Lediga jobb Stiftelsen Sjöviks Folkhögskola i Avesta

Se alla lediga jobb från Stiftelsen Sjöviks Folkhögskola i Avesta. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Avesta som finns inom det yrket.

Stödperson, elevassistent

Sjöviks folkhögskola ligger naturskönt en mil utanför Avesta. Under läsåret studerar ca 300 elever på Sjövik varav nästan hälften bor på internatet. Sjövik erbjuder utbildningar i såväl allmänna ämnen som i musik, textil, friluftsliv, timring och kurser för personer med funktionsnedsättning. Vi söker nu stödpersoner, både i schema och även timvikarier till kursen, Allmän linje med särskilt stöd. På denna kurs studerar elever som är i behov av extra stöd i ... Visa mer
Sjöviks folkhögskola ligger naturskönt en mil utanför Avesta. Under läsåret studerar ca 300 elever på Sjövik varav nästan hälften bor på internatet. Sjövik erbjuder utbildningar i såväl allmänna ämnen som i musik, textil, friluftsliv, timring och kurser för personer med funktionsnedsättning.
Vi söker nu stödpersoner, både i schema och även timvikarier till kursen, Allmän linje med särskilt stöd. På denna kurs studerar elever som är i behov av extra stöd i studier och boende för att fullfölja sina grundskole- och/eller gymnasiestudier. Kursen vänder sig till unga vuxna elever med NPF.
Du arbetar i ett team tillsammans med flera kollegor. En arbetsdag innebär tex stöd i väckning och morgonrutiner, klara av eget boende med allt vad det innebär, hjälp att komma i tid till lektioner, hålla koll på skolarbete och inlämningar, socialt samspel och delta i aktiviteter på skolan, samt mycket annat som hör studier, vardag och livet till. Arbetstider vardagar 07-21, med lediga lov (ferietjänst eller uppehållstjänst beroende på önskemål).
Vi söker
Dig som har en väl utvecklad förmåga att skapa goda relationer. Du är lugn och trygg i dig själv och har förmåga att se varje persons individuella behov. Du trivs med att arbeta med människor och har en väl utvecklad förmåga till samspel och kommunikation.
Önskvärt är att du har erfarenhet av att jobba med personer med särskilda behov inom NPF. Att du är flexibel, har ett positivt sinnelag, och ett lugnt lösningsinriktat förhållningssätt är en förutsättning för att lyckas. Vi ser gärna att du har relevant utbildning som socialpedagog, elevassistent, undersköterska eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Låter detta som något för dig?
I första hand söker vi timvikarier, men det kan ev finnas möjlighet till en tjänst.
Mejla CV och personligt brev till: HR-ansvarig: [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring.
Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Sommarjobbare till lokalvård

Vi söker sommarjobbare till lokalvård. Om oss Sjöviks folkhögskola ligger naturskönt en mil utanför Avesta. Under läsåret studerar ca 350 elever på Sjövik varav ca 120 deltagare bor på internatet, och i skolmatsalen serveras frukost, lunch och middag varje vardag. Under sommarmånaderna bedrivs konferens- och kursverksamhet, bröllop mm Vi på lokalvården söker nu dig som vill jobba extra hos oss i sommar under perioden juni – augusti. Jobbet Du städar i vår... Visa mer
Vi söker sommarjobbare till lokalvård.
Om oss
Sjöviks folkhögskola ligger naturskönt en mil utanför Avesta.
Under läsåret studerar ca 350 elever på Sjövik varav ca 120 deltagare bor på internatet, och i skolmatsalen serveras frukost, lunch och middag varje vardag.
Under sommarmånaderna bedrivs konferens- och kursverksamhet, bröllop mm
Vi på lokalvården söker nu dig som vill jobba extra hos oss i sommar under perioden juni – augusti.
Jobbet
Du städar i våra lokaler såsom boenden (gemensamma utrymmen), lektionssalar, kontor osv
Arbetstiden är förlagd till i första hand vardagar, helger kan förekomma.
Vi vill gärna att du har erfarenhet från arbete med lokalvård sedan tidigare.
Vi vill att du har körkort och bil, så du själv kan ta dig till och från jobbet på dina arbetstider.
Som person vill vi att du är arbetsam, noggrann, effektiv och självgående.
Vi vill också att du är flexibel, engagerad och serviceinriktad.
Vi önskar att din ansökan består av ett personligt brev samt ditt CV och referenser.
Ansökan skickas senast den 31 mars till HR-ansvarig: [email protected]
Märk din ansökan ”sommarjobb städ”
Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring.
Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Kökschef/kock

