Lediga jobb som Analytisk kemist i Avesta

Se lediga jobb som Analytisk kemist i Avesta. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Avesta som finns hos arbetsgivaren.

Analytisk Kemist

Är du redo för en viktig och spännande roll hos oss på Outokumpu? Just nu söker vi en erfaren Analytisk Kemist till vårt Våtkemilaboratorium. Missa inte möjligheten att bli en viktig del av vårt härliga labbteam i Avesta. Tillsammans skapar vi byggstenarna för allt ifrån framtidens städer och monument, till fordon och hushållsattiraljer. Är du redo att vara med och skapa en värld som varar för evigt? Skicka in din ansökan redan idag! Huvudsakliga arbetsu... Visa mer
Är du redo för en viktig och spännande roll hos oss på Outokumpu? Just nu söker vi en erfaren Analytisk Kemist till vårt Våtkemilaboratorium. Missa inte möjligheten att bli en viktig del av vårt härliga labbteam i Avesta. Tillsammans skapar vi byggstenarna för allt ifrån framtidens städer och monument, till fordon och hushållsattiraljer. Är du redo att vara med och skapa en värld som varar för evigt? Skicka in din ansökan redan idag!


Huvudsakliga arbetsuppgifter:
I rollen som Analytisk kemist kommer du att:
Utföra analyser på t.ex. vatten och råvaror
Dokumentera analysmetoder
Utveckla nya metoder samt initiera och driva kvalitets- och förbättringsarbete
Utföra mätosäkerhetsberäkningar
Vid behov hjälpa till med analytiskt arbete inom hela analyslaboratoriet
Utfärda och godkänna analysintyg
Att initiera förbättringsprogram för kemisk verksamhet
Delta och representera laboratoriet i utvecklingsarbete i olika forskningsinstitutioner
Utbilda personal


Dina kvalifikationer:
Utbildning i kemi eller motsvarande utbildning/erfarenhet som vi bedömer likvärdig
Tidigare erfarenhet inom stålindustri och/eller oorganisk kemi är meriterande
Flytande i svenska och engelska, både tal och skrift.
Goda datorkunskaper
Kunskaper inom AAS och ICP anses vara meriterande.


Om dig:
För att lyckas i rollen som Analytisk Kemist ser vi att du har ett högt säkerhetstänk, trivs i samarbetet med andra och tar ansvar för kvaliteten i ditt arbete. Du är noggrann och ordningsam och har en analytisk förmåga. Du ser fram emot att arbeta mot gemensamma mål att leverera högsta kvalitet inom kemianalys.

Vi främjar mångfald, jämlikhet och inkludering i Outokumpu. Vi gör allt för att alla medarbetare ska känna sig välkomna och att de blir lika behandlade och har lika möjligheter.

Ansökan:
Skicka in din ansökan senast den 21 juli 2024 via vår hemsida. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Kontaktuppgifter:
Vid frågor eller för mer information, kontakta gärna:
Manager Labroatory, Håkan Wahlberg via telefon på 0226-81172.
HR-specialist Rekryterare, Kajsa Croon på [email protected].
Unionen, Patrik Sundell på 070–0881011.
Sveriges Ingenjörer, Gunnar Lindstrand på 070–0881957.


------------------


Outokumpu är världsledande inom rostfritt stål. Materialet är helt återvinningsbart, underhållsfritt samt mycket starkt och hållbart. Rostfritt stål är en av de viktigaste byggstenarna för en hållbar framtid. Outokumpu har idag cirka 9 000 anställda i mer än 30 länder. Outokumpu är listat på NASDAQ OMX Helsingfors. Visa mindre