Lediga jobb som Fotterapeut/Fotvårdsspecialist i Avesta

Se lediga jobb som Fotterapeut/Fotvårdsspecialist i Avesta. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Avesta som finns hos arbetsgivaren.

Fotvårdsspecialist, vårdcentral Avesta

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar. Vi söker nu en medicinsk fotvårdsterapeut till vår verksamhet. Primärvården är navet i vården och ska bedriva en god och säker vård för våra invånare. Gillar du att arbeta i ett högt tempo i en personcentrerad vård tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor där du får bidra med di... Visa mer
Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Vi söker nu en medicinsk fotvårdsterapeut till vår verksamhet.
Primärvården är navet i vården och ska bedriva en god och säker vård för våra invånare. Gillar du att arbeta i ett högt tempo i en personcentrerad vård tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor där du får bidra med din kunskap men även få egen utveckling? Då tycker vi att just du ska söka till oss!
Vårdcentral Avesta är en av regionens vårdcentraler med placering på Avesta lasarett alldeles intill Avestas vackra Älvpromenad.
Vi har ca 11200 listade patienter. Hos oss arbetar cirka 65 personer inom olika yrkeskategorier så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, samtalsterapeuter, medicinska sekreterare, fysioterapeuter/sjukgymnaster, barnmorskor, arbetsterapeuter.


Fotvårdsspecialist, vårdcentral Avesta

Arbetsuppgifter

Det huvudsakliga arbetet innebär att tillmötesgå behovet av medicinsk fotvård för våra diabetespatienter men tjänsten kan innefatta flera uppdrag på vårdcentralen.
Tjänsten innebär till stor del självständigt arbete med medicinsk fotvård, men även arbete i team tillsammans med bland annat våra diabetessköterskor. Anställningen innebär vikariat 2023-11-01 t o m 2024-04-30, med möjlighet till förlängning.

Övrig information

Kvalifikationer

Vi söker dig som har
har adekvat utbildning som medicinsk fotvårdsterapeut
är utbildad undersköterska som har gått Vård och omsorgscollege alternativt vård och omsorg på vuxenutbildningen
Diabetesutbildning Steg 1 och 2

Meriterande är om du
har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2
har erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvård
har diplom från Vård och omsorgscollege
har erfarenhet av arbete med diabetespatienter


Ansökan

Information om yrkestiteln
Fr o m 1 juli 2023 är undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att du behöver ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg.
Du kan ansöka om beviset från och med den 1 juli 2023. Har du inget bevis kan du fortsätta att arbeta i vård och omsorg, men med en annan titel än undersköterska. För dig som blir erbjuden ett arbete hos oss i Region Dalarna efter 1 juli innebär det att titeln i ditt anställningsavtal kommer att vara Omvårdnadsassistent tills att du kan uppvisa ditt bevis. Du som hade en tillsvidareanställning med titeln undersköterska när de nya reglerna började gälla den 1 juli 2023, kan fortsätta att använda underskötersketiteln i 10 år. Du kan behålla titeln även om du byter arbetsplats/arbetsgivare efter den 1 juli. Därefter behöver du ha ett bevis om skyddad yrkestitel för att få använda titeln undersköterska.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.
Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Fackliga kontaktuppgifter
Här hittar du kontaktuppgifter till våra fackliga organisationer. Visa mindre