Sjöviks folkhögskola söker en kökschef/kock Om oss Sjöviks folkhögskola ligger naturskönt en mil utanför Avesta. Under läsåret har vi ett stort utbud av kurser, där ca 120 elever bor på internatet och äter i skolmatsalen. Vi serverar frukost, lunch och middag. Under sommarmånaderna bedrivs konferens- och kursverksamhet, bröllop mm Vi vill bidra till en hållbar utveckling, och lagar mat från grunden av i första hand närproducerade råvaror. Därför satsar v... Visa mer
Sjöviks folkhögskola söker en kökschef/kock

Om oss
Sjöviks folkhögskola ligger naturskönt en mil utanför Avesta.
Under läsåret har vi ett stort utbud av kurser, där ca 120 elever bor på internatet och äter i skolmatsalen. Vi serverar frukost, lunch och middag.
Under sommarmånaderna bedrivs konferens- och kursverksamhet, bröllop mm
Vi vill bidra till en hållbar utveckling, och lagar mat från grunden av i första hand närproducerade råvaror. Därför satsar vi ännu mer mot det vegetariska köket.

Vi söker dig som
Har kunskap och erfarenhet av arbete som kock och/eller kökschef sedan tidigare
Har goda ledaregenskaper, samarbetsförmåga och lätt för att kommunicera.
Har god självkännedom, och är engagerad, serviceinriktad och noggrann i ditt arbete

Kvalifikationer
Arbetat med matlagning i storkök/restaurangkök eller motsvarande
Utbildning och kunskaper i HAACPMeriterande
Arbetat i arbetsledande roll inom kök och restaurang
Vegetarisk matlagning
Grundläggande kunskaper matkalkyleringArbetet
Tjänsten innehåller samtliga förekommande uppgifter som kökschef och kock såsom matlagning, egenkontroll, matkalkylering, menyplanering, inköp, schemaplanering, bemanning, mm. Att du kan hantera olika typer av allergier och specialkost är ett måste. Tycker du det är kul att laga mat till bröllop och fest emellanåt? Hos oss får du chansen.
Du har en tät dialog tillsammans med vår konferensvärd vad gäller planering och upplägg för konferensbokningar, bröllop, kurser osv. Du är även en viktig pusselbit i skolans folkhögskolekurs ”kock och köksbiträde”, där du tar emot och handleder elever, samt samarbetar med kursansvarig vid gemensamma varubeställningar, och olika aktiviteter under läsåret, tex julbord etc.
Arbetstider under läsåret är övervägande vardagar dagtid. En mindre andel kvällar och helger förekommer, främst under sommarperioden. Arbetstidsförkortning enligt kollektivavtal.
Du är kökets ansikte utåt och är en självklar serviceperson, med målet att alla gäster får en helhetsupplevelse, alla dagar i veckan!
Krav på körkort samt prata flytande svenska.
Tillträde omgående.
Vi önskar att din ansökan består av ett personligt brev samt ditt CV och referenser.
Ansökan skickas senast den 16 juli till HR-ansvarig: [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring.
Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Sommarjobbare till kök och matsal

Vi söker sommarjobbare till kök och matsal. Om oss Sjöviks folkhögskola ligger naturskönt en mil utanför Avesta. Under läsåret studerar ca 280 elever på Sjövik varav ca 120 deltagare bor på internatet, och i skolmatsalen serveras frukost, lunch och middag varje vardag. Under sommarmånaderna bedrivs konferens- och kursverksamhet, bröllop mm. Det är här, i kök och matsal, vi nu söker dig – ett perfekt extraarbete i sommar. Vårt mål är ett proffsigt och vä... Visa mer
Vi söker sommarjobbare till kök och matsal.


