arbetet vara fysiskt utmanade, men även en del administration ingår som innebär kontorsarbete.
Exempel på arbetsuppgifter är:
Grönyteskötsel med exempelvis underhåll och skötsel av gräs- och konstgräsplaner och andra aktivitetsytor men även mycket biyteskötsel.
Skötsel av ishall där det bland annat ingår spolning av is, städning av ishall samt enklare reparationer.
Skapa och bibehålla en god kontakt och ge service åt föreningar samt allmänhet som nyttjar våra anläggningar.
Dagligen någon form av lokalvård

Arbetstiden kan variera, tjänsten är förlagd enligt schema där kväll- och helgtjänstgöring kan förekomma.


KVALIFIKATIONER
Kvalifikationer
Vi vill att du som söker tjänsten har gymnasieexamen eller annan utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du behöver även ha B-körkort för att kunna arbeta hos oss.

Du har tidigare arbetat med vaktmästeri, lokalvård, service eller liknande. Har du tidigare erfarenhet av grönyteskötsel, skötsel av ishall eller skötsel av gräsplaner är det meriterande. Även utbildning inom grönyteskötsel och lokalvård är ett plus.

För att lyckas i rollen tror vi att du är en person som är ansvarskännande och har god samarbetsförmåga. Att ge god service är en självklarhet för dig, då du i denna roll kommer att möta Avestabor och föreningar. Du behöver därför också kunna kommunicera på svenska samt ha grundläggande datorkunskaper.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre