Lediga jobb som Taxiförare/Taxichaufför i Avesta

Se lediga jobb som Taxiförare/Taxichaufför i Avesta. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Avesta som finns hos arbetsgivaren.

Förare med taxilegitimation - behovsanställning

Västanhede – när resan är lika viktig som målet Vi växer och söker fler medarbetare, är du vår nästa förare? Västanhede är familjeföretaget från Dalarna där resan är lika viktig som målet, vi arbetar aktivt för alla människors lika värde och hos oss är alla välkomna att växa och utvecklas! Västanhede koncernen har totalt ca 400 anställda inom våra olika verkstadsområden och på våra depåer i Dalarna, Västmanland, Gästrikland och Uppland. Genom företagets ... Visa mer
Västanhede – när resan är lika viktig som målet
Vi växer och söker fler medarbetare, är du vår nästa förare?

Västanhede är familjeföretaget från Dalarna där resan är lika viktig som målet, vi arbetar aktivt för alla människors lika värde och hos oss är alla välkomna att växa och utvecklas! Västanhede koncernen har totalt ca 400 anställda inom våra olika verkstadsområden och på våra depåer i Dalarna, Västmanland, Gästrikland och Uppland. Genom företagets medlemskap i Transportföretagen har vi kollektivavtal med Kommunal, Transport samt Unionen. Därutöver har vi ett antal olika arbetstidsavtal. Som förare hos oss har du en spännande tid framför dig, ingen dag är den andra lik. Vi söker nu förare med taxilegitimation som kan arbeta vid behov och som utgår från Avesta och Hedemora.

Om rollen
I rollen som förare hos oss möter du en stor variation av människor med olika förutsättningar i livet, vi kör färdtjänst, sjukresor och skoltrafik. Detta förutsätter att våra förare har god förmåga att möta varje resenär utefter dennes förutsättningar. Vi arbetar på uppdrag av Dalatrafik och samtliga förare skall genomgå en utbildning med godkänt slutprov gällande service och trafiksäkerhet. Erfarenhet av transport eller service/vårdyrken är ett plus i kanten. Bra lokalsinne underlättar arbetet och det är av yttersta vikt att du utför uppdraget på ett professionellt och serviceinriktat sätt.

Personliga egenskaper
Är serviceinriktad
Har hög social kompetens
Sätter resenär och trafiksäkerhet främst

Kvalifikationer
Har Taxiförarlegitimation
Behärskar svenska väl i både tal och skrift
Behåller lugnet även i pressade situationer

Om tjänsten
Placeringsort: Avesta och Hedemora
Anställningsform: Behovsanställning
Lön: Timlön enligt kollektivavtal
Tillträde: Enligt överenskommelse


Är du nyfiken på vad vi har att erbjuda? vi väntar med spänning på att få läsa ditt CV, skicka din jobbansökan till: [email protected]


Välkommen till Västanhede-familjen! Visa mindre

Förare med Taxilegitimation

Västanhede – när resan är lika viktig som målet Vi växer och söker fler medarbetare, är du vår nästa förare? Västanhede Trafik söker förare med taxilegitimation. Västanhede Trafik är en del av Västanhede koncernen, vi har totalt ca 400 anställda på våra depåer i Dalarna, Västmanland, Gästrikland och Uppland. Genom företagets medlemskap i Transportföretagen har vi kollektivavtal med Kommunal, Transport samt Unionen. Därutöver har vi ett antal olika arbetsti... Visa mer
Västanhede – när resan är lika viktig som målet
Vi växer och söker fler medarbetare, är du vår nästa förare?
Västanhede Trafik söker förare med taxilegitimation. Västanhede Trafik är en del av Västanhede koncernen, vi har totalt ca 400 anställda på våra depåer i Dalarna, Västmanland, Gästrikland och Uppland. Genom företagets medlemskap i Transportföretagen har vi kollektivavtal med Kommunal, Transport samt Unionen. Därutöver har vi ett antal olika arbetstidsavtal. Som förare hos oss har du en spännande tid framför dig, ingen dag är den andra lik. Vi söker nu förare som kan arbeta vid behov och som utgår från:
Dalarna: Avesta/Hedemora/Säter
Vi arbetar på uppdrag av Dalatrafik och kör bland annat färdtjänst och skoltrafik, för detta krävs taxiförarlegitimation. Tidigare erfarenhet av transport eller service/vårdyrken är ett plus i kanten. Bra lokalsinne underlättar arbetet och det är av yttersta vikt att du utför uppdraget på ett professionellt och serviceinriktat sätt då våra resenärers förutsättningar varierar.
Vi söker dig som:
Har Taxiförarlegitimation
Är serviceinriktad
Har hög social kompetens
Behärskar svenska väl i både tal och skrift Behåller lugnet även i pressade situationerLön enligt kollektivavtal.
Är du nyfiken på vad vi har att erbjuda? vi väntar med spänning på att få läsa ditt CV, skicka din jobbansökan till: [email protected]
Vi gör löpande urval så vänta inte med din ansökan.


Välkommen till Västanhede-familjen! Visa mindre

Förare med taxilegitimation till vår servicetrafik

Om oss Västanhede gruppen består idag av tio olika bolag varav bland annat två inom persontransporter med buss, ett resebolag samt två verkstäder. Totalt omsätter Västanhede-gruppen ca 350 miljoner kronor och vi har drygt 500 anställda med ursprung från minst tjugo olika länder. Kärnan i vår verksamhet är persontransporter med buss med två inriktningar. En bred verksamhet inom offentligt upphandlad trafik samt en omfattande beställningstrafik som riktar si... Visa mer
Om oss
Västanhede gruppen består idag av tio olika bolag varav bland annat två inom persontransporter med buss, ett resebolag samt två verkstäder. Totalt omsätter Västanhede-gruppen ca 350 miljoner kronor och vi har drygt 500 anställda med ursprung från minst tjugo olika länder. Kärnan i vår verksamhet är persontransporter med buss med två inriktningar. En bred verksamhet inom offentligt upphandlad trafik samt en omfattande beställningstrafik som riktar sig mot den privata marknaden med kunder som företag, föreningar och idrottsförbund. Vår affärsidé är att resa skall vara en möjlighet för alla och genom att erbjuda effektiva persontransporter med buss och taxi, på ett hållbart och trafiksäkert sätt, kan vi bidra till det!
Huvudkontoret finns i Dalarna, men vi finns representerade i Stockholm, Västmanland, Södermanland, Uppland och Gävleborg. Inom alla våra yrkesgrupper arbetar vi löpande med vikten av acceptans och vikten av mångfald samt ser variationen av kompetens som betydelsefull för en kreativ, varm och spännande arbetsmiljö. En stor del av Västanhede-gruppens företagskultur är att vi är mångkulturella, vi trivs tillsammans och har ett respektfullt bemötande. Västanhede arbetar aktivt för alla människors lika värde och hos oss är alla välkomna att växa och utvecklas.
Vi söker nu en förare med taxilegitimation för vår servicetrafik i Avesta och Hedemora.
Om rollen
Som serviceförare hos Västanhede möter du människor i olika åldrar med olika behov, vi utför resor inom skola, färdtjänst och sjuktransporter. Vi hjälper resenärer i och ur fordonen, använder hjälpmedel så som trappklättare eller bår vid vissa körningar och vår trafik rullar på dygnets alla timmar. Våra resor tar oss inom och utanför Dalarnas gränser, från privatbostäder till vårdmottagningar och skolor. Då vi kör på uppdrag av trafikhuvudman skall varje förare genomgå en serviceutbildning med godkänt resultat för att få fortsätta sitt uppdrag, Västanhede tillhandahåller utbildningen.


Vi söker dig som
För att lyckas i rollen som serviceförare är ett krav att du har Taxilegitimation, är serviceinriktad och social samt har en förmåga att möta människor där dem befinner sig i livet från barn till pensionärer. Då vi använder hjälpmedel så som trappklättrare förutsätter det att du gillar att vara aktiv i ditt arbete och inte är rädd för att ta i där det behövs.


Om tjänsten
Placeringsort: Avesta/Hedemora
Anställningsform: Vid behov, chans till förlängning
Antal tjänster: 3
Tillträde: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt kollektivavtal
Arbetstider: Varierade arbetstiderVad erbjuder vi?
Våra medarbetare är vår viktigaste resurs därför har alla medarbetare tillgång till ett friskvårdsbidrag, vi genomför trivselaktiviteter och är måna om dig på arbetet. Hos oss blir du del av en familjär och prestigelös kultur där vi hjälps åt, delar med oss och tar tillvara på varandras kunskap, olikheter och erfarenheter. Arbetet är ofta omväxlande, ibland utmanande men alltid meningsfullt. Kollektivavtal finns. Varmt välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan till: [email protected] Visa mindre