Om oss
Sjöviks folkhögskola ligger naturskönt en mil utanför Avesta.
Under läsåret studerar ca 280 elever på Sjövik varav ca 120 deltagare bor på internatet, och i skolmatsalen serveras frukost, lunch och middag varje vardag.
Under sommarmånaderna bedrivs konferens- och kursverksamhet, bröllop mm. Det är här, i kök och matsal, vi nu söker dig – ett perfekt extraarbete i sommar.
Vårt mål är ett proffsigt och välkomnande värdskap, som ger våra gäster en fantastisk upplevelse.
Vi söker dig som
Har erfarenhet från arbete i restaurang och matsal, såsom servis/buffé/kök/disk mm
Är till naturen social och har ett varmt bemötande.
Du är uppmärksam på detaljer samt gästens behov.
Du ska ha ett intresse för mat och dryck.
Är en flexibel, engagerad och serviceinriktad person.
Eftersom arbetet till stor del består av att kommunicera med gäster är goda kunskaper i svenska och engelska en förutsättning. Talar du ytterligare ett språk är det meriterande.
Viktigt för oss är dina personliga egenskaper och din inställning. För att passa i rollen behöver du vara en lyhörd och prestigelös lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.
Kvalifikationer/krav
• Erfarenhet av arbete i restaurangbranschen, servis//buffé/kök/disk mm
• I övrigt förekommande arbete i inom restaurang (sallad, städ, matsal etc)
Meriterande
• Erfarenhet som kock och/eller köksbiträde
• Meriterande med utbildning och kunskaper i HAACP
Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.
Vi önskar att din ansökan består av ett personligt brev samt ditt CV och referenser. Märk din ansökan ”sommarjobb”
Ansökan skickas senast den 24 april till HR-ansvarig: [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring.
Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Lärare/kursansvarig för kurs i teologi och odling - GRO

Sjöviks folkhögskola startar i januari 2023 en ny utbildning på ett år i samverkan med Enskilda Högskolan i Stockholm (EHS) och Equmeniakyrkan/Equmenia. Allt fler människor efterfrågar en annan typ av livsstil, har en längtan ut i naturen och vill koppla ihop teologi med praktik. GRO står på tre ben: akademisk teologi genom högskolestudier, livsnära teologi genom odling och naturmedvetenhet, samt livslångt lärande genom gemenskap och möten. GRO kan bidra ... Visa mer
Sjöviks folkhögskola startar i januari 2023 en ny utbildning på ett år i samverkan med Enskilda Högskolan i Stockholm (EHS) och Equmeniakyrkan/Equmenia. Allt fler människor efterfrågar en annan typ av livsstil, har en längtan ut i naturen och vill koppla ihop teologi med praktik. GRO står på tre ben: akademisk teologi genom högskolestudier, livsnära teologi genom odling och naturmedvetenhet, samt livslångt lärande genom gemenskap och möten.
GRO kan bidra till att rusta för att möta samtidens stora frågor i ord och handling och skapa möjlighet till reflektion i grupp. Att få pröva på teologiska studier på högskolenivå (på distans) och samtidigt dela tankar om livet och hur allt hänger ihop, tillsammans med andra i en folkhögskolemiljö, medan man följer odlingar från sådd, till skörd, till förädling. Deltagarna på kursen bor och odlar på Sjöviks folkhögskola och deltar i studierna på EHS på distans.
Om tjänsten
Under hösten 2022 är tjänstens fokus att närmare utforma utbildningen tillsammans med EHS och Sjövik samt att rekrytera deltagare genom närvaro vid särskilda mötesplatser och konferenser, kampanjer i sociala medier och andra former av reklam. Rekryteringen av deltagare sker i samarbete med Equmeniakyrkan, Equmenia och Sjövik.
Som kursansvarig planerar och samverkar du med lärare från Sjövik, EHS och andra som delar med sig av inspiration och kunskap i mötet med kursdeltagarna. Du fångar upp deras frågor och skapar utrymme för reflektion och lärande på djupet i mötet mellan teori och praktik. Du har möjlighet att bidra till att utveckla kursen framåt eftersom den är helt ny. Vi förutsätter att du delar skolans värdegrund och är införstådd med folkbildningens uppgift och arbetsformer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Möjlighet till kompletterande tjänst kan diskuteras utifrån din bakgrund.
Önskvärda kvalifikationer
· Relevant högskoleutbildning
· Erfarenhet av folkbildning och att leda grupper
· Gärna praktisk erfarenhet/intresse för odling
· God samarbetsförmåga och lätt för att kommunicera
· God kännedom om Equmeniakyrkan/Equmenia
· Arbetar självständigt och är en god administratör
Anställning
Projektanställning 50 % - ca 1 sep 2022 – 31 dec 2023, förutsatt att kursen blir av. Tillträde snarast möjligt eller efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande.
Om arbetsplatsen
Sjöviks folkhögskola ligger naturskönt en mil utanför Avesta. Under läsåret studerar här ca 280 elever varav ca hälften bor på internatet. Skolan erbjuder en mångkulturell miljö där demokrati och allas lika värde är centrala begrepp. Det finns utbildningar i såväl allmänna ämnen som i musik, textil, friluftsliv, timring m.m. Ca 45 personer arbetar med undervisning och service. Sjövik är en alkoholfri miljö. Läs mer om oss på vår hemsida https://www.sjovik.eu/
Upplysningar
Om skolan: Anneli Karlsson, rektor – 0226-67801
Om kursen: Henric Götefelt, Equmeniakyrkan 0765053235, Daniel Strömner EHS 08-56435700
Lärarförbundet: Johan Kihlgren – 0226-678 28
Vision: Sara Abrahamsson – 0226-678 16
Ansökan mejlas, med CV och personligt brev till HR-ansvarig: [email protected]
Vi undanber oss vänligen all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag Visa mindre

