Lediga jobb som Bussförare/Busschaufför i Avesta

Se lediga jobb som Bussförare/Busschaufför i Avesta. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Avesta som finns hos arbetsgivaren.

Sommarjobb Bussförare - med chans till förlängning

Hos oss finns förmodligen världens roligaste sommarjobb! Sommaren närmar sig med stormsteg och vi söker nu chaufförer med D-behörighet till det vi tror är världens roligaste sommarjobb. Hos oss får rätt förare chansen att se nya delar av Sverige, kanske till och med Europa, samtidigt som du träffar nya människor. Den ena dagen skjutsar du konsertbesökare i Dalhalla, nästa dag följa med ett gäng semesterglada resenärer på Eckerö linjen och veckan därpå kans... Visa mer
Hos oss finns förmodligen världens roligaste sommarjobb!
Sommaren närmar sig med stormsteg och vi söker nu chaufförer med D-behörighet till det vi tror är världens roligaste sommarjobb. Hos oss får rätt förare chansen att se nya delar av Sverige, kanske till och med Europa, samtidigt som du träffar nya människor. Den ena dagen skjutsar du konsertbesökare i Dalhalla, nästa dag följa med ett gäng semesterglada resenärer på Eckerö linjen och veckan därpå kanske det är dags för någon av våra idrottsföreningar att fara iväg på träningsläger. Här finns jobbet där allt kan hända och ingen arbetsdag är den andra lik.
Vi söker därför flexibla förare som vill följa med på vår spännande resa framåt, i första hand för att säkerställa trafiken under sommaren 2023 men för rätt person finns stora möjligheter till fast tjänst efter det. Det finns även möjlighet till att påverka sin sysselsättningsgrad!
För oss på Västanhede är resan lika viktig som målet, du som förare som är grunden till vår verksamhet och våra resenärers upplevelse. Att vara delaktig och känna engagemang i sitt arbete är för oss en självklarhet! Västanhede är en koncern som består av flera olika, i två av bolagen bedriver vi busstrafik och det är till dessa vi söker sommarjobbare. Våra trafikslag är uppdelade i upphandlad- samt beställningstrafik.
Upphandlad trafik: Här ingår linjetrafik samt färdtjänst/sjukbil, här arbetar du som förare oftast inom ett område och möter olika människor varje dag med olika behov. Vi underlättar för människors resande i och utanför sin hemkommun. Du som förare kommer hem till nära och kära varje dag.
Beställningstrafik: Här har vi uppdrag där du ena dagen kör hockeyspelare på match och den andra besöker ett museum, för att veckan därpå köra skidåkare som skall ställa sig på startlinjen inför Vasaloppet. Ingen dag är den andra lik med stor variation på arbetstider.


Du får:
Fantastiska kollegor
Lön enligt avtal
Friskvårdsbidrag
Fina, välskötta fordon
Träffa nya människor och uppleva nya miljöerDu är:
Flexibel
Engagerad
Noggrann
Ansvarstagande
Aktsam om fordon och självklart resenärer
Van vid att möta människor i olika situationerDu som förare har:
D-körkort, gärna DE men inget krav
Giltig YKBVåra depåer finns på följande orter:
Sollentuna Västerås Hallstahammar
Valbo Hofors Harbo
Fullerö Avesta Hedemora
Säter Ludvika Vansbro
Fellingsbro RunhällenVälkommen med din ansökan, vi går igenom ansökningarna löpande så vänta inte med att skicka in din!
För att ansöka: Maila till [email protected]
Ange vilken depå du söker dig till i mailet. Tillträde sker enligt överenskommelse. Visa mindre

Bussförare till Västanhede Trafik

Västanhede – När resan är lika viktig som målet! Förare till Avesta och Hedemora. Vi söker nu chaufförer med D-behörighet till det vi tycker är världens viktigaste jobb – vi får samhället att rulla. Vi har totalt ca 400 anställda på våra depåer i Dalarna, Västmanland, Gästrikland och Uppland. Genom företagets medlemskap i Transportföretagen har vi kollektivavtal med Kommunal, Transport samt Unionen. Därutöver har vi ett antal olika arbetstidsavtal. Hos ... Visa mer
Västanhede – När resan är lika viktig som målet!
Förare till Avesta och Hedemora.


Vi söker nu chaufförer med D-behörighet till det vi tycker är världens viktigaste jobb – vi får samhället att rulla. Vi har totalt ca 400 anställda på våra depåer i Dalarna, Västmanland, Gästrikland och Uppland. Genom företagets medlemskap i Transportföretagen har vi kollektivavtal med Kommunal, Transport samt Unionen. Därutöver har vi ett antal olika arbetstidsavtal. Hos oss får rätt förare chansen att se nya delar av Sverige, kanske till och med Europa, samtidigt som du träffar nya människor. Vi söker flexibla förare som kan arbeta vid behov och vill följa med på vår spännande resa framåt. Men för rätt person finns stora möjligheter till fast tjänst efter det. Det finns även möjlighet till att påverka sin sysselsättningsgrad!
För oss på Västanhede är resan lika viktig som målet, du som förare som är grunden till vår verksamhet och våra resenärers upplevelse. Att vara delaktig och känna engagemang i sitt arbete är för oss en självklarhet! Västanhede är en koncern som består av flera olika, bland annat två bolag där vi bedriver busstrafik där våra trafikslag är uppdelade i upphandlad- samt beställningstrafik.
Upphandlad trafik: Här ingår linjetrafik samt färdtjänst/sjukbil, här arbetar du som förare oftast inom ett område och möter olika människor varje dag med olika behov. Vi underlättar för människors resande i och utanför sin hemkommun. Du som förare kommer hem till nära och kära varje dag.
Beställningstrafik: Här har vi uppdrag där du ena dagen kör hockeyspelare på match och den andra besöker ett museum, för att veckan därpå köra skidåkare som skall ställa sig på startlinjen inför Vasaloppet. Ingen dag är den andra lik med stor variation på arbetstider.

Du får:
Fantastiska kollegor
Lön enligt avtal
Friskvårdsbidrag
Fina, välskötta fordon

Du är:
Flexibel
Engagerad
Noggrann
Ansvarstagande
Aktsam om fordon och självklart resenärer
Van vid att möta människor i olika situationer

Du som förare har:
D-körkort, gärna DE men inget krav
giltig YKB

Välkommen med din ansökan, vi går igenom ansökningarna löpande så vänta inte med att skicka in din!
För att ansöka: Maila till [email protected] och ange vilken depå du söker dig till. Tillträde sker enligt överenskommelse. Visa mindre

Semestervikarier i Dalarna

Vi semestervikarierande bussförare till våra depåer i Dalarna. Det kan bland annat bli aktuellt att köra transporter från Rättviksområdet till Dalhalla. Vi söker dig som är flexibel, social och har några års erfarenhet av att köra buss. D-kort och giltigt YKB är ett krav. Intervjuer och tillsättning sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Visa mer
Vi semestervikarierande bussförare till våra depåer i Dalarna.
Det kan bland annat bli aktuellt att köra transporter från Rättviksområdet till Dalhalla.
Vi söker dig som är flexibel, social och har några års erfarenhet av att köra buss.
D-kort och giltigt YKB är ett krav.
Intervjuer och tillsättning sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Visa mindre

Bussförare

Västanhede växer. Vi söker nu bussförare till våra depåer i Uppsala och Västmanland. I Uppsalaområdet har vi en depå i Fullerö Backe, i Västmanland håller vi till i Hallstahammar. Hos oss kan du få köra både beställningstrafik och stadstrafik. Vi söker dig som är service minded, flexibel och social, vi vill att du har några års erfarenhet av yrket. Visa mer
Västanhede växer.
Vi söker nu bussförare till våra depåer i Uppsala och Västmanland.
I Uppsalaområdet har vi en depå i Fullerö Backe, i Västmanland håller vi till i Hallstahammar.
Hos oss kan du få köra både beställningstrafik och stadstrafik.
Vi söker dig som är service minded, flexibel och social, vi vill att du har några års erfarenhet av yrket. Visa mindre