Sommarjobbare till lokalvård

Vi söker sommarjobbare till lokalvård. Om oss Sjöviks folkhögskola ligger naturskönt en mil utanför Avesta. Under läsåret studerar ca 280 elever på Sjövik varav ca 120 deltagare bor på internatet, och i skolmatsalen serveras frukost, lunch och middag varje vardag. Under sommarmånaderna bedrivs konferens- och kursverksamhet, bröllop mm Vi på lokalvården söker nu dig som vill jobba extra hos oss i sommar. Vi söker 3 semestervikarier under perioden juni – au... Visa mer
Vi söker sommarjobbare till lokalvård.
Om oss
Sjöviks folkhögskola ligger naturskönt en mil utanför Avesta.
Under läsåret studerar ca 280 elever på Sjövik varav ca 120 deltagare bor på internatet, och i skolmatsalen serveras frukost, lunch och middag varje vardag.
Under sommarmånaderna bedrivs konferens- och kursverksamhet, bröllop mm
Vi på lokalvården söker nu dig som vill jobba extra hos oss i sommar. Vi söker 3 semestervikarier under perioden juni – augusti.
Jobbet
Du städar i våra lokaler såsom boenden (gemensamma utrymmen), lektionssalar, kontor osv
Arbetstiden är förlagd till i första hand vardagar, helger kan förekomma.
Vi vill gärna att du har erfarenhet från arbete med lokalvård sedan tidigare.
Vi vill att du har körkort och bil, så du själv kan ta dig till och från jobbet på dina arbetstider.
Som person vill vi att du är arbetsam, noggrann, effektiv och självgående.
Vi vill också att du är flexibel, engagerad och serviceinriktad.
Vi önskar att din ansökan består av ett personligt brev samt ditt CV och referenser.
Ansökan skickas senast den 30 april till HR-ansvarig: [email protected]
Märk din ansökan ”sommarjobb städ”
Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring.
Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Lärare/kursansvarig för kurs i teologi och odling

Sjöviks folkhögskola startar i januari 2022 en ny utbildning på ett år i samverkan med Enskilda Högskolan i Stockholm (EHS) och Equmeniakyrkan/Equmenia. Allt fler människor efterfrågar en annan typ av livsstil, har en längtan ut i naturen och vill koppla ihop teologi med praktik. GRO står på tre ben: akademisk teologi genom högskolestudier, livsnära teologi genom odling och naturmedvetenhet, samt livslångt lärande genom gemenskap och möten. GRO kan bidra ... Visa mer
Sjöviks folkhögskola startar i januari 2022 en ny utbildning på ett år i samverkan med Enskilda Högskolan i Stockholm (EHS) och Equmeniakyrkan/Equmenia. Allt fler människor efterfrågar en annan typ av livsstil, har en längtan ut i naturen och vill koppla ihop teologi med praktik. GRO står på tre ben: akademisk teologi genom högskolestudier, livsnära teologi genom odling och naturmedvetenhet, samt livslångt lärande genom gemenskap och möten.
GRO kan bidra till att rusta för att möta samtidens stora frågor i ord och handling och skapa möjlighet till reflektion i grupp. Att få pröva på teologiska studier på högskolenivå (på distans) och samtidigt dela tankar om livet och hur allt hänger ihop, tillsammans med andra i en folkhögskolemiljö.
Om tjänsten
Som kursansvarig planerar och samverkar du med lärare från Sjövik, EHS och andra som delar med sig av inspiration och kunskap i mötet med kursdeltagarna. Du fångar upp deras frågor och skapar utrymme för reflektion och lärande på djupet i mötet mellan teori och praktik. Du har möjlighet att bidra till att utveckla kursen framåt eftersom den är helt ny. Vi förutsätter att du delar skolans värdegrund och är införstådd med folkbildningens uppgift och arbetsformer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Möjlighet till kompletterande tjänst kan diskuteras utifrån din bakgrund.
Önskvärda kvalifikationer
· Relevant högskoleutbildning
· Erfarenhet av folkbildning och att leda grupper
· Gärna praktisk erfarenhet/intresse för odling
· God samarbetsförmåga och lätt för att kommunicera
· God kännedom om Equmeniakyrkan/Equmenia
· Arbetar självständigt och är en god administratör
Anställning
Projektanställning 50 % - ca 1 nov 2021 – 31 dec 2022. Tillträde snarast möjligt eller efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande.
Om arbetsplatsen
Sjöviks folkhögskola ligger naturskönt en mil utanför Avesta. Under läsåret studerar här ca 280 elever varav ca hälften bor på internatet. Skolan erbjuder en mångkulturell miljö där demokrati och allas lika värde är centrala begrepp. Det finns utbildningar i såväl allmänna ämnen som i musik, textil, friluftsliv, timring m.m. Ca 45 personer arbetar med undervisning och service. Sjövik är en alkoholfri miljö. Läs mer om oss på vår hemsida https://www.sjovik.eu/
Upplysningar
Om skolan: Anneli Karlsson, rektor – 0226-67801
Om kursen: Sara Löfstedt 0706-580605, Daniel Strömner EHS 08-56435700
Lärarförbundet: Johan Kihlgren – 0226-678 28
Vision: Sara Abrahamsson – 0226-678 16
Ansökan mejlas, med CV och personligt brev till HR-ansvarig: [email protected]
Vi undanber oss vänligen all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag Visa mindre

Köksbiträde/kock

Sjöviks folkhögskola söker en kökspersonal Om oss Sjöviks folkhögskola ligger naturskönt en mil utanför Avesta. Under läsåret studerar ca 280 elever på Sjövik varav ca 120 deltagare bor på internatet. I skolmatsalen serveras frukost, lunch och middag varje vardag. Under sommarmånaderna bedrivs konferens- och kursverksamhet, bröllop mm Vi vill bidra till en hållbar utveckling, och lagar mat från grunden av i första hand närproducerade råvaror. Vi söker ... Visa mer
Sjöviks folkhögskola söker en kökspersonal

Om oss
Sjöviks folkhögskola ligger naturskönt en mil utanför Avesta.
Under läsåret studerar ca 280 elever på Sjövik varav ca 120 deltagare bor på internatet.
I skolmatsalen serveras frukost, lunch och middag varje vardag.
Under sommarmånaderna bedrivs konferens- och kursverksamhet, bröllop mm
Vi vill bidra till en hållbar utveckling, och lagar mat från grunden av i första hand närproducerade råvaror.

Vi söker dig som
Har kunskap och erfarenhet av storhushåll sedan tidigare
Är en flexibel, engagerad och serviceinriktad person.
Har god samarbetsförmåga och lätt för att kommunicera. Behärska svenska språket väl i tal och skrift.
Med god självkännedom, och är pålitlig och noggrann i ditt arbete.

Kvalifikationer
Arbetat med matlagning i storkök eller motsvarande
I övrigt förekommande arbete i inom restaurang (sallad, disk, städ, matsal etc)Meriterande
Erfarenhet som kock och/eller köksbiträde
Meriterande med utbildning och kunskaper i HAACPVi önskar att din ansökan består av ett personligt brev samt ditt CV och referenser.
Ansökan skickas senast den 24 april till HR-ansvarig: [email protected]
Vi intervjuar löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden.
Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring.
Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Specialpedagog med särskoleinriktning

Sjöviks folkhögskola söker en specialpedagog med särskoleinriktning Om oss: Sjöviks folkhögskola ligger naturskönt en mil utanför Avesta. Under läsåret studerar ca 280 elever på Sjövik varav ca 120 deltagare bor på internatet. Sjövik erbjuder utbildningar i såväl allmänna ämnen som i musik, textil, friluftsliv, timring och kurser för personer med funktionsnedsättning. Om jobbet: Vi söker en specialpedagog till kursen ”Steget” som är inriktad mot unga vuxna... Visa mer
Sjöviks folkhögskola söker en specialpedagog med särskoleinriktning
Om oss:
Sjöviks folkhögskola ligger naturskönt en mil utanför Avesta. Under läsåret studerar ca 280 elever på Sjövik varav ca 120 deltagare bor på internatet. Sjövik erbjuder utbildningar i såväl allmänna ämnen som i musik, textil, friluftsliv, timring och kurser för personer med funktionsnedsättning.
Om jobbet:
Vi söker en specialpedagog till kursen ”Steget” som är inriktad mot unga vuxna som kommer från särskolestudier. På ”Steget” studerar eleverna allmänna ämnen samt praktiska ämnen t.ex. musik, dans, drama, idrott, mediakunskap m.m. En viktig del är också att träna på att bli mer självständig i vardagslivet. I rollen som specialpedagog på Steget ingår delvis undervisning, och även handledning av stödpersoner, viss kontakt mot kommuner och myndigheter, föräldrakontakt, studiebesök inför antagning av nya elever etc. Specialpedagog, ämneslärare och stödpersoner arbetar tillsammans med eleverna. Vi är ett glatt och tryggt gäng med mycket omtanke om individens personliga utveckling.
Vi söker dig som:
· Har ett stort engagemang för elever med särskilda behov
· Förskollärare eller lärare med speciallärarutbildning, med särskoleinriktning
· Förutom rätt behörighet är det meriterande om du har erfarenhet av och kunskap om att arbete med elever på tidig utvecklingsnivå
· Du ska kunna arbeta självständigt, ha ett strukturerat arbetssätt, vara lugn, tydlig och konsekvent
· Du tar egna initiativ samt har vilja och förmåga att möta varje elev på deras kunskapsnivå.
· Har god samarbetsförmåga och lätt för att kommunicera
· Vi tar stor hänsyn till personlig lämplighet
Tjänsten är tillsvidare hel- eller deltid.
Vi önskar att din ansökan består av ett personligt brev samt ditt CV och referenser
Ansökan skickas senast den 28 januarij till HR-ansvarig: [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan!
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Kock/kökspersonal

Sjöviks folkhögskola söker omgående en kökspersonal Om oss Sjöviks folkhögskola ligger naturskönt en mil utanför Avesta. Under läsåret studerar ca 280 elever på Sjövik varav ca 120 deltagare bor på internatet. I skolmatsalen serveras frukost, lunch och middag varje vardag. Under sommarmånaderna bedrivs konferens- och kursverksamhet, bröllop mm Vi vill bidra till en hållbar utveckling, och lagar mat från grunden av i första hand närproducerade råvaror. ... Visa mer
Sjöviks folkhögskola söker omgående en kökspersonal

Om oss
Sjöviks folkhögskola ligger naturskönt en mil utanför Avesta.
Under läsåret studerar ca 280 elever på Sjövik varav ca 120 deltagare bor på internatet.
I skolmatsalen serveras frukost, lunch och middag varje vardag.
Under sommarmånaderna bedrivs konferens- och kursverksamhet, bröllop mm
Vi vill bidra till en hållbar utveckling, och lagar mat från grunden av i första hand närproducerade råvaror.

Vi söker dig som
Har kunskap och erfarenhet av storhushåll sedan tidigare
Är en flexibel, engagerad och serviceinriktad person.
Har god samarbetsförmåga och lätt för att kommunicera.
Med god självkännedom, och är pålitlig och noggrann i ditt arbete

Kvalifikationer
Arbetat med matlagning i storkök eller motsvarande
I övrigt förekommande arbete i inom restaurang (sallad, disk, städ, matsal etc)Meriterande
Erfarenhet som kock
Meriterande med utbildning och kunskaper i HAACPVi önskar att din ansökan består av ett personligt brev samt ditt CV och referenser.
Ansökan skickas senast den 6 december till HR-ansvarig: [email protected]


Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring.
Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Specialpedagog med särskoleinriktning

Sjöviks folkhögskola söker en specialpedagog med särskoleinriktning Om oss: Sjöviks folkhögskola ligger naturskönt en mil utanför Avesta. Under läsåret studerar ca 280 elever på Sjövik varav ca 120 deltagare bor på internatet. Sjövik erbjuder utbildningar i såväl allmänna ämnen som i musik, textil, friluftsliv, timring och kurser för personer med funktionsnedsättning. Om jobbet: Vi söker en specialpedagog till kursen ”Steget” som är inriktad mot unga vuxna... Visa mer
Sjöviks folkhögskola söker en specialpedagog med särskoleinriktning
Om oss:
Sjöviks folkhögskola ligger naturskönt en mil utanför Avesta. Under läsåret studerar ca 280 elever på Sjövik varav ca 120 deltagare bor på internatet. Sjövik erbjuder utbildningar i såväl allmänna ämnen som i musik, textil, friluftsliv, timring och kurser för personer med funktionsnedsättning.
Om jobbet:
Vi söker en specialpedagog till kursen ”Steget” som är inriktad mot unga vuxna som kommer från särskolestudier. På ”Steget” studerar eleverna allmänna ämnen samt praktiska ämnen t.ex. musik, dans, idrott, mediakunskap m.m. En viktig del är också att träna på att bli mer självständig i vardagslivet. I rollen som specialpedagog på Steget ingår delvis undervisning, och även handledning av stödpersoner, viss kontakt mot kommuner och myndigheter, föräldrakontakt, studiebesök inför antagning av nya elever etc. Specialpedagog, ämneslärare och stödpersoner arbetar tillsammans med eleverna. Vi är ett glatt och tryggt gäng med mycket omtanke om individens personliga utveckling.
Vi söker dig som:
· Har ett stort engagemang för elever med särskilda behov
· Förskollärare eller lärare med speciallärarutbildning, med särskoleinriktning
· Förutom rätt behörighet är det meriterande om du har erfarenhet av och kunskap om att arbete med elever på tidig utvecklingsnivå
· Du ska kunna arbeta självständigt, ha ett strukturerat arbetssätt, vara lugn, tydlig och konsekvent
· Du tar egna initiativ samt har vilja och förmåga att möta varje elev på deras kunskapsnivå.
· Har god samarbetsförmåga och lätt för att kommunicera
· Vi tar stor hänsyn till personlig lämplighet


Tjänsten är tillsvidare hel- eller deltid.
Vi önskar att din ansökan består av ett personligt brev samt ditt CV och referenser
Ansökan skickas senast den 26 maj till HR-ansvarig: [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre